Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ چراغ‌های روشنایی که در فضای باز مورد استفاده قرار می‌گیرند، به ‌صورت دائم در معرض عوامل محیطی از جمله گردوغبار، باران و آلودگی قرار دارند. این پدیده‌ها، به ‌خصوص در فضاهای پر گردوغبار صنعتی می‌توانند به ‌شدت بر بازدهی نوری چراغ‌ها تأثیر بگذارند و موجب کاهش شدید نور آنها در مدت‌ زمان کوتاه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بر این اساس یکی از شرکت‌های فناور با بهره‌گیری از فناوری نانو موفق به رفع این مشکل شد.
 
محمد امینی، مجری طرح با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۳۷۳ با استقرار در شهرک صنعتی اشترجان واقع در استان اصفهان فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: این شرکت هم‌اکنون موضوعات کلیدی و دانش‌بنیان را در 8 بخش تخصصی شهر و نور، خانه و نور، تجهیز و نور، پترو نور، طرح و نور، سولار، سازه و نرم‌افزار مورد تحقیق و بررسی قرار می‌دهد.
 
وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در این شرکت ادامه داد: به دنبال کاهش بازدهی نوری چراغ‌های روشنایی فضای باز مانند چراغ‌های خیابانی و نورافکن‌های LED به علت تجمع گردوغبار و آلودگی بر روی جداره نورگذر آنها تیم فنی و مهندسی ما تحقیقات خود را جهت برطرف کردن تأثیر منفی عوامل محیطی بر روی کیفیت نوری چراغ‌ها آغاز کرد و پس از نمونه‌سازی و انجام آزمون‌های مختلف بر روی نمونه اولیه موفق به تولید چراغ‌های روشنایی فضای باز با پوشش نانومتری آب‌گریز در فاز صنعتی شدیم.
 
امینی توضیح داد: در بیرونی‌ترین لایه این چراغ‌ها یعنی لایه نورگذر آنها، پوششی از جنس نانوذرات سیلیکا اعمال شد و این امر موجب شد تا سطحی با ناهمواری‌های نانومتری ایجاد شود و زاویه تماس قطرات آب با سطح خارجی به نحو چشمگیری افزایش یابد و به‌اصطلاح، سطح آب‌گریز شود؛ از این رو ذرات گرد وغباری که بر روی سطح خارجی قرار می‌گیرند، به ‌راحتی به‌ وسیله باد یا یک قطره آب برطرف می‌شوند و بازدهی نور چراغ مدت ‌زمان بسیار طولانی‌تری حفظ می‌شود.
 
امینی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال اول تولید این نوع چراغ‌ها به حدود ۱۰۰۰ عدد برسد که با افزایش تقاضا، میزان تولید به چهار برابر مقدار کنونی افزایش خواهد یافت.
 
این محقق، از صادرات این محصول به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس خبر داد و یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود معرفی این محصول در بازارهای بین‌المللی با موفقیت و تقاضا از سوی این کشورها همراه باشد.
 
چراغ‌های روشنایی با پوشش‌های نانومتری موفق به اخذ تأییدیه نانومقیاس از ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی

ایتنا - اندروید مجهز به فیلتر نور آبی داخلی و پشتیبانی از روشنایی تطبیقی ​​است که از حسگر نور محیط دستگاه شما برای اندازه‌گیری شدت نور در محیط اطراف شما استفاده می‌کند.
با وجود اینکه می‌دانیم استفاده از گوشی در رختخواب و تاریکی برای چشم‌هایمان مضر است، بسیاری از ما هنوز در شب هنگام خواب از تلفن خود استفاده می‌کنیم.

 سیستم عامل اندروید مانع از خیره شدن بیش از حد ما به صفحه نمایش نمی‌شود، اما چندین ویژگی نمایشگر را برای کمک به کاهش فشار چشم ارائه می‌دهد. در حال حاضر قابلیتی ارائه می‌کند که رنگ‌های روشن را کاهش می‌دهد و در نتیجه صفحه نمایش را کم‌نور می‌کند، اما با نسخه 15 این بار حتی فراتر رفته است.
  تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش
اندروید مجهز به فیلتر نور آبی داخلی و پشتیبانی از روشنایی تطبیقی ​​است که از حسگر نور محیط دستگاه شما برای اندازه‌گیری شدت نور در محیط اطراف شما استفاده می‌کند.

این ویژگی به طور خودکار سطح روشنایی صفحه نمایش دستگاه شما را بر اساس سطح نور محیط تنظیم می‌کند.

علاوه بر این، نگاشت بین سطوح نور محیط و روشنایی صفحه به دستگاه بستگی دارد، بنابراین سطح روشنایی که یک تلفن با آن سازگار می‌شود ممکن است با گوشی دیگر متفاوت باشد.

 
نتیجه این امر این است که برخی از گوشی‌ها می‌توانند به اندازه کافی کم نور شوند تا در شرایط با روشنایی کمتر به راحتی قابل استفاده باشند، در حالی که برخی گوشی‌های دیگر حداقل به طور خودکار قادر به تنظیم نور نیستند.

برای توضیح این نابرابری، اندروید 12 قابلیتی را در زیر تنظیمات در منوی دسترس‌پذیری به نام «تاریکی اضافی» معرفی کرد که نور صفحه‌نمایش را فراتر از حداقل روشنایی گوشی شما کاهش می‌دهد.

لازم به ذکر است که تنظیم روشنایی تطبیقی ​​روشن‌تر از حد معمول راحت‌تر از فعال کردن دستی Extra Dimming خواهد بود. زیرا این گزینه باید به صورت دستی روشن و خاموش شود. بنابراین، اگر آن را در شب فعال کنید تا روشنایی را کاهش دهید، باید به یاد داشته باشید که بعد آن را غیرفعال کنید، در غیر این صورت ممکن است صفحه در طول روز خیلی کم نور شود.
  خصوصیت جدید
صفحه نمایش همه گوشی‌ها نمی‌تواند به اندازه کافی کم نور شود تا در شب راحت از آن استفاده کنید، و این همان چیزی است که احتمالا در ویژگی جدید اندروید 15 حل می‌شود.

هدف این ویژگی تنظیم روشنایی تطبیقی ​​فعلی با کاهش خودکار روشنایی صفحه نمایش در شرایطی است که نور محیطی بسیار کم است.

دیگر خبرها

  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • نگرانی از فعال شدن کانون گردوغبار در مرکز ایران
  • ۲ پروژه روشنایی معابر در منطقه شهرک جهاد زاهدان در حال اجرا است
  • آسمان این شهر نارنجی شد
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • سرقت بیش از ۸۰ کیلومتر کابل برق در سراوان
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد