Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری اطلاعات > اینترنت - سیاست جدید موسوم به اینترنت حجمی توسط وزارت ارتباطات به اپراتورها ابلاغ شد تا از آذرماه در سبد خانوار قرار گیرد.

 

به گزارش خبرآنلاین، اما آنچه به اینترنت غیر حجمی معروف شده، داد کاربران را در آورده است و بسیاری از کاربران با نوشتن جملات اعتراضی در اینستاگرام وزیر، نسبت به اجحافی که در حقشان به همیشگی از سوی اپراتورها شده، گلایه گرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل با آوردن مثال خارجی از مصرف منصفانه کاربران کامکست تحت سرویس Xfinity سعی می‌کنیم مفهوم آمریکایی Data Caps را توضیح دهیم.

«ایکس فینیتی» بسته اینترنت خانگی+ تلویزیون+تلفن و امنیت خانه به کاربران ارائه می‌کند{لینک} و قیمت بر اساس نوع بسته تعیین می‌شود.

اما میزان مصرف منصفانه روی 1 ترابایت ماهانه معادل 1000 گیگ تعریف شده است و اگر کاربری بیش از 1 ترابایت مصرف داشته باشد به ازای 50 گیگ اضافی 10 دلار خواهد پرداخت.

سوال اینجاست که کاربر با پرداخت حداقل 29 دلار و یا تا سقف 100 دلار چقدر می تواند اینترنت استفاده کند؟

1 ترابایت در تعریف ایکس فینیتی معادل 700 ساعت ویدئوی اچ دی، 12 هزار ساعت گیم آنلاین، 15 هزار ساعت آهنگ و دانلود 60 هزار عکس با کیفیت است.

نکته قابل توجه در تعاریف کامکست این است که اگر کاربری کمتر از 5 گیگ استفاده اینترنت داشته باشد، 5 دلار نیز به وی بازگردانده می‌شود.

یعنی کاربر می‌تواند با انتخاب آپشن 30 دلاری با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه، حداکثر استفاده اینترنتی را داشته باشد و اگر کاربر بخواهد سرعت بالاتر داشته باشد و مثلا سرعت 400 مگابیت بر ثانیه داشته باشد می تواند از آپشن 100 دلاری استفاده کند.

به زبان ساده تر با پرداخت 400 هزار تومان بهترین سرعت اینترنت را (سرعت 400 مگابیت بر ثانیه) برای دانلود 1 ترابایت دیتا در ماه خواهید داشت و یا با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه و پرداخت 30 دلار / 120 هزار تومان، 1 ترابایت دانلود اینترنت واقعی خواهید داشت.

لازم به ذکر است در اغلب کشورهای جهان اینترنت نامحدود وجود دارد و نه اینترنت غیر حجمی که نوعی محدودیت دارد. در آمریکا نیز مصرف منصفانه بر اساس عدالت غربی تعریف شده و محدوده آن روی ای دی اس ال بین 100 تا 1000 گیگ است.

بنابراین برای کاربر ایرانی دانلود اینترنت واقعی (و نه کَش) می‌تواند با ماهی 100 گیگ حدود 40 هزار تومان معنی دهد و اگر قرار است اینترانت را به جای اینترنت در کنتور محاسبه کنند؛ بهتر است ماهی 500 گیگ اینترانت داخلی از روی سرورهای .ir را نیز به بسته 40 هزار تومانی ماهانه اضافه کنند. در غیر این صورت هر چه اپراتورها بیشتر بگیرند، مصداق کم‌فروشی از نظر کاربر ایرانی محسوب می‌شود و این عدالت اپراتورهای ایرانی را زیر سوال می‌برد!

 

 

5656

 

کلید واژه‌ها : اینترنت موبایل - اپراتورهای اینترنتی - سرعت اینترنت - کاربران اینترنت - اینترنت - کسب و کار اینترنتی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند

به گزارش همشهری آنلاین، شبکه۵G در سال۲۰۱۹ با هدف دستیابی به سرعت و پوشش‌دهی بالاتر، در حال جایگزینی شبکه۴G است. بسیاری از کشورها از جمله چین، کره‌جنوبی، ایالات متحده و کشورهای اروپایی به‌سرعت نسل جدید اینترنت ۵G را در اپراتورهای خود راه‌اندازی کرده‌اند.

در کشور ما نیز تاکنون چند دکل مخصوص این اینترنت پرسرعت تدارک دیده شده است و گوشی‌های اندروید و iOS مدل جدید آن را پشتیبانی می‌کنند. البته در نسخه نوین‌تر یعنی ۵.۵G از آنجایی که فعلا چین موفق به توسعه این شبکه شده است، گوشی‌های هوشمند چینی مبتنی بر سیستم ‌عامل اندروید برندهایی از جمله هواوی و شیائومی برای آن طراحی شده است.

فناوری ۵G چیست؟

نسل پنجم اینترنت موبایل یا ۵G، بر ۳ویژگی اصلی تمرکز دارد.

- ارتباطات با تأخیر بسیار کم که مناسب برای اپلیکیشن‌های حساس به تأخیر مانند بازی‌های آنلاین و خودروهای خودران است.

- پهنای باند بالا که باعث افزایش سرعت در انتقال داده‌ها در شکل دانلود و آپلود می‌شود.

- اتصال دستگاه‌های زیاد که توانایی پشتیبانی از تعداد زیادی دستگاه به‌طور همزمان، مفید برای اینترنت اشیا (IoT) را شامل می‌شود. البته با گذشت ۵سال از راه‌اندازی این نسل نوین، همچنان نرخ نفوذ این شبکه در بین مصرف‌کنندگان بسیار پایین است و فقط ۱.۶میلیارد مشترک به شبکه‌۵G دسترسی دارند. البته پیش‌بینی می‌شود که تعداد اتصالات به اینترنت۵G تا سال۲۰۳۰ به ۵.۵میلیارد برسد.

برتری ۵.۵G

شبکه ۵.۵G که با عنوان ۵G پیشرفته هم شناخته می‌شود، برای رفع نیازهای فزاینده به شبکه‌های بسیار سریع‌تر و قابل اعتمادتر از سوی چینی‌ها طراحی شده است. این تکنولوژی شامل چند بهبود کلیدی است.

سرعت‌های بالاتر: اینترنت۵.۵G قصد دارد سرعت‌های انتقال داده‌ها را به سطحی فراتر از توانایی‌های ۵G برساند که به‌گفته کارشناسان تا ۱۰برابر اینترنت نسل قبل‌تر از خود خواهد بود. این یعنی سرعتی برابر با ۱۰گیگابایت در ثانیه.

پایداری بهتر: این نسل جدید شبکه اتصال، به‌دنبال بهبود پایداری شبکه در مناطق شلوغ و دورافتاده است که باعث بهبود تجربه کاربری در همه مدیوم‌های قابل استفاده برای کاربر می‌شود.

کاهش تأخیر: با کاهش تأخیر در ارتباطات، ۵.۵G اجازه می‌دهد که اپلیکیشن‌های حساس‌تر به زمان مانند روبات های جراحی از راه دور و خودروهای هوشمند به شکل مؤثرتری عمل کنند.

امنیت بهبود یافته: امنیت ارتقایافته در ۵.۵G به‌ویژه برای داده‌های حساس و ماموریت‌های بحرانی که نیاز به حفاظت از اطلاعات در برابر تهدیدات امنیتی دارند، طراحی شده است.

مقایسه فنی

در حالی ۵G که قادر است پاسخگویی به نیازهای کنونی را برآورده سازد، ۵.۵G می‌تواند این توانایی‌ها را به سطوحی بسیار بالاتر ببرد. برای مثال، اگر شبکه اتصال۵G می‌تواند تا ۵گیگابایت بر ثانیه سرعت ارائه دهد، ۵.۵G امیدوار است این رقم را دوبرابر کرده و به ۱۰گیگابایت بر ثانیه برساند، همچنین تأخیر در ۵G که حدود یک میلی‌ثانیه است در ۵.۵G به‌شدت کاهش یافته و به کمتر از نصف خواهد رسید.

بیشتر بخوانید:

راه‌اندازی اپراتور هوش‌مصنوعی در ایران | مزرعه پردازشی حجم عظیمی از داده‌ها را پردازش می‌کند نتیجه‌گیری

۵.۵G نه‌تنها قرار است ارتباطات موبایل را به سطح بعدی ببرد، بلکه باعث تسهیل بکارگیری فناوری‌های آینده مانند واقعیت ترکیبی، خودروهای خودران و شهرهای هوشمند می‌شود. با این حال، باید منتظر ماند و دید که چگونه این فناوری در سال‌های آینده عملی و پیاده‌سازی خواهد شد.

کد خبر 848149 برچسب‌ها شرکت شیائومی شرکت هواوی اینترنت - بیطرفی شبکه‌ای مدیریت داده‌ها اینترنت

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند