Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: نمی توان انتظار داشت از دل یک جهان بینی مشرکانه، ایدئولوژی الهی و توحیدی برخیزد.

به گزارش ایرنا آیت الله احمد بهشتی، عصر پنجشنبه در آیین اختتامیه همایش دوسالانه چیستی و چگونگی تحول در علوم انسانی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله) بر لزوم الهی بودن جهان بینی تاکید و بیان کرد: از جهان بینی ناب و خالص، علم توحیدی تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، با طرح این پرسش که آیا علم و سیاست باید دینی شود یا دین باید سیاسی و یا علمی شود، اظهار داشت: جمله سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست، درست نیست و احتمالا مرحوم آیت الله سید حسن مدرس متناسب با شرایط خاص دوران خود این سخن را بیان کرده است.
آیت الله سید حسن مدرس از علمای دینی دوران معاصر است که به مبارزه علیه استبداد پرداخت. وی در سال 1289خورشیدی که همزمان با شروع دوره دوم مجلس شورای ملی بود از طرف علمای نجف برای نظارت بر قوانین مجلس انتخاب و وارد تهران شد. او پنج دوره متوالی نماینده مردم تهران در مجلس شورای ملی بود.
آیت الله بهشتی ادامه داد:سیاست، علم، فلسفه و عقل باید تابع دین باشد در غیر این صورت مشکلات و گرفتاری هایی به وجود خواهد آمد.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه، علوم انسانی باید بر اساس جهان بینی صحیح دینی شود، اظهار داشت: امیدواریم تحول در علوم انسانی با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب محقق شود و مباحثی که پیرامون این تحول مطرح شده به نتایح ارزشمندی منتج شود.
محسن جاجرمی زاداه، دبیر اجرایی این همایش نیز در گفت گو با خبرنگار ایرنا گفت: در مدت سه روز که این همایش برگزار شد، استادان حوزه و دانشگاه در زمینه علوم انسانی به طرح مقالات خود و هم اندیشی در این مقوله پرداختند و همچنین در روز نخست این گردهمایی علمی، نمایشگاه دستاوردهای 40 سال تحقیقات در حوزه علوم انسانی برگزار شد.
در ادامه آیین اختتامیه این همایش، از سه کتاب منظومه فکری آیت الله عظما خامنه ای به تنظیم عبدالحسین خسروپناه، کتاب، واقعیت و روش تدوین کنش انسانی نوشته عطاالله رفیعی آتانی و چشم انداز تحول در علوم انسانی از منظر آیت الله خامنه ای، نوشته محسن جاجرمی زاده و علیرضا فارسی نژاد رونمایی شد.
همایش دوسالانه چیستی و چگونگی تحول در علوم انسانی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله) که از بیست و سوم آبان ماه جاری در شیراز آغاز شد عصر امروز (بیست و پنجم آبان) به کار خود پایان داد.
9873 /6118 /2027
خبرنگار: محمدامین افشارپور ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • حج را نمی‌توان با اعمال دیگر جایگزین کرد
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان