Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم میاندوآب گفت:‌ عدم حضور در محاکم حقوقی بهانه‌ای برای برداشت از اموال ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جهانبخش محبی‌نیا در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 24 آبان) قوه مقننه در تشریح سوال خود از ویر امور خارجه درباره اعلام آخرین وضعیت خواسته مدعیان در محاکم بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و دفاع مسئولین کشور در این ارتباط گفت: براساس اصل 88 قانون اساسی سوال از رئیس جمهور نباید یک ماه و وزیر نیز 10 روز طول بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عدم حضور محمدجواد ظریف در کمیسیون امنیت ملی در پاسخگوی به سوال وی ادامه داد: البته مشغله کاری باعث شده که وزیر امور خارجه احتمالا در کمیسیون حضور پیدا نکند.

محبی نیا تصریح کرد: گستره سوال بنده درباره دعاوی است که در تمام دادگاه‌های جهان علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس افزود: وزیر امور خارجه باید اعلام کند که چه میزان در محاکم بین‌المللی حکم علیه جمهوری اسلامی ایران صادر شده و دلیل اینکه ما در سیاست جهانی چه میزان متضرر شده‌ایم نیز توضیحاتی ارائه کند.

وی افزود: کشور ما در شرایطی نیست که به دلیل عدم حضور در دادگاه‌ها متضرر شویم و باید صیانت حقوقی از اموال مردم انجام شود.

محبی‌نیا اظهار داشت: برخی از دادگاه‌های بین‌المللی که طرح دعاوی علیه ایران شده است می‌گویند اگر نمایندگان جمهوری اسلامی ایران بیایند و طرح دعاوی را رد کنند حتی ما حکمی صادر نمی‌کنیم.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس ادامه داد: آقای ظریف باید کل مبالغی که از حقوق ملت ایران برداشت شده و دلایل محکومیت را اعلام کند و آرایی که صادر شده را نیز بیان کند.

وی با تاکید بر اینکه سیاستهای وزارت خارجه هوشمندانه نیست، گفت: سیاست خارجی ما باید همراه با حکمت و مصلحت باشد و برخی از مشکلات اگر مرتفع نمی‌شود باید با اذن ولایت برطرف کنیم.

محبی‌نیا با بیان اینکه بخشی از سوال بنده از وزیر امور خارجه درباره شخصیت حقیقی و حقوقی است، اظهار داشت: براساس قانون اساسی مسئول سیاست خارجی وزیر است و دفتر حقوقی رئیس جمهور نباید بر آن تاثیر بگذارد.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس تصریح کرد: با آقای ظریف پینشهاد می‌کنم با رئیس جمهور صحبتی داشته باشند و فعالیت حقوقی دفتر رئیس جمهوری نیز در وزارات امور خارجه ادغام شود.

محبی‌نیا تصریح کرد: نباید بهانه به دست محاکم بدهیم و عدم حضور بهانه به دست آنها می‌دهد مگر اینکه شورای عالی امنیت ملی در این باره صلاحدیدی داشت باشد.

وی افزود: به ظریف پینشهاد می‌کنم که سفرا را به سمتی بکشانند که نگرانی‌های مجلس را بویژه در حوزه اقتصادی برطرف کنند.

انتهای پیام/

R1373/P31462/S1,15/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی

پائولو رانگل وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفتگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب آقای پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

 پائلو رانگل وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفتگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه  تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشور‌های منطقه  برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین آخرین دیدگاه‌های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسراییلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

 امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و تحویل‌شان را اعلام کرده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است