Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارآفرین نمونه مهابادی با تکمیل زنجیره تولید خود توانسته است سالانه 20 هزار تن گوشت مرغ تولید کند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، سید عزیز حسینی کار آفرین نمونه با تلاش و استفاده از شیوه‌ های علمی به روز در کار تولید مرغ ،توانسته یکی از برترین ها در کار خود شود.

حسینی گفت: در سال 68 به دنبال آتش گرفتن مرغداری پدرم حدود 3 تن مرغ را از دست دادم و این نقطع عطف و شروع کارم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالانه 25 درصد نهاده های دامی از دشت حاصلخیز منطقه تأمین و در ذرت خشک کنی داخل سیلوها دپو می شود.

حسینی، همچنین در کنار مرغداری کارخانه خوراک طیور راه اندازی کرده و در این کارخانه سالانه 50 هزار تن خوراک طیور تولید می شود.

مسئول کارخانه خوراک طیور گفت: این زنجیره یکپارچه تولید به ظرفیت 235 هزار قطعه تخم مرغ نطفه دار و حدود 2 میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید می کند.

به گفته مسئول این زنجیره تولید  500 نفر از قبیل دکتر و مهندس و تکنیسین و کارگر ساده در این زنجیره مشغول فعالیت هستند.

روژیار حسینی مدیر فروش هم گفت: از دو میلیون قطعه جوجه یکروزه 5/1 میلیون قطعه وارد بازارهای داخلی و 500 هزار قطعه به کشورهای آذربایجان، ارمنستان و عراق صادر میشود.

 

دانلود   دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بنابر آمار‌های اعلامی قبل از سیاست افزایش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری، بخشی از مرغ مورد نیاز از طریق واردات تامین می‌شد و به رغم آنکه تا چندماه پیش واردکننده مرغ از ترکیه بودیم، اما از اسفندماه به صادرکننده این محصول پروتئینی تبدیل شدیم.

با توجه به پتانسیل صنعت مرغداری، امکان تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد، درحالیکه به رغم افزایش سرانه مصرف مرغ ناشی از نوسانات قیمت گوشت قرمز حداکثر ۲ میلیون تن مرغ مورد نیاز است که این امر بدان معناست که به شرط تامین زیرساخت‌های لازم و حذف قیمت گذاری دستوری، امکان صادرات حداقل یک میلیون تن مرغ به بازار‌های هدف وجود دارد که با احتساب نرخ ۲.۲ تا ۲.۳ دلار هرکیلو مرغ صادراتی، ارزآوری قابل توجهی نصیب کشور می‌شود.

طبق آمار‌های اعلامی در آذرماه ۱۴۱ میلیون قطعه، دی ماه ۱۵۲ میلیون قطعه، بهمن بیش از ۱۵۱ میلیون و اسفند ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با عرضه مرغ‌های جوجه ریزی بهمن ماه در ایام نوروز و ماه رمضان نیاز است که مازاد تولید از سطح بازار جمع آوری شود تا مرغداران متحمل زیان نشوند.

بنابر اذعان مسئولان صادرات مرغ بعداز سال‌ها به عراق انجام شد، این درحالی است که تا ۸ ماه گذشته واردکننده مرغ بودیم؛ لذا اگر مجموع ظرفیت نصب شده ۳ میلیون تن مرغ در کشور بکار گرفته شود، میزان صادرات بیش از پیش افزایش خواهد یافت، هرچه ارزآوری در این بخش بیشتر شود به فعال شدن این ظرفیت‌ها و افزایش تولید کمک می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • حال موسیقی ایران خوب است