Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور گیلان با بیان اینکه در راستای ترویج فرهنگدوچرخه سواری، استفاده از دوچرخه از منزل به محل کار در دستور کار مدیران پلیس راهور گیلان قرار دارد گفت: اجرای طرح پلیس دوچرخه‌سوار در استان گیلان بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سرهنگ محمدرضا محمدی عصر امروز در نخستین نشست مشترک پلیس راهنمایی و رانندگی و هیئت دوچرخه‌سواری استان گیلان اظهار داشت: هیئت دوچرخه‌سواری فرماندهی انتظامی از ابتدای سال 96 در استان گیلان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشکیل هیئت دوچرخه‌سواری فرماندهی انتظامی استان گیلان را با مساعدت و همکاری هیئت دوچرخه‌سواری گیلان عنوان کرد و گفت: هیئت دوچرخه‌سواری فرماندهی انتظامی استان گیلان در مدت کوتاه چند مقام ارزشمند را در مسابقات کسب کرده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان با تاکید بر اینکه ورزش، موجب نشاط، شادابی و ارتقاء سطح سلامت جامعه می‌شود تصریح کرد:‌ ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری راهکاری اساسی در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و حجم ترافیک شهری است.

وی با بیان اینکه تردد با دوچرخه موجب کاهش سنگینی بار ترافیک شهری می‌شود تاکید کرد: در راستای ترویج فرهنگ‌ دوچرخه‌سواری، استفاده از دوچرخه از منزل به محل کار در دستور کار مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان قرار دارد.

وی سهم وزارت ورزش و جوانان را در ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری گسترده عنوان کرد و با بیان اینکه تمامی دستگاه‌ها باید در این راستا تلاش کنند گفت: باید به‌گونه‌ای در این حوزه تلاش شود تا در آینده نیمی از وسایل نقلیه خیابان‌های استان گیلان دوچرخه باشد.

محمدی با تاکید بر اینکه برخی از رانندگان حق و حقوق دوچرخه‌سواران را رعایت نکرده و به فاصله‌های طولی و عرضی با آن‌ها توجه ندارند خاطرنشان کرد: مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری در شهر رشت با صرف هزینه‌های جزئی باید برای مردم اطلاع‌رسانی شود.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت قوانین‌ راهنمایی و رانندگی از سوی دوچرخه‌سوران بیان کرد:‌ عبور از چراغ قرمز و وارد شدن به مسیرهای خودرویی از سوی دوچرخه‌سواران تخلف محسوب شده و پذیرفتنی نیست.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان پلیس دوچرخه‌سوار را اقدامی مهم به‌منظور ترویج فرهنگ دوچرخه سواری عنوان کرد و افزود: روش‌های مناسب اجرای طرح پلیس دوچرخه سوار در استان گیلان در دست بررسی است.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد گفت: طرح کلان کاهش تصادفات موتورسیکلت با همکاری سازمان فرهنگی و پلیس راهور استان، با توجه به سهم بالای این وسیله نقلیه در تصادفات، در پر تصادف‌ترین محل‌های موتورسیکلت سوار‌ها  انجام می‌شود.   علی سمیعی افزود: با توجه به سهم ۳۳ درصدی موتورسیکلت سوار‌ها از مجموع تصادفات فوتی و نداشتن کلاه ایمنی و پوشش نامناسب به عنوان مهم‌ترین علت آسیب موتور سوار‌ها در تصادفات، این طرح با هدف تشویق و ترغیب استفاده بیشتر از کلاه ایمنی اجرایی می‌شود.    وی با بیان اینکه با اجرای این طرح به دنبال فرهنگ سازی برای درک خطر هستیم، گفت: مطالعات در  این زمینه نشان می‌دهد که  بسیاری از  راکبان موتور سیکلت با وجود اطلاع از  قوانین، درکی از خطر ندارند، مانند راننده‌ای که  سعی می‌کند طبق قانون رانندگی کند، اما اجازه می‌دهد فرزند خردسالش سرش را  از پنجره بیرون بیاورد و در  این شرایط راننده درکی از خطر ندارد.   سمیعی ادامه داد: این طرح برای آن دسته از موتورسیکلت سوار‌ها که  وسیله نقلیه شان دچار نقص سیستم روشنایی است، بسیار کارآمد است؛ چرا که علت بسیاری از تصادفات موتورسیکلت‌ها با دیگر وسایل نقلیه و  عابران پیاده، دیده نشدن است.   به گفته او، با اجرای این طرح در  تمامی مناطق شهر، علاوه بر افزایش ایمنی راکب و ترک نشینان موتورسیکلت، راکبان نسبت به  قوانین راهنمایی و  رانندگی آگاهی بیشتری پیدا می‌کنند و آموزش‌های لازم را هم در  زمان نصب برچسب از مأموران پلیس راهور دریافت می‌کنند.   سمیعی ادامه داد: طرح چسباندن برچسب بر روی موتورسیکلت‌ها نتیجه تصمیمات کمیته فرهنگ ترافیک استان است که  در کنار مهندسی ترافیک (همچون امور عملیاتی و، اصلاحات هندسی) به امر آموزش نیز توجه ویژه دارد.   مدیر عامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل شهرداری مشهد افزود: با  اجرای چنین طرح‌هایی سعی داریم روی آشکارسازی موتورسیکلت‌ها در سطح شهر، متمرکز شویم چرا که  یکی از دلایل تصادف این نوع وسیله نقلیه موتوری، انجام حرکات نمایشی، نپوشیدن لباس مناسب و با چراغ خاموش راندن یا  با نقص سیستم روشنایی موتور سواری کردن، است.    

دیگر خبرها

  • ‌بازداشت ۵۷ محکوم متواری در گیلان
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود