Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@07:28:43 GMT

چرا باید "قهوه" بخورید؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۷۷۵۵

به گزارش سی‌ان‌ان، تحقیقات نشان می‌دهند که نوشیدن قهوه ممکن است بتواند سلامت شما را بهبود ببخشد و به شما کمک کند تا زندگی طولانی تری را تجربه کنید.بله، بروید یک فنجان قهوه و یا بیشتر میل کنید. تحقیقات نشان می‌دهند که نوشیدن قهوه ممکن است بتواند سلامت شما را بهبود ببخشد و به شما کمک کند تا زندگی طولانی تری را تجربه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک مطالعه جدید مشاهداتی که بر روی ۲۰۰۰۰ نفر انجام شده است، نشان داده شده است که افرادی که روزانه حداقل چهار فنجان قهوه مصرف می‌کنند، ۶۴ % کمتر از دیگر افرادی که قهوه مصرف نکرده اند و یا به ندرت مصرف می‌کنند در خطر ابتلا به مرگ زود هنگام هستند.
کاهش ریسک زمانی قابل توجه شد که به هر فرد بالای ۴۵ سال توصیه شد، مصرف قهوه می‌تواند با بالا رفتن سن بسیار مفید باشد. این یافته‌ها و نتایج اخیر و یکی دیگر از مطالعات مشاهده‌ای نشان دادند که مصرف کنندگان قهوه طول عمر بیشتری دارند، با صرف نظر از اینکه آیا آن‌ها قهوه و یا کافئین را به صورت منظم مصرف می‌کنند یا خیر.

قهوه همچنین می‌تواند احتمال خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت نوع ۲، بیماری‌های کبدی، سرطان روده‌ی بزرگ، آلزایمر و سرطان پوست را نیز کاهش می‌دهد.

جویی دی روپو، سخنگوی انجمن ملی قهوه می‌گوید " قهوه دارای آنتی اکسیدان‌های بسیاری می‌باشد که بسیاری از آن‌ها طبیعی بوده و در دانه‌های قهوه یافت می‌شوند، در حالی که ما بقی در طول فرآیند بو دادن ایجاد می‌شوند. این ترکیبات قهوه است که دارای اثراتی مثبت در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف می‌باشند. "

وندی استیوان، استادیار داروهای پیشگیرانه‌ی دانشکده‌ی پزشکی در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه کِک، و نویسنده‌ی یکی از مطالعات اخیر درباره‌ی ارتباط مصرف قهوه و طول عمر، چنین گفت: "بعضی از ترکیباتی که معمولا در قهوه یافت می‌شوند، در پاسخ گویی بهتر سلول‌های بدن به انسولین، عملکرد بهتر کبد و همچنین در رابطه با کاهش التهابات مزمن درارتباط هستند.

یک فنجان هوشیاری

در حالی که مصرف قهوه ممکن است برای بسیاری افراد مفید باشد، تعدادی از افراد باید آن را با احتیاط مصرف کنند. برای مثال، زنان باردار، باید مصرف کافئین را محدود کنند.

"شواهد موجود نشان می‌دهند که مصرف کافئین به میزان متوسط ۲۰۰ میلی گرم در روز، که مقدار آن در یک فنجان قهوه ۱۲ اونس می‌باشد، با افزایش خطر ابتلا به سقط جنین یا زایمان زودرس همراه نیست. " دکتر جوزف واکس، رئیس کالج و کمیسیون زنان و زایمان آمریکا و متخصص زنان و زایمان می‌گوید، "با این حال در صورتی که مصرف کافئین در روز بیشتر از ۲۰۰ میلی گرم باشد، داده‌ها در مورد نتایج بارداری متناقض هستند. " علاوه بر این، شواهد کافی برای هر گونه نتیجه گیری در مورد اثرات کافئین بر رشد جنین وجود ندارند. "

اگر بیماری قلبی دارید، باید مصرف کافئین و قهوه خود را محدود کنید. دکتر وینس بوفالینو، سخنگوی انجمن قلب آمریکا و معاون ارشد و مدیر ارشد پزشکی قلب، مدافع مراقبت‌های بهداشتی ناپرویل، ایلینوی می‌گوید، " کافئین یک محرک و شتاب دهنده ضربان قلب به شمار می‌رود. " "افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی (معمولا به نام ضربان قلب نامنظم شناخته می‌شود) یا فشار خون بالا نیز باید مصرف کافئین خود را محدود کنند. یک تا دو فنجان روزانه احتمالا خوب است، اما اگر حساس هستید، باید کافئین را محدود کنید. "

به یاد داشته باشید که قهوه بدون کافئین همچنان حاوی کافئین است. ۸ انس یک فنجان قهوه‌ی دم کرده می‌تواند دارای ۷۵ تا ۱۶۵ میلی گرم کافئین داشته باشد، در حالی که قهوه بدون کافئین حاوی ۲ تا ۷ میلی گرم در هر فنجان است.

بوفالینو به افراد مبتلا به بیماری قلبی توصیه می‌کند، قهوه بدون کافئین، بدون کافئین نیست — "بنابراین شما اگر روزی ۳ فنجان قهوه بدون کافئین میل می‌کنید، باید آن را نیز محدود کنید. "

از اثرات کافئین بر سلامت استخوان می‌توان گفت که درست است که کافئین در قهوه می‌تواند منجر به از دست دادن کلسیم شود، اما نگرانی در مورد آن ارزشی ندارد. کانی وِیور، استاد برجسته علوم تغذیه در دانشگاه پردو، که اخیرا به بررسی بازخوانی این موضوع و تحقیق در مورد کلسیم و سلامت استخوان پرداخته است، می‌گوید: "کافئین باعث افزایش دفع کلسیم از طریق ادرار می‌شود، اما با افزایش جذب کلسیم متعادل می‌شود بنابراین به نظر می‌رسد هیچ اثر نا مطلوبی برمیزان کلسیم ندارد. "

بهینه سازی روزانه

قبل و بعد از خوردن قهوه، به نکات زیر توجه کنید:

۱. شیر کم چرب را اضافه کنید و از خامه آن صرف نظر کنید. خامه حاوی حدود ۵۰ کالری و ۳ گرم چربی اشباع شده در هر قاشق غذاخوری می‌باشد. شیر کم چرب دارای کالری کمتری است و به جلوگیری از کاهش میزان کلسیم کمک می‌کند (یک قاشق غذاخوری تن‌ها ۶ کالری دارد، و این در حالی است که حاوی ۱۹ میلی گرم کلسیم است).

۲. از اضافه کردن شکر در قهوه خودداری کنید. یک قاشق چای خوری شکر حاوی ۱۶ کالری است. ممکن است آنقدر زیاد نباشد، اما اگر شما دو قاشق چای خوری برای دم کردن اضافه کرده و روزی چند فنجان مصرف نمایید، میزان کالری افزایش می‌یابد.

۳. اگر کلسترول بالایی دارید، قهوه فیلتر شده را انتخاب کنید. قهوه بدون فیلتر، مانند قهوه‌ی فرنچ پرس درست شده است، ترکیبی از کفستول و کاوئول را حفظ می‌کند که ممکن است باعث افزایش سطح کلسترول در برخی افراد شود.

۴. اگر در به خواب رفتن مشکلی دارید، بهتر است از قهوه و تمام منابع کافئین دار در شب یا نزدیک به زمان خواب استفاده نکنید.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت کلی بدن دارد. این ویتامین برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب و سازگار سیستم ایمنی، حفظ سلامت سیستم اسکلتی و موارد دیگر ضروری است. به همین دلیل است که سطوح ناکافی یا کمبود ویتامین D ممکن است خطر ابتلا به بیماری و عفونت، تخریب استخوان و بسیاری دیگر از پیامدهای منفی سلامتی را افزایش دهد.

به گزارش خبرآنلاین، کمبود ویتامین D بسیار رایج است و در سراسر جهان، حدود ۱ میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عواملی که خطر کمبود ویتامین D را افزایش می دهند عبارتند از:

رنگ پوست، محل زندگی، توانایی بدن برای جذب ویتامین D، قرارگیری در معرض نور خورشید، شرایط پزشکی، وزن بدن.

مصرف بیش از حد و تصادفی ویتامین D تحت شرایط زیر پیش می‌آید:

خطاهای نسخه، استفاده نادرست از مکمل‌های ویتامین D با دوز بالا و ...

افزایش مصرف ویتامین D چه عوارضی را به دنبال دارد؟

۱. افزایش سطح ویتامین D موجود در خون

سطوح ویتامین D بیشتر از ۱۰۰ نانوگرم در میلی لیتر ممکن است مضر باشد. در مواردی که افراد مگادوز (دوزهای بسیار بالا) مکمل‌های ویتامین D را برای مدت طولانی مصرف می‌کردند، علائم مسمومیت در سطوح خونی بسیار بالا گزارش شده است.

بیشتر موارد مسمومیت ویتامین D ناشی از دوز نامناسب مکمل و اشتباهات تجویزی است.

۲. افزایش سطح کلسیم خون

ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، کلسیم خون شما ممکن است به سطوحی برسد که علائم ناخوشایند و بالقوه خطرناکی ایجاد کند.

علائم هایپرکلسمی (کلسیم بالا) عبارتند از:

ناراحتی‌های گوارشی مانند استفراغ، حالت تهوع، یبوست و درد معده خستگی، سرگیجه، توهم و گیجی بی‌اشتهایی ادرار بیش از حد سنگ کلیه، آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه فشار خون بالا و ناهنجاری‌های قلبی کم‌آبی بدن

هایپرکلسمی معمولاً پس از مصرف مگادوز ویتامین D برای مدت طولانی ایجاد می‌شود و نوعی تهدید برای سلامتی به شمار می‌آید.

۳. تغییر وضعیت روانی

هایپرکلسمی می‌تواند منجر به تغییر وضعیت روانی در افراد مبتلا به مسمومیت ویتامین D شود. افراد مبتلا به هایپرکلسمیِ ناشی از مسمومیت ویتامین D معمولاً علائمی مانند گیجی، افسردگی و روان پریشی دارند. در موارد شدید، کما نیز گزارش شده است.

۴. عوارض کلیوی

در برخی موارد، مسمومیت ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه شود. این به این دلیل است که داشتن ویتامین D بیش از حد در بدن می‌تواند منجر به سطوح بالای کلسیم شود که همین امر منجر به از دست دادن آب از طریق ادرار زیاد و کلسیفیکاسیون (انباشت کلسیم) کلیه‌ها می‌گردد.

هایپرکلسمی همچنین می‌تواند باعث انقباض عروق خونی کلیه و در نهایت افت عملکرد کلیه ‌شود.

منبع: healthline

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • سوالات عجیب گوگل هنگام مصاحبه کاری
  • چگونه می‌توان قهوه نوشید و بی‌خواب نشد؟
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید