Web Analytics Made Easy - Statcounter

منایی معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با استراتژیک و حساس خواندن نحوه رعایت حقوق مصرف کنندگان خودرو اظهارکرد : پیش از این قانون خاصی با عنوان  قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو در تاریخ  سوم تیر 1386به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده  که آیین نامه اجرایی و اصلاحی این قانون نیز مشتمل بر 32 ماده مورد اصلاح واقع و طی مصوبه شماره 7415/ت 51681هـ مورخ28 فرودین 95  هیات محترم وزیران ابلاغ گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آیین نامه مذکور بیش از 16 ماده در باب خدمات پس از فروش در قالب خدمات دوران تضمین (گارانتی) و خدمات دوران تعهد (وارانتی ) لحاظ شده که براساس آن حدود وظایف و مسئولیت‌های شرکتهای عرضه کننده خودرو تعیین شده است .

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه ای و خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد:  بر اساس ماده (12) آیین نامه مورد اشاره دوره تضمین(گارانتی) برای خودروهای سبک شامل سواری، ون و وانت از تاریخ تحویل به مصرف کننده حداقل دو سال یا کارکردی معادل چهل هزار کیلومتر، هر کدام زودتر فرا رسد تعیین شده است ، که طی این دوران عرضه کننده موظف است نسبت به رفع عیوب خودرو بصورت رایگان اقدام نماید.

منایی همچنین اشاره کرد: طبق ماده (15) آیین نامه، مدت زمان خدمات دوران تعهد ( وارانتی )  ، شامل تعمیرات و تأمین قطعات ده سال بعد از فروش آخرین دستگاه خودرو از همان نشان تجاری و نوع خودرو توسط عرضه کننده است؛ همچنین در خصوص اعلام این نکته که قطعات تعویضی زودتر از موعد خراب می شوند نیز قانونگذار طی ماده(23) آیین نامه مذکور عرضه کننده را مکلف نموده است خدمات ارائه شده خود را به مدت دو ماه یا سه هزار کیلومتر و قطعات را به مدت شش ماه یا ده هزار کیلومتر ، هر کدام زودتر فرا رسد ضمانت نماید.

عضو هیئت مدیره سازمان حمایت در ارتباط با اینکه تعداد تعمیرگاههای مجاز کم اعلام شده است، گفت: بر اساس الزامات ماده (26) مندرج در دستورالعمل و نظامات آیین نامه اجرایی شماره 148256/60 مورخ سه مهر 95 به ازای هر 500 دستگاه خودرو، عرضه کننده موظف به راه اندازی حداقل یک نمایندگی فعال جهت ارائه خدمات پس از فروش است.

وی تأکید کرد: عدم رعایت هریک از موارد فوق الذکر طبق ماده (29) آیین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو قابلیت پیگیری داشته ، بدین معنی که مصرف کنندگان می توانند شکایات خود را از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محل سکونت طرح و پیگیری نمایند. ضمنا سامانه 124 این سازمان برای طرح شکایت در خدمت هموطنان است.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود

به گزارش پارس نیوز، خاندوزی وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌ تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.

در این نامه به بذرپاش نوشته شده است:

ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودروهای گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

دیگر خبرها

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • عکس | مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد