Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز؛ طرح قرعه کشی ویزای گرین کارت آمریکا پس از حمله تروریستی به نیویورک در ماه اکتبر بیش از پیش مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است.

در حمله تروریستی ماه اکتبر به نیویورک یک تبعه ازبکستان به نام «سیف الله سایبوف» عده‌ای را در منهتن نیویورک با خودرو زیر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اثر این حمله تروریستی 8 نفر کشته و 12 نفر دیگر زخمی شدند.

سایبوف از جمله مهاجرانی بود که با دریافت ویزای گرین کارت، اجازه ورود و اقامت در آمریکا را به دست آورده بود. او پیش از ورود به این کشور ارتباطی با گروه های تروریستی نداشت و در آمریکا بود که به افکار افراطی گری جذب شد و به خدمت گروه های تروریستی درآمد.

چند روز پیش از حمله تروریستی نیویورک نیز، دادگاهی در آمریکا «عبدالرسول جورابوف»-- از دیگر شهروندان ازبک تبار آمریکایی که با برنده شده ویزای آمریکا به این کشور مهاجرت کرده بود—را به اتهام ارتباط با گروه های تروریستی به 15 سال زندان محکوم کرد.

یکی دیگر از برندگان قرعه کشی گرین کارت، یک شهروند پاکستانی به نام «هریس احمد» بود. او در سال 2009 به اتهام همکاری با گروه های تروریستی بازداشت و محکوم شد.

«هشام محمد علی هدایت» از اتباع کشور مصر که به واسطه ویزای گرین کارت همسرش، شهروندی آمریکا  را به دست آورده بود، در سال 2002 با انجام حمله ای مسلحانه در فرودگاه لس آنجلس، دو تن را به قتل رساند و سه نفر دیگر را زخمی کرد.

«عمران مندای»از اتباع پاکستان که با ویزای والدینش به آمریکا رفت، متهم به بمبگذاری و حمله مسلحانه به اداره برق شهر میامی است. «موسی محمد ابو مرزوخ» از اتباع فلسطینی نیز در سال 1997 به ارتباط با گروه های تروریستی متهم شد و از آمریکا اخراج شد.

با این حال، مقامات آمریکایی به جای ردیابی ریشه گروه های تکفیری در آمریکا، سعی بر این داشته اند تا طرح قرعه کشی ویزای گرین کارت را بررسی کنند.آنها معتقدند، اعضای گروه های تروریستی می توانند از طریق برنده شدن این ویزا به راحتی وارد آمریکا شوند. آنها حتی می توانند ضمن سوء استفاده از افراد دیگر که موفق به دریافت ویزای گرین کارت شده اند، اقامت در این کشور را به دست آورند. به عبارت دیگر، کنترل افرادی که از خارج وارد آمریکا می شوند به مراتب سخت تر از ردیابی اعضای گروه های تکفیری در داخل آمریکاست!

همچنین، رئیس جمهور آمریکا که یکی از مخالفان مهاجرت است در پی حوادث تروریستی در آمریکا متعهد شد نهایت تلاش خود را برای لغو طرح قرعه کشی گرین کارت آمریکا انجام دهد. او همچنین از کنگره خواست تا اقدامات لازم در زمینه لغو یا اصلاح طرح قرعه کشی گرین کارت را انجام دهند.

با وجود اقدامات ترامپ و کنگره، گمانه زنی ها درباره اینکه آیا لغو طرح قرعه کشی گرین کارت آمریکا می تواند مانع از فعالیت گروه های تروریستی در این کشور-- که بیش از یک سوم جمعیت آن را مهاجران تشکیل می دهند—شوند، ادامه دارد.

طرح قرعه کشی ویزای گرین کارت آمریکا برای نخستین بار در سال 1990 تصویب شد. هدف از این طرح،  ایجاد فرصت زندگی، کار و تحصیل در آمریکا  و کنترل جمعیت این  کشور در کنار ارتقای اقتصاد بود. سالانه 55 هزار نفر از نقاط مختلف جهان موفق می شوند طی قرعه کشی ویزای دائمی آمریکا را به دست آورند.

انتهای پیام/

 

طرح آمریکا برای مقابله با ورود تروریست‌ها به این کشور چیست؟

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۱۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار توزیع کارت کنکور اعلام شد

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، بیش از ۹۷۰ هزار داوطلب نوبت دوم کنکور نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کردند.

به گزارش ایسنا، مهلت دریافت کارت شرکت در آزمون داوطلبان نوبت اول آزمون سراسری به‌ همراه راهنمای شرکت در آزمون تا روز گذشته چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه در سامانه جامع آزمون سراسری در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور برای مشاهده و پرینت فعال بود.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، بیش از ۹۷۰ هزار داوطلب نوبت دوم کنکور نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کردند.

رقابت برای کسب صندلی‌های سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌های کشور از صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه جاری آغاز شد، در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند.

در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، هنر و زبان‌های خارجی نیز عصر امروز  آغاز می‌شود و در اولین روز رقابت کنکور ۱۴۰۳ بیش از ۶۵۰ هزار داوطلب به رقابت می‌پردازند.
داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی نیز صبح فردا جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور
  • آخرین آمار توزیع کارت کنکور اعلام شد