Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه ضعف ستاد مدیریت بحران در مناطق زلزله‌زده غرب کشور کاملاً مشهود است: ‌خدمات‌رسانی به مردم تسریع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، یعقوب شیویاری در بازدید از مناطق زلزله‌زده غرب کشور که به همراه جمعی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، ضمن ابراز تسلیت و تأثر از زلزله اخیر غرب کشور اظهار کرد: طی مأموریتی که از طرف رئیس مجلس به برخی کمیسیون‌ها ازجمله کمیسیون بهداشت و درمان جهت بررسی و روند درمانی حادثه دیدگان داده شد جهت بررسی میدانی مشکلات مردم عازم شهرهای زلزله‌زده شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه ضعف ستاد مدیریت بحران در مناطق زلزله‌زده کاملاً مشهود است افزود: در این برهه زمانی که مردم این مناطق در تنگنا قرار دارند باید مسئولیت‌ها تفکیک‌شده و نیروها نیز ساماندهی شوند تا در امر خدمات‌رسانی به مردم تسریع شود.

شیویاری با تأکید اینکه دولتمردان باید به وعده‌هایی که به مردم زلزله‌زده غرب کشور داده‌اند عمل کنند ابراز کرد: وعده‌هایی که مسئولان در رفع نیازهای فعلی و آینده مردم این مناطق می‌دهند باید دور از احساس بوده و قابلیت انجام داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه مسئولان امر باید اقلام ضروری خانواده‌های این مناطق را تهیه کنند تصریح کرد: باید نسبت به نحوه نیازسنجی و توزیع اقلام ضروری خانواده مسئولین امر هر چه سریع‌تر اقدامات لازم را انجام دهند که در این میان اسکان موقت و تأمین اقلام غذایی در اولویت قرار دارند لذا نیروهای مستقر در منطقه باید در به یغما رفتن کمک‌های ارسالی مردم سریعاً  برنامه‌ریزی کنند تا دست افراد سودجو و فرصت‌طلب  قطع‌شده و عدالت در منطقه لحاظ شود.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تأمین تجهیزات پزشکی ضروری یکی از مواردی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود اذعان کرد: با توجه به تخریب برخی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی در شهرها و روستاها باید نسبت به ایجاد بیمارستان‌های صحرایی و مراکز موقت و یا سیار در رفع نیازهای بهداشتی و درمانی منطقه  اقدام شود.

وی در پایان اضافه کرد: حمایت‌های روحی و روانی به‌ویژه در خصوص خانواده‌هایی که عزیزان خود را ازدست‌داده‌اند باید در اسرع وقت به‌صورت ویژه از طریق ارگان‌های مربوطه ازجمله وزارت بهداشت و درمان و سازمان بهزیستی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶