Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، از وصل شدن شبکه آب منطقه زلزله زده «ازگله» خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وزارت نیرو، میثم جعفرزاده، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، با بیان این مطلب که از دیروز (سه شنبه)  عمده تمرکز بر روی وضعیت شبکه های آب روستایی بوده، افزود: تا امروز ۷ مجتمع آبرسانی روستایی که در حدود ۷۰ روستا را پوشش می دهند، ترمیم شده و شرایط کاملا عادی پیدا کرده اند و مشکل شبکه آبرسانی منطقه «ازگله » نیز که نقطه اصلی وقوع زلزله بود، کاملا رفع و به حالت پایدار درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این پس، تمرکز بر روی سایر روستاهای تخریب شده فاقد آب خواهد بود و تلاش خواهد شد تا هرچه سریعتر شبکه های آبرسانی آن ها نیز ترمیم شود، افزود: با حضور تیم های عملیاتی موجود و امکاناتی نظیر ۲۳ دستگاه تانکر و ۷۰ هزار بطری آب معدنی که در اختیار زلزله زدگان روستایی قرار می گیرد، تلاش می کنیم تا هرچه سریع تر شرایط آب پایدار را برای این روستاها فراهم کنیم.

جعفرزاده با اشاره به اینکه ۱۵۰ روستا بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شده اند و با مشکل آب مواجه هستند، افزود: در زمان حاضر در حال تلاش هستیم تا با کمک چند تیم عملیاتی از شرکت توانیر و شرکت توزیع نیروی برق، چاه های ایستگاه های پمپاژ تخریب شده را وارد مدار کنیم که با ورود پمپ ها به مدار، حداقل شرایط آب این روستاها در ورودی روستا به حالت طبیعی در آید؛ این در حالی است که به دلیل تخریب بالای روستاها، تا زمانیکه آوار برداری به طور کامل صورت نگیرد، نمی توانیم شبکه های آب داخل روستا را وصل کنیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا عطایی در دیدار با فرماندار شیروان با ارائه گزارشی از وضعیت آب شرب در شهر‌ها و روستا‌ها و طرح‌های در حال اجرای شهرستان شیروان گفت: در شهرستان شیروان سالانه بیش از ۱۵ میلیون مترمکعب آب از منابع آبی این شهرستان استحصال و در مخازنی با حجم ۳۲ هزار مترمکعب ذخیره سازی می‌شود و پس از گندزدایی از طریق ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع در دسترس مشترکان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به طرح‌های در حال اجرای این شهرستان افزود: برای اتمام طرح‌های ناتمام این شهرستان، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه به طرح‌های امسال نیز اشاره کرد و بیان داشت: اولین گام شرکت در سال ۱۴۰۳ اتمام طرح‌های نیمه تمام است و در تعریف پروژه‌های جدید نیز اولویت با شهر‌ها و روستا‌هایی است که مشکلات بیشتری دارند.
دولت اسماعیل زاده فرماندار شهرستان شیروان نیز در این دیدار افزود: در این شهرستان طرح‌های آبرسانی در حال اجرا را به وضوح مشاهده می‌شود و این نشان دهنده‌ی عزم راسخ شرکت آبفا برای رفع مشکلات مردم و خدمات رسانی مطلوب به آن‌ها است.
اسماعیل زاده افزود: در سال ۱۴۰۲ ما بیشترین اعتبار را به آبرسانی اختصاص دادیم و در سال جدید نیز با توجه به نیاز آبی که در شهر‌ها و روستا‌ها مشاهده می‌شود سعی خواهیم کرد همچون گذشته اعتبارات بیشتری به موضوع آبرسانی اختصاص دهیم.
شهرستان شیروان دارای ۵ شهر و ۱۳۴ روستا در مجموع، ۶۶ هزار مشترک آب دارد.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد
  • بازگشت سیلاب به «بهانگر» در داورزن و تخریب پل ارتباطی روستا
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان