Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهایی که بحث رمالی و جادوگری در فوتبال کشورمان به اوج رسیده و مستنداتی در این باره منتشر می شود که حکایت از ریشه های عمیق این مهم دارد، هستند کسانی که مدعی پیش بینی زلزله اخیر در استان کرمانشاه هستند؛ پیش گویانی که اگر ادعاهایشان مورد واکاوی قرار نگیرد و راستی آزمایی نشود، بعید نیست در آینده ادعاهای بزرگ تری مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «تابناک»، از جمله این پیشگوها فردی است که در وبلاگش متنی عجیب و قابل تأمل در رابطه با زلزله اخیر نوشته است و تأمل در آن شاید برای پی بردن به صحت و سقم ادعاهای او کافی باشد؛ ادعاهایی که بررسی ها نشان می دهد از سابقه طولانی تری برخوردار است و صد البته پشتوانه علمی ندارد.
سید عباس صولتی، نام فردی است که در وبلاگش متنی عجیب در رابطه با زلزله اخیر نوشته است که شاید تأمل در آن برای پی بردن به صحت و سقم ادعاهای او کافی باشد؛ او در مطلبی به تاریخ 18 آبان ماه نوشته:نوشت: « هیچ از خودتان سوال کردید که چرا وقتی آماده باش زلزله و طوفان و سیل میدهم چنین وقایعی رخ میدهند. آماده باش کامل طی بارندگی که کربلاء بوده و مسیر کاروانهایی که به سمت کربلاء در حرکت هستند. آماده باش کامل به نیروها طوفان و زلزله همدیگر را گم کرده اند.»
این متنی ست که حالا بر اساس آن، صولتی مدعی ست زلزله اخیر را پیش بینی کرده بوده و حتی از آن فراتر، ادعا دارد این پیش بینی مورد توجه مسئولان قرار نگرفته که اگر گرفته بود، از خسارات جانی و مالی این واقعه کاسته می‌شد. ادعایی که برای پیگیری آن با وی به گفت‌وگو نشستیم:
- لطفاً خودتان را معرفی کنید و بفرمایید شما چگونه وقایعی مثل زلزله را پیش بینی می کنید؟
من سید عباس صولتی هستم. زادگاهم چهار محال و بختیاری است،   بزرگ شده اهواز و ساکن کنونی شهر مشهد هستم. 30 سال است که در رابطه با زلزله مطالعه و پژوهش دارم ولی تا کنونی هیچ کس نه مردم و نه نهادهای دولتی و غیره به حرف های من توجه نکرده اند.
-چه گونه زلزله را پیش بینی می کنید؟
روش کار من تماماً علمی است و به گونه ای پیش بینی می کنم که یک بچه ابتدایی تا دکتری می توانند آن را متوجه شوند.
-این دانش از کجا آمده است؟
معجزه خداست و این دانش به صورت ماورایی به من رسیده است. در دورانی که برخی افراد مثل پرفسور عکاشه پدر زلزله شناسی کشور و دکتر زارع رئیس مرکز زلزله نگاری کشور و سایر دانشمندان جهان نمی توانند این مسئله را پیش بینی کنند، خداوند به من علمی عنایت کرده است که من قادر به این مهم هستم.
-این عنایتی که شما از آن سخن می گویید، مخصوص به ایران است یا در همه کشورهای جهان قادر به پیش گویی هستید؟
من قادر به پیش بینی همه زلزله های جهان هستم و تا کنون بسیاری از لزله های جهانی را از مکزیک گرفته تا هائیتی پیش بینی کرده ام.
-این حرف های که می گویید، نیاز به سند دارد، آیا چنین سندی دارید؟
بله من وبلاگی دارم که در آن به همین زلزله اخیر اشاره شده و من در تاریخ 8 /8/ 96  در همین وبلاگ به همه آماده باش دادم. 
-شما در وبلاگتان نوشته اید مقامات به نامه های شما در این باره توجه نکرده اند، این نامه ها را دارید؟
شماره نامه ها را دارم ولی متنش را به صورت کامل ندارم.
- آیا تصویری از نامه هایتان دارید که سخنانتان را اثبات کند؟
خیر
-شما در وبلاگ نوشتید در ایام اربعین در مسیر پیاده روی زائرین برف و باران خواهد بارید، اما نبارید؟
چرا بارید.
- منظورتان آن براندگی خفیف و پراکنده است؟
مطمئن باشید در آینده برف و باران خواهد بارید.
-این مسائلی که گفتید و پیش بینی می کنید، به شما الهام می شود؟
بله تمام علوم خداوندی به من داده شده است و من باید با ابزار فوق علمی آنها را کشف کنم.
- این زلزله خیلی بزرگ بود و خسارت های سنگینی داشت. اگر به شما الهام شده بود چرا آن را رسانه ای نکردید که مردم در برابر آن آماده شوند؟ احساس نمی کنید، کم کاری کردید؟
من کم کاری کردم؟ من پیش بینی کردم. کلیپ ساختم و در تلگرام منتشر کردم. به مقامات نامه زدم.
- -نامه ها را می توانید به من بدهید تا منتشر کنم؟
ببینید من آدم معمولی نیستم. بخاطر دانشی که خدا به من داده است همه چیزم  از دست دادم حتی زن و بچه ام را از دست دادم و می خواهم جانم را هم از دست بدهم.
- ولی تنها این نامه ها می تواند ثابت کند که پیش بینی کرده اید چراکه متن وبلاگ قابل ویرایش است؟
نامه هایی که من نوشتم برای طوفان و سیل بود و زلزله در آن نبود. وقتی دیدم کسی به من توجه نمی کند، وبلاگ زدم و در فضای مجازی فعالیتم را شروع کردم.  شما اگر به وبلاگ من سر بزنید، آنجا این مسئله را پیش بینی کردم.
-خب وبلاگ که قابل ویرایش است و مستند نیست؟
شما می توانید حرفی را که قبلاً زده اید، مستند کنید؟
-بله با سند و مدرک می توانم. مثلا شما باید به من بگویید که بر اساس کدام نامه و با چه شماره نامه ای در چه تاریخی مسئله زلزله کرمانشاه را به اطلاع مسئولان رساندید؟
من به موقعیت مکانی اشاره نکردم فقط گفتم اتفاقی فراتر از تصور رخ خواهد داد.
-همین اتفاق فراتر از تصور را چرا اطلاع رسانی نکردید؟
سال گذشته من با تولیت آستان قدس رضوی صحبت کردم. گفتند نامه بنویس. نامه را نوشتم اما کسی پیگیری نکرد.
-الان می گویید اتفاقی فراتر از تصور را مطرح و پیش بینی کردید. اما در وبلاگ عیناً نوشته اید من زلزله را پیش بینی کردم؟ 
من از اطلاعات و اسنادی که دارم دور هستم و نمی توانم آنها را به شما ارائه کنم.
آنچه آمد گفت‌وگو با فردی ست که مدعی ست زلزله اخیر را بر اساس الهام و امداد الهی پیش بینی کرده است. اما وقتی با وی به گفت و گو نشستیم آرام آرام حرف های خود را تغییر داد؛ رشید؛ ادعاهایی که اگر در یک نامه و سند مکتوب هم شده بودند، محلی از اعراب نداشت اما به این اندازه نیز مستند نیستند. ادعاهایی که البته برخی آنها را باور می‌کنند و این سرآغاز داستانی ست که می‌بایست مسئولان به آن ورود کرده و برای پایانش برنامه ریزی کنند. 


منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مبلغ درخواستی از سوی مسئولان استان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست و باید برآورد دقیق و کارشناسی شده وجود داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در جمع خبرنگاران در استانداری کرمانشاه، با اشاره به اینکه استان کرمانشاه از نظر پیشگیری، آمادگی و مقابله با بحران نسبت به سایر استان‌ها وضعیت بهتری دارد، اظهار داشت: این وضعیت باز هم کافی نیست و باید پیشگیری در حوزه‌های مختلف که می‌تواند احتمال خطر در آن وجود داشته باشد، با استفاده از ظرفیت استان مورد توجه قرار گیرد و ما نیز وظیفه داریم بودجه مورد نیاز را به ویژه برای شهر کرمانشاه تهیه کنیم.

وی درباره تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: در شهرستان سرپل‌ذهاب برخی از اماکن عمومی از جمله ساختمان‌های اداری، مساجد، کتابخانه‌ها و مراکز بهداشت هنوز ساخته نشده و نیاز به بودجه دارد و باید به نتیجه برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برآورد دقیقی از میزان اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این اماکن وجود ندارد و تعیین اعتبار و زمان تأمین آن نیاز به برآورد دارد و البته از این به بعد همچون سال گذشته بودجه براساس براورد تخصیص نمی‌یابد بلکه به صورت مرحله به مرحله با پیشرفت کار و دقت در محاسبه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های موجود پرداخت می‌شود. این ساختمان‌ها باید ساخته می‌شد، اما با کم‌دقتی رها شده و اکنون ما بنا داریم تا انتها همراهی کنیم و نیازی به اعلام اعتبار نیست. ساختمان‌های دولتی باید بیمه باشند و در صورت تخریب به هر دلیل، ما نباید یک ریال برای بازسازی آن کمک کنیم و کاری که اکنون قرار است انجام شود کاری اضافه بر وظیفه است.

نامی با اشاره به اینکه برای ساخت و بازسازی مساجد می‌توان از ظرفیت خیران استفاده کرد، گفت: ما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که این وضعیت ساماندهی شود اما باید همراه با دقت باشد و با برآورد کارشناسی برآورد صحیحی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شعار سال باید بیشتر از ظرفیت مردم استفاده شود، افزود: در رابطه با ساماندهی آبشوران نیاز به اقدامات اولیه دارد و در ابتدا باید نقشه دیجیتال شهر تهیه شود که بتوانیم تصمیم درستی بگیریم و اعتبار آن از منابع استانی و بخشی نیز از بودجه مدیریت بحران تأمین می‎‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: برای ساماندهی آبشوران نیز اطلاعات دقیقی از نحوه انجام عملیات، شیب رودخانه و نوع مصالح مورد استفاده وجود ندارد و نمی‌توان بدون داشتن این اطلاعات اعتباری برای آن برآورد کرد.

نامی با اشاره به استفاده از پساب شهر کرمانشاه برای صنایع افزود: در قانون بودجه 1402 قید شده که تمایم شرکت‌های صنعتی باید از پساب استفاده کنند و تمام دستگاه‌ها باید در حد توان برای تصفیه پساب و انتقال آن به شهرک‌های صنعتی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز در کرمانشاه به خوبی انجام شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده باید در کشور 250 میلیون اصله درخت کاشته شود و بنابر تأکید مقام معظم رهبری باید این درختان مثمر باشند و تولید چوب نیز می‌تواند در این دسته قرار بگیرد، زیرا در کشور سالانه به حداقل پنج میلیون مترمربع چوب نیاز است که بخشی از آن وارد می‌شود و به هر میزان این تولید چوب افزایش یابد واردات کاهش می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: با این وجود تلاش می‌شود درختان کاشته شده مثمر باشد و نحوه عملکرد در این زمینه براساس تقسیمات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی به دقت پیگیری می‌شود، زیرا توسعه فضای سبز یکی از اصول مهم دنیا برای ادامه حیات بشر است.

نامی با اشاره به اینکه در تمام ابعاد مدیریت بحران مردم حضور فعال دارند، گفت: این حضور نیاز به سازماندهی و آموزش دارد و به همین دلیل قرارگاه مردم یاری بحران در کشور به منظور آموزش مردم و استفاده از ظرفیت مردم در بحران‌ها راه‌اندازی شده است.

برآورد دقیق از خسارت در مناطق زلزله‌زده انجام شده است

محمدطیب صحرایی نیز در این نشست با تأکید بر همراهی مدیریت بحران کشور تا پایان ساماندهی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: ممکن است اعتبار مورد نیاز بیشتر یا کمتر از برآورد و اعتبار درخواست شده باشد و مهم این است که از این وضعیت عبور کنیم. در صورت همراهی مدیریت بحران می‌توانیم در مدت زمان قابل قبولی تمام مناطق زلزله‌زده استان را از نابسامانی فعلی خارج کنیم.

صحرایی با بیان اینکه براساس برآورد انجام شده تا پایان سال گذشته 2700 میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده نیاز است گفت: برآورد دقیق از خسارت‌ها وجود دارد و تقدیم خواهد شد و در صورت نیاز برآورد تکمیلی و کارشناسی‌های جدید انجام می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: متأسفانه ردیف بودجه بازسازی مناطق زلزله‌زده از قانون بودجه حذف شده و برای بازگشت این ردیف حمایت مدیریت بحران نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند