Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- محمدرضا بادامچی، عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به برخی اظهار نظرات درباره تغییر ساختار دولت گفت: درباره آنچه تغییر ساختار دولت مطرح شده است تنها تفکیک دو وزارتخانه مسکن و شهرسازی و ورزش و جوانان مورد تأکید قرارگرفته که بازهم به نظر کمیسیون‌ها بستگی دارد و این امر هم نیازمند کار کارشناسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی تفکیک وزارتخانه صنعت و معدن در کمیسیون صنعت با قاطعیت رد شده و ماندگاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز طبق وضعیت فعلی‌اش رأی آورده است.
دولت خردادماه امسال لایحه‌ای را تحت عنوان «اصلاح بخشی از ساختار دولت» با فوریت تقدیم مجلس کرد تا با تصویب آن کابینه دوازدهم را بر اساس ساختار جدید شکل دهد که چنین نشد و پس از گذشت چند ماه ازعمراین دولت تنها نشانه‌ها در این رابطه موافقت کمیسیون اجتماعی و مخالفت کمیسیون‌های اقتصاد، برنامه‌وبودجه و صنایع و معادن با آن بوده است.
اما؛ عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس دو روز پیش در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در این رابطه گفته است که در جلسه سران قوا علی لاریجانی و حسن روحانی روسای قوای مقننه و مجریه به بحث و بررسی پیرامون ایجاد تغییرات در ساختار دولت پرداختند و به توافقات ضمنی دراین‌باره رسیدند. وی تغییرات را این‌گونه بیان کرده بود که وزارت راه و شهرسازی به دو وزارتخانه مسکن و شهرسازی و امور راهداری تقسیم می‌شود و سازمان شهرداری‌ها از وزارت کشور به وزارت مسکن منتقل خواهد شد. همچنین بر اساس این توافق، بنا شد تا امور مربوط به برق از وزارت نیرو جدا و به وزارت نفت ملحق شود و نام وزارت نفت به وزارت انرژی تغییر کند.
عزیزی همچنین از تشکیل وزارتخانه جدیدي خبر داده بود و گفته بود که توافق شده تا وزارتخانه‌ای ایجاد شود که تنها به امورات مربوط به روستاهای کشور رسیدگی کند و حوزه عملکردش به این بخش معطوف باشد. از سایر تغییرات دولت به گفته عزیزی باید به ادغام سازمان محیط‌زیست و همچنین منابع طبیعی و بخش آب‌وفاضلاب شهری و روستایی و آب منطقه‌ای و تشکیل یک وزارتخانه اشاره کرد. از دیگر تغییراتی که وی در مصاحبه بیان کرده است، باید به تقسیم وزارت صنعت، معدن و تجارت به دو وزارتخانه توسعه صادرات و بازرگانی اشاره کرد و بنا براین خبر وزارت ورزش و جوانان نیز حوزه جوانان از ورزش منفک و در قالب سازمان ملی جوانان به کار خود ادامه خواهد داد.»
این اظهارنظر بلافاصله توسط پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور تکذیب شد واو دراین‌باره گفت: «در جلسه اخیر سران محترم سه قوه هیچ بحثی در خصوص تغییرات در ساختار دولت مطرح نشده است و ادعاهای بیان‌شده در این زمینه نیز صحت ندارد. پیگیری مربوط به ساختار و یا مسائل درونی هر یک از قوا روال و قاعده قانونی خود را دارد و موضوع جلسه سران قوا نبوده است و اعلام نادرست هرگونه مطالب یا ادعا به‌عنوان جزيیات جلسه سه نفره سران قوا، آن‌هم بلافاصله بعد از جلسه و از سوی کسانی که حضور نداشته و مسئولیتی در این زمینه ندارند، موثق و پذیرفتنی نیست»
رييس‌كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي هم در گفت‌وگویی با روزنامه قانون بر گفته‌های خود تأکید ورزید و مطرح کرد که «روی حرف خودم ایستاده‌ام و می‌دانم که درست است.»
محمدرضا بادامچی، عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس شورای اسلامی در گفت‎وگو با رویداد۲۴ در خصوص وضعیت لایحه اصلاح بخشی از ساختار دولت گفت: اصلاح بخشی از ساختار دولت در قالب یک لایحه به مجلس تقدیم شد، کمیسیون هم درباره آن نظر مثبت داد و در حال حاضر یک یا دو مورد وجود دارد که در خصوص آن‌ها مشغول به بحث هستیم.
وی درباره گفت‌وگو رئیس کمیسیون اجتماعی در همین خصوص ابراز کرد: وضعیت لایحه اصلاح ساختار دولت آن‌گونه که آقای عزیزی (رئیس کمیسیون اجتماعی) در مصاحبه خود مطرح کرده، نیست. آقای لاریجانی در جلسه‌ای مطرح کرد که این مسئله در حد یک پیشنهاد است و موردبررسی قرار گیرد، اما مسئله این است که اکنون زمان مناسبی برای تغییر ساختار دولت نیست و چند مورد مانند وزارت مسکن و شهرسازی و ورزش و جوانان به‌طورجدی مطرح‌شده که هنوز نظر قطعی مطرح نشده است. در کل تلاش بر این است تا ساختار دولت بیش از این به هم نریزد زیرا مسائل اولویت دیگری وجود دارد.
این عضو کمیسیون اجتماعی در ادامه توضیح داد: درباره آنچه تغییر ساختار دولت مطرح شده است تفکیک دو وزارتخانه مسکن و شهرسازی و ورزش و جوانان مورد تأکید قرارگرفته که بازهم به نظر کمیسیون‌ها بستگی دارد و این امر هم نیازمند کار کارشناسی است. احتمال تغییر تنها در این دو وزارتخانه وجود دارد، ولی تفکیک وزارتخانه صنعت و معدن در کمیسیون صنعت با قاطعیت رد شده و ماندگاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز طبق وضعیت فعلی‌اش رأی آورده است.
بادامچی دراین‌باره که این مسئله نشان از این ندارد که ادغام‌ها کارشناسی نبوده، بیان کرد: بله همین‌گونه بوده است، الآن هم تفکیک‌ها بر اساس ایده رئیس مجلس مطرح‌شده و بررسی کارشناسی آن از مراکز مربوطه بابت پیشرفت بهتر کار قرار است باحوصله صورت گیرد.
وی در این خصوص که آیا مسئله فوق به عمر مجلس دهم کفاف خواهد داد، اظهار داشت: کفاف دادن به عمر مجلس دهم یا ندادن آن از اهمیت برخوردار نیست مسئله موردتوجه این است که در صورت اعمال تغییرات همراه با نظرات کارشناسی و درایت باشد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۸۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود

سیدمحمد حسینی روز جمعه در حاشیه بازدید از مجتمع آموزشی، فرهنگی و تجاری در حال ساخت شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان سمنان افزود: در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نظرات مختلف درباره تعطیلی شنبه و پنجشنبه مطرح شد و پس از اعلام تعطیلی پنجشنبه برخی افراد با تشکیک در نظر کمیسیون اجتماعی، مطرح شدن این موضوع در صحن علنی خواستار هستند.

وی ادامه داد: دولت در پیشنهاد لایحه تعطیلی یک روز دیگر در هفته روز خاصی را مشخص نکرد و فقط به دنبال تصویب قانون تعطیلی بود که اکنون افراد نظر بر این دارند که این روز در مجلس شورای اسلامی مشخص شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون در تهران و بسیاری مناطق کشور مدرسه‌ها، دانشگاه و برخی دستگاه‌های اجرایی پنجشنبه‌ها تعطیل است، اما برخی افراد به دلیل روابط تجاری و تعاملات، تعطیلی شنبه را مطرح می‌کنند و باید منتظر تصمیم مجلس شورای اسلامی باشیم.

رفع مشکلات کارگری از اولویت‌های دولت سیزدهم

‌معاون امور مجلس رییس جمهور با گرامیداشت هفته کار و کارگر بیان کرد: دولت سیزدهم اهتمام ویژه به رفع مشکلات اقشار مختلف از جمله کارگران دارد که احیای واحد‌های راکد از جمله اقدام‌ها برای اشتغالزایی و رفع مشکل بیکاری این قشر است.

وی با اشاره به احیای بیش از هشت‌هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی راکد در دولت سیزدهم، بیان کرد: احیای واحد‌های راکد نقش مهم در ایجاد فرصت شغلی جدید، حفظ و تثبیت اشتغال دارد.

حسینی ابراز کرد: اجرای طرح‌های عمرانی، اقتصادی، تولیدی و پیشران نقشی مهم در اشتغالزایی و حمایت از جامعه کارگری دارد.

به گفته معاون امور مجلس رییس جمهور، راه‌اندازی واحد‌های پیشران صنعتی، معدنی و پتروشیمی تضمین‌کننده آینده شغلی کارگران است.

وی با تاکید بر تلاش دولت سیزدهم برای رفع مشکلات جامعه کارگران، اظهار کرد: اعتراض‌های شغلی در دولت سیزدهم شده است و در حمایت از قشر زحمت کش کارگران اختلاف نظری بین مسوولان وجود ندارد.

استیضاح وزیر آموزش و پرورش مطرح نیست

معاون امور مجلس رییس جمهور درباره خبر‌هایی مبنی بر احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش که طی روز‌های گذشته در فضای مجازی دست به دست شده است، گفت: سه هفته کاری تا پایان فعالیت این دوره از مجلس شورای اسلامی باقیمانده و بعید است چنین مساله‌ای مطرح باشد.

حسینی در عین حال خاطر نشان کرد که اگر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پرسش و نکته‌ای مدنظرشان باشد وزیران پاسخگو خواهند بود.

تجدید میثاق با آرمان‌های شهیدان، سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه در مصلای سمنان و بازدید از مجتمع آموزشی، فرهنگی و تجاری در حال ساخت شرکت تعاونی مصرف فرهنگیان سمنان از جمله برنامه‌های سفر روز جمعه معاون امور مجلس رییس جمهور به این استان بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • تعطیلی پنجشنبه‌ یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • (ویدئو) تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس مشخص می‌شود
  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد