Web Analytics Made Easy - Statcounter

قصرشیرین- ایرنا- استاندار کرمانشاه از اختصاص 658 میلیارد تومان تسهیلات و 281 میلیارد تومان کمک بلاعوض در جریان سفر اخیر رییس جمهوری به آسیب دیدگان زلزله اخیر در استان کرمانشاه خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند عصر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه که در فرمانداری گیلانغرب برگزار شد، از انتخاب استان قزوین به عنوان استان معین در بازسازی خسارت های ناشی از زلزله اخیر در گیلانغرب خبر داد و گفت: تخصیص این اعتبار بلافاصله پس از تصویب هیات وزیران، ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در جریان زلزله اخیر بیش از 31 هزار واحد مسکونی، تجاری، اقتصادی و دامی این استان دچار خسارت شد.
وی بر ضرورت تعیین تکلیف وضعیت مدارس مناطق آسیب دیده تا روز دوشنبه تاکید کرد و گفت: بازگشایی مدارس دیگر مناطق نیز تا روز شنبه باید عملی شود.
استاندار کرمانشاه از کار امداد هوایی در حادثه زلزله اخیر قدردانی کرد و اظهارداشت: زحمات این مجموعه فوق العاده و در نوع خود بی نظیر بود.
وی با قدردانی از اقدام همه عوامل در راستای امدادرسانی به آسیب دیدگان زلزله اخیر، افزود: تجربه و درس های زلزله اخیر باعث شد تا ضرورت توجه جدی به زیرساخت ها و استحکام بخشی آنها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: بحرانی که اتفاق افتاد اکنون در رصد همه دنیا قرار گرفته، بنابراین رفع مشکلات مردم داغدیده باید به سرعت و در اولین فرصت انجام شود.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه هوشمندی مردم را نقطه قوت در حادثه اخیر عنوان کرد و افزود: مردم فرهنگ زندگی با زلزله را آموخته اند و این جای امیدواری است ، مردم قوی پای کار آمدند و پیام رهبری باعث شد تا وحدت در کشور برای کمک رسانی به مناطق آسیب دیده به خوبی نمایان شود.
بازوند تاکید کرد که بازسازی واحدهای مسکونی باید با مشارکت مردم تسریع شود.
سرپرست فرمانداری گیلانغرب نیز در سخنانی گفت: در جریان زلزله اخیر به اماکن مسکونی ، تجاری ،دامی و اقتصادی این شهرستان بیش از سه هزار و 800 میلیارد ریال خسارت وارد شد.
فرهاد همتی ادامه داد: در زلزله اخیر سه روستای گیلانغرب به طور صد در صد تخریب شد و بیش از نیمی از روستاهای دهستان های حومه و دیره نیز بین 30 تا 100 خسارت وارد شد.
وی با بیان این که از همه توان شهرستان برای ساماندهی اوضاع و امداد رسانی به زلزله زدگان استفاده شده است، خواستار همکاری و همدلی بیشتر همه دستگاههای استان برای تسریع در ایجاد تسهیلات لازم و رفع نیازها شد.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز در سخنانی از آمادگی تامین چادر برای آسیب دیدگان زلزله اخیر در حد مورد نیاز خبر داد و گفت: تاکنون بیش از 2 هزار تخته چادر در بین زلزله زدگان توزیع شده و این روند تا رفع کامل مشکل ادامه خواهد داشت.
تعداد جانباختگان زلزله استان کرمانشاه تا ساعت 17:00 امروز (پنجشنبه) به 436 تن رسید.
زلزله 7.3 ریشتری یکشنبه شب در استان کرمانشاه به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
به گفته معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، بیش از 31 هزار واحد مسکونی در این زلزله به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت جزیی شده است.
7079/7398/8066 خبرنگار:سلطانمراد شهبازپور** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است