Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا موسوی تهیه‌کننده گفت: سینمای مستقل یا فیلم‌های فیلمسازان اول باید قواعد سینمای حرفه‌ای را رعایت کنند و بتوانند مخاطب را با خود همراه کنند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، غلامرضا موسوی عضو هیات رئیسه شورایعالی تهیه‌کنندگان درباره این مهم که بسیاری از فیلمسازان در شرایط فعلی معتقدند فیلم‌هایشان به درستی دیده نمی شود و فرصت اکران مناسب ندارند گفت: فیلم ها بر اساس مخاطب برنامه‌ریزی می‌شود و سیستم عرضه و تقاضا مانند همه کالاها از جمله کتاب ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی کتابی را نویسنده می‌نویسد نمی تواند تعیین تیراژ کند این مخاطب است که تعیین می‌کند کتاب به چاپ‌های بعدی برسد و تیراژ آن چقدر باشد.

وی ادامه داد: فیلم را باید تماشاگر انتخاب کند و برای حضور در سالن سینما هزینه بپردازد. طبیعتاً سالن سینما و مدیر سالن سینما هم هزینه دارد و فیلمی را اکران می‌کند باید بتواند مخاطب را با خود همراه کند. سینمای مستقل یا فیلم‌های فیلمسازان اول باید قواعد سینمای حرفه ای را رعایت کنند و بتوانند مخاطب را با خود همراه کنند. قوانین تدوین شده برای سینمای حرفه ای به گونه ای است که هر فیلمی با سینماها قرارداد دارد باید حداقل در سه سانس و به صورت چرخشی امکان نمایش برای فیلم فراهم کند. اگر فیلم توان جذب مخاطب را داشته باشد به صلاحدید مدیران سینما سانس های بیشتری را در اختیار خواهد گرفت.

موسوی در پاسخ به گلایه‌های فیلمسازان از شرایط اکران گفت: دوستان فیلمساز احتمالاً اطلاع دقیقی از نحوه قراردادها ندارند از سوی دیگر اگر فیلم هنری است و امکان جذب مخاطب به صورت گسترده را ندارد می تواند در گروه هنر و تجربه که هزینه اش توسط دولت پرداخت می‌شود اکران شود. اگر تخلفی از سوی سینما دار وجود دار پخش کننده و در مراتب بعدی تهیه کننده به عنوان صاحب اثر و فیلمساز این تخلفات را به شورای صنفی گزارش دهند تا رسیدگی شود .

وی ادامه داد: نمونه بارز عرضه و تقاضا فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» است این فیلم با موضوع کودک و نوجوان قرارداد دو هفته نمایش با سرگروهی سینما آزادی داشت اما به دلیل فروش خوب و اقبال مخاطب همچنان فیلم در سرگروه سینمایی آزادی باقی مانده است.

عضو شورای صنفی نمایش در ادامه گفت: قواعدی وجود دارد، فیلمسازان وقتی فیلم می سازند باید جمعیت هدف خود را در نظر بگیرند و اگر مخاطب محدودی جمعیت هدف فیلمساز است باید درگروه هنر و تجربه اکران شود. باید بپذیریم قانون عرضه و تقاضا در سینما رعایت شود تا چه زمانی باید دست در جیب دولت داشته باشیم، اگر مردم از فیلم استقبال نمی کنند باید در گروه دیگری که برای آن در نظر گرفته شده است (هنر و تجربه) اکران شود.

موسوی در ادامه تاکید کرد: اگر قضاوت بر عهده فیلمساز باشد همه شاهکار می سازند اما تماشاچی تعیین کننده است و باید انتخاب کند مانند کتاب، ممکن است برای اطلاع از چند و چون کتاب منتشر شده از کتابفروشی راهنمایی بگیریم اما در نهایت مراجعه کننده هزینه کتاب را پرداخت می‌کند در سینما هم منتقدین وظیفه راهنمایی تماشاگر را دارند اما بالاخره مخاطب انتخاب می کند. به نظرم باید آثار سینمایی به درستی تبلیغ شوند تا مخاطب تشویق به دیدن اثر شود که در این زمینه نهادها و ارگان‌هایی که امکان تبلیغات برایشان فراهم است از جمله شهرداری و رسانه ملی می توانند کمک کننده باشند.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • اکران تگزاس ۳ از ۲ خرداد در سینماهای سراسر کشور
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند