Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@03:10:50 GMT

۸ خوراکی با بیشترین میزان آهن

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۴۰۶۳۱

۸ خوراکی با بیشترین میزان آهن

به گزارش جهان نيوز به نقل از اوای سلامت، دو نوع آهن هم و غیر هم در محصولات غذایی یافت می شود. آهن هم درمحصولات حیوانی و آهن غیر هم در محصولات گیاهی وجود دارد. اگرچه میزان نیاز روزانه به آهن ۱۸ میلی گرم است، ولی نباید نیازهای فردی و جنسیت را در میزان نیاز به آهن نادیده گرفت. به عنوان مثال مردان و زنان بعد از یائسگی به ۸ میلی گرم آهن در روز نیاز دارند در حالی که این میزان در زنان در دوره قاعدگی ۱۸ میلی گرم و در زنان باردار ۲۷ میلی گرم باید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از آنجا که جذب آهن غیر هم کمتر از آهن هم است، به گیاه خواران توصیه می شود ۱,۸ برابر بیشتر از گوشت خواران آهن در طول روز دریافت کنند. بهترین منابع گیاهی آهن از این قرارند:

سویا: دانه های سویا و غذاهای مشتق شده از آن حاوی آهن هستند. در هر فنجان سویا، ۸,۸ میلی گرم آهن وجود دارد و می تواند ۴۹ درصد از میزان نیاز روزانه به آهن را تامین کند. علاوه بر این، سویا منبع خوبی از پرتئین، کلسیم، منیزیم، و فسفر نیز به شمار می رود.
عدس: در هر فنجان پخته شده، ۶,۶ میلی گرم آهن دارد و منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات پیچیده، فیبر، فولات و منگنز نیز به شمار می رود.

لوبیا سفید: خوردن یک فنجان و نیم کنسفر لوبیا سفید، در هر وعده ۴ میلی گرم آهن به بدن می رساند. لوبیا همچنین یک نیروگاه تغذیه ای برای رساندن پروتئین و فیبر به بدن است. مصرف این ماده غذایی منجر به کاهش کلسترول و کنترل بهتر قند خون می شود. به طور کلی دو نوع آهن هم و غیر هم وجود دارد. آهن هم در مواد غذایی گوشتی موجود بوده و جذب آن بیشتر از آهن غیر هم است که بیشتر در گیاهان یافت می شود. برای جذب آهن لوبیا سفید، می توانید آن را با ویتامین ث مصرف کنید.
اسفناج: یک فنجان اسفناج پخته شده چیزی حدود ۳ و نیم میلی گرم آهن گیاهی به بدن می رساند. اسفناج همچنین منبع خوبی از ۲۰ ماده معدنی و ویتامین دیگر است. اسفناج را نیز باید به همراه مرکبات مصرف کرد تا آهن آن بیشتر جذب بدن شود.

دانه های چیا: این دانه ها سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و البته یک دلیل دیگر برای مصرف آنها وجود دارد و این که منبع خوبی از آهن نیز محسوب می شوند. دانه های چیا در هر ۱ اونس حدود ۲ میلی گرم آهن دارند ضمن این که منبع خوبی از فیبر محلول هستند و به فرایند هضم دستگاه گوارش نیز کمک می کنند.
کاکائو و پودر کاکائو: فقط ۳ اونس کاکائو یا پودر آن، ۷ میلی گرم آهن به بدن می رساند. این آهن البته غیر هم است اما کاکائو سرشار از فلاونوئیدها برای ترویج سلامت قلب نیز محسوب می شود و منیزیم موجود در آن سلامت مغز را به همراه دارد.

زردچوبه: زردچوبه ادویه‌ ای سرشار از آهن است. در واقع در هر گرم زردچوبه ۰,۶ میلی گرم آهن وجود دارد.
آویشن: این گیاه معطر و خوش طعم سرشار از آهن است و در هر ۱۰ گرم آن ۱۲ میلی گرم آهن وجود دارد. علاوه بر آویشن، جعفری نیز سرشار از آهن است. در هر ۱۰۰ گرم جعفری حاوی حداقل ۳,۸ میلی گرم آهن وجود دارد.
   

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به بارش باران بهاری در استان بوشهر گفت: در سامانه بارشی اخیر بیشترین میزان باران در شهرستان جم به میزان بیش از ۸۲ میلیمتر ثبت شده است. - اخبار استانها -

محمدرضا انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه در سامانه بارشی اخیر در  5 روز گذشته شهرستان جم بیشترین میزان بارش باران ثبت کرده است اظهار داشت: استان بوشهر دارای 90 ایستگاه باران‌سنجی است که بیشترین باران در این شهرستان به میزان 82 میلیمتر ثبت شده است.

وی با بررسی آخرین میزان بارش باران در ایستگاه‌های مختلف هواشناسی استان بوشهر شهرستان جم را رکورددار دانست و بیان کرد: شهرستان گناوه 70.8 میلیمتر بعد از جم بیشترین میزان بارش ثبت کرده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر میزان بارش باران در منطقه بهرگان شهرستان دیلم را 65.4 میلیمتر اعلام و خاطرنشان کرد: بندر دیر 42.1،  اهرم 74، بندر کنگان 38، عسلویه 29.6، برازجان 18.3، خورموج 34، بوشهر 14.5 و  جزیره خارگ 4.1 میلیمتر بارش باران ثبت شده است.

انصاری از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در راستای تداوم فعالیت سامانه بارشی تا 15 اردیبهشت خبر داد و بیان کرد: تا روز شنبه فردا بارش باران، رگبار پراکنده، رعدوبرق، وزش باد، تند باد لحظه‌ای، ایجاد گردوخاک و در مناطق مستعد با احتمال ریزش تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی آب‌گرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، شکستن درختان و خسارت به سازه‌های سبک و ناپایدار به‌دلیل وزش باد را از جمله مخاطرات این وضعیت اعلام و اضافه کرد: در این شرایط جوی خلیج‌فارس و سواحل استان بوشهر مواج می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با تأکید بر اجتناب از فعالیت‌ها و ترددهای دریایی و سفرهای غیرضروری گفت: از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و سواحل و صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی اجتناب شود.

انصاری جهت وزش باد در استان بوشهر را غالباً جنوب شرقی تا شمال شرقی با سرعت تا بیش از 50 کیلومتر در ساعت دانست و تصریح کرد: ارتفاع موج دریا خلیج‌فارس در نوار ساحلی استان بوشهر 90 تا 150 و از بعدازظهر در برخی ساعات بیش از 180 سانتیمتر افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • مصرف این خوراکی‌ها برای تقویت استخوان واجب است
  • احتمال وقوع دوباره سیل در آذربایجان شرقی
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • بیشترین بارش در دوگنبدان/یاسوج ۵۷.۸ میلی متر باران بارید
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متر بارش باران در رومشکان
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • جزئیات بارندگی‌ها در لرستان/ ثبت بیشترین بارش‌ها در رومشکان
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟
  • ثبت بیشترین بارندگی در ایستگاه حصار دار خوسف با ۵۵ میلی متر
  • اصفهان رکوردار بارندگی‌های شب گذشته