Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت : باید ترمینال اپراتورها، تلاش کنند حمل کالا را از جاده به سمت حمل و نقل ریلی هدایت کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد راستاد در سی‌و‌یکمین اتاق فکر سازمان بنادر و دریانوردی با تسلیت به بازماندگان حادثه زلزله در کرمانشاه و تمامی هموطنان ایرانی، از آمادگی سازمان بنادر و دریانوردی برای کمک به زلزله زدگان خبر داد و گفت: با توجه به آنکه نیازهایی برای زلزله‌زدگان اعلام شده ان‌شاء‌الله بر اساس نیازهایی که اعلام شده ادارات کل بنادر و دریانوردی استان‌ها کمک‌های خود را آماده کنند و در عین‌حال در ستاد نیز سازمان بنادر و دریانوردی در اسرع وقت از طرف جامعه دریایی و بندری کشور، کمک‌ها را به سمت مناطق زلزله‌زده هدایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی گفت: یک هدف مهم و راهبردی در سازمان بنادر و دریانوردی برای ما این است که سهم حمل و نقل ریلی را از بنادر و به بنادر افزایش دهیم. این یک هدف راهبردی در راستای منافع سازمانی نیست بلکه منافع ملی ایجاب می‌کند که این کار را به سرانجام برسانیم.
مدیر عامل سازمان بنادر‌و‌دریانوردی با اشاره به اینکه در سال های گذشته موارد بسیار متعددی از سوی مسئولان برای افزایش سهم ریل در حمل کالا به بندر و از بندر ارائه شده است، تعریف پروژه را برای محقق شدن این مهم ضروری دانست و گفت: هدف راهبردی منسجم؛ افزایش سهم ریل در حمل کالا به بندر و از بندر، نباید با
آمار عملیاتی از هدف اصلی منحرف شود.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه وقتی می‌گوییم در 6 ماه نخست سال 26 درصد سهم حمل و نقل ریلی از بندر افزایش پیدا کرده است وقتی این آمار را با افزایش میزان تخلیه و بارگیری در بندر مقایسه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که سهم ،کمتر هم شده
است.
راستاد تصریح کرد : آمارهای عملیاتی نباید مانعی برای پیشرفت همه جانبه شود. پیشرفت غایی مشخص و این است که باید سهم ریل از کل کالا و باری که حمل می‌شود ، افزایش پیدا کند و باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت : قاعدتا رفتن در چنین مسیری مستلزم داشتن برنامه‌های عملیاتی کوتاه مدت و بلندمدت است و سازمان بنادر و دریانوردی برای نخستین بار دارد ساختار تشکیلاتی خاصی را برای حمل و نقل ریلی در سازمان بنادر نهادینه و عملیاتی می‌کند تا با این رویکرد، سهم ریل در حمل کالا از بنادر و به بنادر، افزایش یابد.
مدیر عامل سازمان بنادر‌ و‌ دریانوردی با اشاره به اینکه حمل مستقیم کالا از بندر شهید رجایی که بزرگ‌ترین بندر کانتینری کشور است به صورت کاملا مستقیم با ریل، امکانپذیر نیست، گفت: حمل مستقیم کالا از بندر به صورت مستقیم با ریل در بنادر کوچک کشور قابل انجام است اما برای هدف اصلی ما که بندر شهید رجایی است قابل انجام نیست.
راستاد ادامه داد: در مورد ضرورت داشتن بخش ارزیابی ریلی در گمرگ نیز سازمان بنادر و دریانوردی آمادگی کامل دارد تا در صورتی که این مهم سبب تحول حمل و نقل ریلی در بندر شود مکاتبات و رایزنی های لازم را با گمرک انجام دهد.
بدین ترتیب می توانیم بخش ارزیابی حمل کالای ریلی را در گمرک داشته باشیم.
وی تصریح کرد : باید ترمینال اپراتورها در این حوزه ورود و تلاش کنند حمل کالا را از جاده به سمت حمل و نقل ریلی هدایت کنند.
راستاد همچنین گفت: در برخی از موارد که گفته می‌شود، منافع ایجاب می‌کند کالا از طریق جاده حمل شود، فکر می‌کنم ماندنش منافاتی ندارد که کالا از طریق کامیون از بندر به ریل منتقل شود. بنابراین امیدواریم به افزایش سهم ریل در حمل کالا از بندر نزدیک شویم و به این ترتیب به استانداردهای جهانی برسیم.
وی اظهار امیدواری کرد در عالم واقعیت شاهد افزایش سهم ریل در حمل کالا به بنادر و از بنادر کشور و ضرورت کاهش حمل و نقل کالا روی جاده باشیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۸۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد

به گزارش خبرآنلاین، عباس شرفی روز یکشنبه با بیان اینکه حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ و در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزون برهفت درصد افزایش داشته است، افزود: متناسب با این افزایش شاهد افزایش ۶ درصدی صدور بارنامه طی این مدت هستیم

وی بیان کرد: عمده کالاهای جابجا شده در این بازه زمانی شامل انواع بنزین، نفت گاز، محمولات معدنی، سیمان، شمش آهن، کیسه مواد، قطعات یدکی و کالاهای اساسی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای هرمزگن همچنین با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش و فعالان حوزه حمل و نقل اظهار کرد: ۲۳۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که تقاضا داریم رانندگان قبل از اقدام به بارگیری و حین سفر قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را با دقت رعایت کنند تا مشکلی متوجه آنان نشود.

شرفی یادآور شد: رانندگان بخش حمل و نقل کالا و یا سایر کاربران جاده‌ای در صورت داشتن هرگونه شکایت، انتقاد و یا پیشنهاد می‌توانند با تلفن ۱۴۱ تماس بگیرند و یا با مراجعه به سایت www.۱۴۱.ir نسبت به ثبت شکایت و یا انتقاد و پیشنهاد خود اقدام کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903056

دیگر خبرها

  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟