Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدن- عضو کمسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل تولید می شود

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، اکبر ترکی در مراسم معارفه رئیس جدید بیمارستان شهید رجایی داران که در سالن ۱۷ شهوریور این شهر برگزار شد، با بیان این که پیشرفت های بهداشت و درمان در جمهوری اسلامی ایران نه تنها سرآمد خاورمیانه بلکه برخی کارهای پزشکی انجام شده در جهان زبانزد است، اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی کشور از زمینه های پیشرفت زیادی در زمینه های هسته ای، نانو و بهداشت و درمان برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمسیون بهداشت و درمان مجلس  عنوان  کرد:  تولید ۹۵ درصد از داروی مورد نیاز کشور در داخل نشان از این پیشرفت ها دارد و این در حالی است که این موفقیت ها در شرایط تحریم و فشار دشمنان رخ داده است.

ترکی با اشاره به بروز زلزله اخیر در غرب کشور عنوان کرد: یکی از دستگاه هایی که به صورت یک تیم متحد و منسجم به خوبی به مردم این مناطق خدمت رسانی انجام داد بخش درمان بود که علاوه بر خدمات بهداشتی و درمانی در برخی از بیمارستان ها خدمات روان پزشکی نیز ارائه شد.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس  با اشاره به مشکلات اقتصادی و تحریم های صورت گرفته گفت: دشمنان با اطلاع از مشکلات اقتصادی موجود در ایران با اهرم قرار دادن تحریم ها قصد فشار آوردن بر مردم ایران را دارند و در این شرایط تنها راه حل این مشکل اتحاد بین مسئولان سه قوه  و حرکت برای حل مشکلات اقتصادی است.

ترکی استمرار تحریم ها، پدیدار شدن داعش، مسائل اقلیم کردستان و اقدام سخیف عربستان درمورد رئیس جمهور لبنان را در راستای ایجاد تنش در منطقه برشمرد و گفت: دشمنی در برابر پیشرفت و استمرار انقلاب اسلامی ایران وجود دارد و سهل اندیشی در این زمینه با شرایط کنونی به وجود آمده برای ایران و منطقه قابل قبول نیست.

نماینده مردم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در پایان پیروی از اهل بیت (ع)، حرکت در مسیر بیداری اسلامی و اطاعات از رهبری و ولایت فقیه و حفظ وحدت و اتحاد را موجب پیروزی و اقتدار نظام و کشور برشمرد.

به گزارش ایمنا؛ در این مراسم  از تلاش های امیر صادقی رئیس سابق بیمارستان قدردانی و مهدی صادقی به عنوان رئیس جدید بیمارستان شهید رجایی داران معرفی شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۹۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • هفته فرهنگی فریدن برگزار می‌شود
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند