Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، امروز، 24 آبان در همایش استانی هفته وقف که در سالن فرهنگی تربیتی امام خمینی(ره) اراک برگزار شد، با بیان اینکه اگر وضعیت بودجه و درآمد کشور را بدانیم بهتر می‌توان درباره وقف صحبت کرد گفت: در اذهان عمومی، ایران کشوری ثروتمند است؛ اینکه دارای درآمدهای نفتی هنگفت است و نباید مردم چنین کشوری مشکلات معیشتی داشته باشند همیشه این سؤال در ذهن مردم وجود دارد که دولت با پول نفت چه می‌کند؟  
وی تصریح کرد: با یک ضرب و تقسیم ساده می‌توان سهم هر ایرانی را از درآمد نفت به دست آورد، دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد درآمد نفتی ایران بیش از هر دولت دیگری بود و سال 91 درآمد نفتی ایران به اوج خود یعنی 61 هزار میلیارد تومان رسید اگر این رقم تقسیم بر 75میلیون نفر، جمعیت ایران، شود ماهیانه نفری 67 هزار تومان آنهم در اوج درآمد نفتی، سهم هر ایرانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته درآمد نفتی 70هزار میلیارد تومان بود که با توجه به جمعیت 80 میلیونی ایران به ازای هر نفر ماهیانه 73هزار تومان نفت فروخته شده است.
قدیری ابیانه افزود: مردم و مسئولان دچار توهم نفتی هستند، این توهم، باورهایی را هم به دنبال داشته است مثلاً اینکه تأمین معیشت مردم بر عهده دولت است چون فکر می‌کنند با درآمد نفت و مدیریت این درآمد می‌توان نیازها جامعه را رفع کرد و در نهایت مردم دچار تنبلی اجتماعی شده‌اند.
نویسنده کتاب «این است اسلام» ادامه داد: درآمد پول نفتی سال گذشته 70هزار میلیارد تومان بود با این پول دولت حتی نمی‌تواند حقوق کارمندان را بدهد چه رسد به سایر امور؛ لذا دولت به استقراض روی آورده 700هزار میلیارد تومان بدهی روی دست خود گذاشته است یعنی ما درآمد 10 سال نفت را پیش‌خور کرده‌ایم به عبارت دیگر هر خانواده 4 نفره ایرانی 35 میلیون تومان به خزانه نفتی بدهکار است که البته این رقم از ابتدای سال تاکنون افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: وقتی درآمد نفت ماهی 73هزار تومان است پرداخت حقوق نجومی یا اختلاس، در حد کم هم، زیاد است چه برسد به رقم‌های بالا. توقع مردم از دولت باید در حد امکاناتش باشد نه بیشتر. شایسته ملت ایران نیست دست روی دست بگذارد تا دولت نیاز آنها را برطرف کند یک سال کار مفید کارمند کره جنوبی برابر است با 26 سال کار مفید کارمندان ایران.
قدیری ابیانه ادامه داد: متأسفانه همه نگاه‌ها به دست دولت است، مردم دنبال راه‌حل نیستند این گره ذهنی و توهم باید باز شود. مردم باید به خودشان به عنوان راه‌حل نگاه کنند و اولویت را طبق قرآن، بستگان، همسایه و همشهریان بدانند مردم باید از حالت انفعال خارج شوند و دست دیگران را هم بگیرند.
وی افزود: همه باید تلاش کنند با کار از یک طرف و قناعت از طرف دیگر نیازهای خود را رفع کنند، اگر قرار بود ارتباط با آمریکا مشکلی را حل کند مشکل مردم مصر و پاکستان حل می‌شد. آمریکا دنبال چپاول ملت‌هاست نه کمک. متأسفانه ما همیشه دست به گیر داریم این نگاه حتی به دعاها و مداحی‌ها هم سرایت کرده: برویم درِ خانه ائمه(ع) گدایی کنیم. چرا نباید به جای گدایی یاری رسان باشیم.
قدیری ابیانه با بیان اینکه با چنین شرایط اقتصادی، وقف می‌تواند گره گشای مشکلات باشد افزود: وقف عمل به کار خیر است  درواقع بالاترین مظهر کار خیر وقف است، این کار خیر نباید فقط به ثروتمندان منحصر شود، اوقاف می‌تواند پروژه‌های قابل سرمایه گذاری را شناسایی و مردم را در قالب فراخوان، به مشارکت دعوت کند. حتی درمانگاه سیار به مناطق محروم بفرستد و از مردم در خرید تجهیزات پزشکی کمک بگیرد.
وی ادامه داد: تبلیغ جهانی اسلام، باید از اهداف وقف باشد، زمینه‌های بسیاری برای مسلمان شدن جوامع بشری وجود دارد، کسی که با نیت کشف حقیقت، قرآن را مطالعه کند قطعاً مسلمان می‌شود، دلیل اسلام هراسی که غرب راه انداخته دقیقاً همین است یعنی مردم را از اسلام می‌ترساند مبادا اینکه به قرآن مراجعه کنند، به عقیده بنده اگر غیرمسلمانان حقیقت قرآن را بدانند مسلمان می‌شوند و اگر یک غیر مسلمان با هر نیتی وارد ایران شد و مسلمان نشد یعنی ما کم کاری کرده‌ایم.
قدیری ابیانه تصریح کرد: سازمان اوقاف، اطلاعات موقوفات را ساماندهی و در قالب نرم افزار به روز کرده‌ است پیشنهاد می‌کنم دسترسی مردم به این سیستم آزاد شود، این شفافیت قطعاً در ترغیب مردم به وقف اثر مثبت دارد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد

مهدی نصیری در سال‌های اخیر به ناگهان مسیر سیاسی خود را از چپ رادیکال انقلابی به راست افراطی و سلطنت‌طلب تغییر داد و با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی آنچنان مطالب تند و تیزی علیه حاکمیت نوشت که برای کسانی که او را می‌شناختند، حیرت‌انگیز بود. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی نصیری، چپ سابقاً انقلابی و سوپر منتقد جمهوری اسلامی که از درون ایران سیاست‌های حکومت را با تندترین ادبیات نقد و به ساختارها حمله می‌کرد طی روزهای گذشته بدون هیچ مشکلی از ایران خارج شد و به اتفاق همسرش برای یک سفر سه ماهه و دیدن فرزند خود به کانادا رفت.

او در اولین فرصت نیز در گفت‌وگویی با تلویزیون بی‌بی‌سی در اقدامی عجیب خواستار آن شد که اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کند. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند. نصیری از مهندس میرحسین موسوی، مصطفی تاج‌زاده، نرگس محمدی و فائزه هاشمی به ‌عنوان افراد اصلاح‌طلبی نام برد که می‌توانند این جریان جدید را پوشش بدهند و برای رفع مشکلات کشور با سلطنت‌طلبان چاره‌اندیشی کنند.

پیش از بررسی این پیشنهاد عجیب و غیرمعمول باید پرسید که مهدی نصیری کیست و از چه جایگاهی چنین نسخه‌ای می‌پیچد؟ او اصلاح‌طلب است؟ خیر. آزادی‌خواه است؟ چنین چیزی در کارنامه‌ او به‌خصوص در سال‌هایی که مدیرمسئول روزنامه کیهان بود، دیده نمی‌شود. چه آنکه مقالات تند‌وتیز و افشای نیمه‌ پنهان روشنفکران، سیاستمداران و هنرمندان در دوره او در کیهان راه‌اندازی شد تا با تندروی‌های بسیار پنجه بر صورت این افراد بکشد. هنوز فراموش نشده زمانی که او در غوغای جوانی سیر می‌کرد، چگونه مهندس بازرگان که دو برابر سن او در امر سیاسی کار کرده بود را تمسخر می‌کرد و وی را تخفیف می‌داد. با این حال مهدی نصیری در سال‌های اخیر به ناگهان مسیر سیاسی خود را از چپ رادیکال انقلابی به راست افراطی و سلطنت‌طلب تغییر داد و با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی آنچنان مطالب تند و تیزی علیه حاکمیت نوشت که برای کسانی که او را می‌شناختند، حیرت‌انگیز بود. کسانی که کیهان اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 را می‌خواندند، فراموش نکردند که وی چگونه به یک فیلمساز ایرانی به دلیل تراشیدن ریش‌هایش خرده گرفت و او را از دایره حزب‌الله خارج خواند و در گام بعدی مادر آن فیلمساز را صیغه‌ای خواند و با این جمله جنجالی به پا کرد.

اکنون مردی با آن سوابق در رادیکالیسم از این سو افتاده است. او چندی مطالب تند و تیزی را علیه حاکمیت منتشر کرد بی‌آنکه بازداشت شود. در حالی که دیگران با مطالبی خفیف‌تر از آنچه نصیری می‌نوشت، بازداشت و دادگاهی می‌شدند. حال وی بی‌هیچ مانعی به خارج از کشور رفته و در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی، رضا پهلوی را شاهزاده می‌خواند و او را پیشاپیش بر سریر پادشاهی می‌نشاند و از جانب کسانی که در دوره سلطنت شکنجه شدند، زندان افتادند و ستم و ظلم دیدند، سخن می‌گوید و خواهان یک اتحاد نامقدس می‌شود. آقای مهدی نصیری «این تذهبون»؟ به کجا چنین شتابان؟ شما آیا نماینده مهندس میرحسین موسوی هستید که از جانب او که سال‌ها در حصر است، سخن می‌گویید؟ شما آیا نماینده جمهوری‌خواهان ایرانی هستید و سخنگوی آنها شده‌اید؟ تاج‌زاده اگر قرار بود پیوندی با رضا پهلوی داشته باشد که در ایران نمی‌ماند. از افکار فائزه هاشمی علیه سلطنت‌طلبان خبر دارید؟ نرگس محمدی چیزی در این خصوص نوشته که شما باور کردید باید چنین پیشنهادی بدهید؟

فردی که شما او را شاهزاده می‌خوانی، حتی نتوانست یک جمع پنج نفره را برای چند ماه دور هم نگهدارد؟ از کدام اپوزیسیون سخن می‌گویید؟ همان اپوزیسیون خائنی که کمر به تجزیه ایران و نابودی مردم بسته و هر روزه برای روسای جمهوری آمریکا و کشورهای دیگر نامه فدایت شوم می‌نویسد که تحریم‌های اقتصادی علیه مردم را بیشتر کنند؟ فرض محال که محال نیست اما آیا با این اتحاد نامیمون، ایران آباد می‌شود و در مدار توسعه قرار می‌گیرد؟ آیا مشکلات حل می‌شود؟ بی‌تردید شما با خیال خامی که دارید، کشور را به دامن یک خونریزی تمام عیار و جنگ داخلی سوق می‌دهید بدون اینکه دستاوردش توسعه و آبادانی ایران باشد. مردم ایران به گواه تاریخ، همیشه از افراطیون لطمه دیدند. افراطیون چه در جایگاه چپ و چه از منظر راست با ناعقلانی‌گرایی سیاسی، بیشترین ضربات را بر پیکر این کشور زده‌اند. شما نیز اکنون در همان جایگاه نشسته‌اید و به دلیل اینکه دو دوره در حیات سیاسی جمهوری اسلامی به شدت ذیل رادیکالیسم فعالیت کرده‌اید، می‌توان به قطعیت گفت، پیشنهاد غیرمنطقی شما ناممکن است. زیرا بین جمهوری‌خواهان و سلطنت‌طلبان، دریایی از اختلاف تاریخی و نظری وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از آن‌ها چشم پوشید.

منبع: سازندگی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد
  • واردات خودرو‌های کارکرده در انتظار ابلاغ دولت به وزارت صمت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت مطرح کرد: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم