Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@03:30:21 GMT

فعالیت روحانیون در فضای مجازی گسترش می یابد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۵۶۲۵

فعالیت روحانیون در فضای مجازی گسترش می یابد

تهران - ایرنا - مسئول غرفه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال گفت: فعالیت های طلاب و روحانیون به منظور پاسخگویی به شبهات و تبلیغ بیشتر، روز به روز در فضای مجازی افزایش می یابد.

حجت الاسلام باب الله آزادی روز پنجشنبه در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال با ارائه گزارشی از عملکرد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به خبرنگار معارف ایرنا گفت: اداره کل تبلیغ نوین این دفتر که زیر نظر معاونت فرهنگی تبلیغی فعالیت می کند، برنامه های بسیاری را در راستای تبلیغات در فضای مجازی تدارک دیده تا طلاب و روحانیون بتوانند به بهترین شکل پاسخگوی نیازهای جامعه و به ویژه جوانان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تبلیغ نوین را شامل هر نوع تبلیغی دانست که چهره به چهره نباشد و افزود: تبلیغ نوین شامل تبلیغ مکتوب و هنری، تبلیغ در رسانه و تبلیغ در فضای مجازی است که فضای مجازی شامل سایت ها و وبلاگ ها، شبکه های اجتماعی و همچنین شبکه های پیام رسان است.
این پژوهشگر مذهبی اضافه کرد: علاوه بر جذب و آموزش طلاب علاقه مند، وظیفه داریم تا این طلاب را برای ورود به عرصه تبلیغ نوین ساماندهی کنیم و طی دو سال اخیر که بیش از دو هزار طلبه و روحانی در سایت بلاغ ثبت نام کرده اند، پس از گذراندن دوره های آموزشی در یکی از محیط ها فعال می شوند که این افراد در 400 گروه ساماندهی شده و به صورت فردی و گروهی به تبلیغ می پردازند.
وی افزود: با توجه به محتویات غیردینی در فضای مجازی می توان با ارائه مطالب فرهنگی و اخلاقی و تلاش مستمر در این زمینه تغییری در فضای مجازی ایجاد کرد و پس از تاکید رهبر معظم انقلاب در این زمینه و تایید مراجع تقلید شاهد گسترش فعالیت های روحانیون هستیم.
آزادی به جمله معروف رهبر معظم انقلاب که فرمود «شما افسران جنگ نرم هستید و عرصه جنگ نرم بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتروار می طلبد. با تمام وجود خود را برای این عرصه آماده کنید» اشاره کرد و گفت: آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در این زمینه تاکید می کند که فضای مجازی، هم می تواند سازندگی داشته باشد و هم تخریب، اما با توجه به این که هدف بانیان اصلی این فضا، تخریب فرهنگی است کار ما مشکل و پیچیده است و تلاش بیشتری می طلبد.
وی افزود: آیت الله عبدالله جوادی آملی مفسر بزرگ و مرجع تقلید نیز در سال 94 در دیدار با وزیر ارتباطات تصریح کرد «طبق آموزه های اسلام ما نباید به بیراه برویم و نباید راه کسی را ببندیم بلکه باید با تلاش، فضای مجازی را در اختیار خود بگیریم.» البته در جایی دیگر تاکید کرد که «فضای مجازی را به حقیقت تبدیل کنید و آن را به دست بگیرید»
این کارشناس مذهبی با اشاره به برنامه های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال گفت: این دفتر از ظرفیت بالایی در زمینه تبلیغ برخوردار است و بخش هایی مانند پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن و مدیریت فناوری اطلاعات فعالیت هایی را ارائه می کنند.
وی افزود: کتابخانه موبایلی همراه پژوهان با ارائه دو هزار کتاب فارسی، عربی و انگلیسی در حوزه علوم انسانی و اسلامی خدماتی را ارائه می کند و پژوهشگران می توانند از امکانات این نرم افزار در تلفن های همراه خود استفاده کنند.
آزادی همچنین گفت: پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی شامل اصطلاح نامه، فرهنگ نامه و نمایه سازی است و بسیاری از پایگاه های اینترنتی که در حوزه دینی فعالیت می کنند، از نظر محتوایی از اطلاعات این پژوهشکده بهره می برند که به عنوان نمونه می توان از سایت های تبیان و اسراء یاد کرد.
یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال از 20 آبان ماه در مصلای امام خمینی(ره) تهران گشایش یافت فردا(جمعه) پایان می یابد.
فراهنگ**1003**1021
خبرنگار: محمدرضا جعفرملک*انتشار: حسین نوروزیان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار یحیی الهی امروز دوشنبه در دیدار با استاندار لرستان با بیان اینکه در حوزه سرقت در طول سه سال گذشته شاهد کاهش وقوع جرایم در همه زمینه‌ها بودیم و در کشف جرم با تلاش مجموعه انتظامی استان شاهد افزایش کشف در سه سال متوالی بودیم، اظهار داشت: در حوزه کاهش سرقت در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۱۳ درصدی و کسب رتبه چهارم در بین استان‌های کشور شدیم.

وی با بیان اینکه ۶۶ درصد سرقت‌های استان سرقت‌های خرد است، گفت: نسبت به نرخ وقوع سرقت نسبت به سایر استان‌ها در جایگاه بسیار خوبی قرار داریم و در حوزه سرقت‌های خشن، خوشبختانه با همکاری سایر دستگاه‌ها و تلاش مجموعه انتظامی کاهش چشمگیری در این سه سال داشتیم.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه در حوزه سرقت‌های خرد نسبت به سال گذشته ۲۶ در کاهش سرقت داشتیم، گفت: بیش از ۵۰ درصد سرقت‌های خرد استان توسط معتادان متجاهر انجام می‌شود و آمادگی داریم در صورت تأمین اعتبار برای ترک و بازپروری معتادان در مدت بسیار کوتاهی کمتر از ۱۰ روز همهٔ معتادان جمع‌آوری شوند و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شود.

سردار الهی، تصریح کرد: در حوزه سلاح و مهمات باتوجه‌به فرهنگ استان و قرابت و دوستی مردم با سلاح و همسایگی با سه استان مرزی مقداری سلاح در دست مردم وجود دارد که خوشبختانه در این حوزه عملکرد خوبی در استان داشتیم همین امر باعث کاهش تیراندازی و سرقت‌های مسلحانه در استان در سه سال گذشته شده است؛ ولی بااین‌حال در این حوزه نیاز به کار فرهنگی است.

وی بیان کرد: در حوزه مواد مخدر و خرده‌فروشان در سال اول حضور بنده میانگین کشف مواد مخدر استان بین ۵ تا ۶ تن بود که در سال گذشته بیش از ۱۰ تن و ۶۰۰ کشف مواد مخدر داشتیم که از این حدود مقدار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوی آن از خرده‌فروشان کشف شده است و از ابتدای سال جدید تا کنون یک تن ۷۱۰ کیلو کشف مواد مخدر داشتیم؛ یعنی نسبت به سال گذشته ۱۱۰ درصد افزایش کشف داشتیم.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه در حوزه تصادفات که یک دغدغه است در ۲ سال گذشته باتوجه‌به وضعیت کشور و کاهش کرونا و افزایش سفرها در همه آیتم‌های تصادفات روند کاهشی داشتیم، گفت: کاهش ۴۷ درصدی تصادفات فوتی و کاهش ۶ درصدی تصادفات جرحی و در مجموع کاهش ۳۳ درصدی تصادفات حاصل تلاش و حضور پلیس در سطح شهر و محورهای مواصلاتی بوده است.

سردار الهی، گفت: در حوزه قتل در دو سال اخیر بین ۱۰ تا ۱۵ کاهش قتل در استان داشتیم؛ ولی بااین‌حال در حوزه قتل و نزاع و در گیری‌ها نیاز به کار فرهنگی است.

وی گفت: باتوجه‌به گسترش روزافزون فناوری‌ها و پیچیدگی جرایم خوشبختانه در حوزه جرائم فضای مجازی توسط پلیس فتا استان و سایر پلیس‌های تخصصی بیش از ۹۰ درصد جرایم کشف شده است.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به‌منظور افزایش تولید و رونق اقتصادی کشور در کنار سایر دستگاه‌ها و مردم با تمام توان آماده‌ایم تا این اتفاق مهم بیفتد.

کد خبر 6092514

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس فتا علیه فروشندگان و تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست