Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  
به گزارش ایران اکونومیست؛ شرکت‌های ژاپنی درصدد معرفی ظرفیت‌های خود به شرکت‌های داخلی و همچنین بررسی راهکارهای سرمایه‌گذاری در صنعت برق ایران هستند. در همین راستا چندی پیش سفیر ژاپن در ایران خبر از ایجاد خط اعتبار ۱۰ میلیارد دلاری از سوی دولت این کشور برای شرکت‌های ژاپنی خواهان سرمایه‌گذاری، همکاری و ایجاد پروژه‌های مشترک با ایران داد و گفت: شرکت‌های ژاپنی درصدد سرمایه‌گذاری یا اجرای پروژه در بخش‌های نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر، پست‌های برق و تجهیزات مرتبط با صنعت برق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در همین راستا هوشنگ فلاحتیان با اشاره به چشم انداز خوبی که پس از اجرای برجام در این حوزه به وجود آمده است، گفت: با توجه به خط اعتباری خوبی که کشور ژاپن در نظر گرفته مسلما ایجاد نمایندگی از طرف شرکت‌ها و برندهای معتبر ژاپنی می‌تواند زمینه همکاری تولیدکنندگان داخلی و تجهیزات برقی را با طرف‌های خود در کشور ژاپن به خوبی فراهم کند.
 
وی ادامه داد: اگر ما در قالب زمان‌بندی مشخصی بتوانیم با مشارکت شرکت‌های ژاپنی تولیدات مشترکی را برای تجهیزات برقی داخل کشور رقم زده و حتی بتوانیم نسبت به صادرات آن‌ها نیز اقدام کنیم طبیعتا صادرت خدمات مهندسی و کالاهای برقی ایران به کشورهای دیگر به ویژه کشورهای همسایه نیز افزایش خواهد یافت و زمینه اشتغال و دست یابی به فناوری های جدید به ویژه استفاده از تجهیزاتی که از کارایی و راندمان بیشتری برخوردار هستند و تکنولوژی به روزتری دارند بیش از پیش فراهم خواهد شد.
 
افزایش ارتباط با شرکت‌های ژاپنی نه تنها می‌تواند زمینه‌های سرمایه‌گذاری را افزایش دهد بلکه در زمینه توسعه انتقال تکنولوژی نیز می‌تواند بسیار موثر باشد علاوه‌ب ر این شرکت‌های ژاپنی فناوری خوبی در صنعت برق دارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد