Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:36:11 GMT

تولید و اشتغال با کمک رسانه های دیجیتال

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۷۲۹۹

تولید و اشتغال با کمک رسانه های دیجیتال

تهران - ایرنا - تولید ملی و اشتغال به عنوان یکی از مسایل اصلی و اساسی کشور نه مشکل دیروز بلکه مساله امروز و شاید آینده جامعه ما باشد. برای رفع این معضل باید از همه ابزارها و دستگاهها استفاده کرد زیرا مثل خیلی از مسایل دیگر، یک دستگاه به تنهایی نمی تواند آن را برطرف کند.

بیکاری و اشتغال، یک مساله منطقه ای و محلی نیست بلکه یک مساله ملی و کشوری است بنابر این برای رفع آن باید برنامه های ملی و فراگیر تهیه و تدوین کرد و همه دستگاهها و نهادها و ابزارها را برای رفع آن بکار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای رفع بیکاری، نیازمند شناخت علل و عوامل پیدایش آن و همچنین شناسایی ظرفیت های جامعه برای رفع آن هستیم و در این زمینه تحقیقات کاربردی می تواند ما را در دستیابی به این هدف کمک کند.
هر جامعه ای دارای ظرفیت ها و پتانسیل هایی برای تولید و اشتغال است که می توان با اطلاع رسانی درست و به موقع آن را به جامعه معرفی کرد که رسانه ها در این زمینه می توانند نقش اساسی ایفا کنند.
تجربه نشان داده هر جا رسانه ها حضور پرقدرت و موثری در رویداد یا برنامه ای داشته اند، بیشترین تاثیرگذاری خود را برجا گذاشته اند و در خصوص بیکاری و تولید کشور نیز می توان چنین نسخه ای را اجرا کرد.
در زمان حاضر رسانه های دیجیتال شامل تلفن همراه، فضای مجازی، شبکه های اجتماعی، تلگرام و..به صورت اثرگذار در جامعه حضور دارند و با استفاده از این ابزارها، تحولات گسترده ای نیز در جامعه بوجود آمده است.
همانطور که گفته شد رسانه های دیجیتال در تولید و اشتغال جامعه می توانند نقش اساسی ایفا کنند زیرا اغلب افراد یکی از این ابزارها و رسانه ها را در اختیار دارند و اطلاعات و پیام های آن را دریافت می کنند.
رسانه های دیجیتال می توانند با تهیه مطالب مختلف در موضوعات کیفیت کالاهای داخلی، مردم را به خرید کالاهای ایرانی تشویق کنند که از این طریق به رونق تولید و اشتغال جامعه کمک کنند.
به عبارت ساده تر وقتی تعداد مشتری یک کالا بیشتر شود به طور طبیعی تولید آن کالا بیشتر می شود و از این طریق نیروی انسانی بیشتری برای تولید آن بکارگرفته می شود.
بنابر این با افزایش تولید در ظاهر دستکم دو مزیت برای جامعه در پی خواهد داشت نخست اینکه تولید یک کالا در کشور بیشتر می شود و دوم اینکه به طور طبیعی شمار بیشتری از افراد برای کار در این بخش جذب می شوند.
رسانه های دیجیتال در این زمینه می توانند ضمن شناسایی و معرفی ظرفیت ها و توانمندی های بین المللی، ملی، استانی و محلی درحوزه های مختلف که قابلیت اقدامات تولیدی و به تبع آن ایجاد اشتغال برای جوانان را دارد، وارد شوند.
یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال که امروز پس از هفت روز فعالیت به کار خود در مصلای تهران پایان می دهد، توانست در این هفته با برپایی کارگاه ها و استارتاپ ها و کسب و کارهای نو، تا حدودی به این تقاضا پاسخ دهد.
غرفه های مربوط به اشتغال و کارآفرینی و در مجموع استارتاپ ها از جمله مکان های شلوغ نمایشگاه امسال بود و این نشان می دهد که کار و اشتغال از مهمترین دغدغه های جوانان و مردم است.
وقتی مساله بیکاری و اشتغال جامعه رفع شود در حقیقت از ورود جوانان به چندین آسیب اجتماعی پیشگیری کردیم زیرا بیکاری می تواند منشای بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد، حاشیه نشینی، کودکان کار، فقر و.. باشد.
گزارشگر: علی حبیبی** 1569

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • آمادگی هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند