Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که امروزه بانک‌ها برای دادن وام در بهترین حالت سودهای ۱۸ درصدی را از مردم مطالبه می‌کنند، برخی بانک‌ها هم وام‌های چند ده میلیون تومانی با وام چهار درصد پرداخت می‌کنند؛ البته نه به صورت فوری.به گزارش بلاغ،به گزارش ایسنا، در همین راستا یکی از بانک‌های قرض‌الحسنه اقدام به ایجاد طرحی با تسهیلات ۴۰ و ۸۰ میلیون تومانی با سود چهار درصد کرده است و متقاضیان می‌توانند به دوصورت واریز وجه ماهیانه یا میانگین حساب سالیانه از مزایای این طرح بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانک با هدف تسهیل ازدواج جوانان اقدام به ایجاد طرح‌هایی به نام طرح یکم و دوم پیوند کرده که در طرح یکم، متقاضی با ایجاد حساب و واریز وجه طبق جدول پرداخت طرح می‌تواند از تسهیلات تا سقف ۴۰ میلیون تومانی با سود چهار درصد بهره‌مند شود؛ به این صورت که در پرداخت تسهیلات بر اساس میانگین موجودی حساب، متقاضی طی سه سال هر سال با میانگین ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌تواند در پایان سال سوم تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی از این بانک دریافت کند. در طرح واریز ماهیانه نیز متقاضی می‌تواند در سال اول با واریز ماهیانه ۴۵۰هزار تومان، در سال دوم با واریز ماهیانه ۶۵۰ هزار تومان و در سال سوم با واریز ماهیانه ۹۵۰ هزار تومان در پایان سه سال از مزایای این طرح استفاده کند.

مدت زمان تکمیل موجودی در این طرح یک تا سه سال است و دوره بازپرداخت تسهیلات نیز ۳۶ ماهه است.این طرح همچنین قابل انتقال به اقوام درجه یک است.

در طرح دوم پیوند مهر، متقاضی می‌تواند با میانگین موجودی سالیانه ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان طی دوره ۱۰ ساله و در پایان دوره از تسهیلات ۸۰ میلیون تومانی این بض الحسنه استفاده کند. همچنین متقاضی می‌تواند در طرح واریز ماهیانه این قرض الحسنه، در سال اول ماهانه ۶۵۰ هزارتومان واریز و تا سال دهم با ۱۵ درصد افزایش در واریز وجه از این تسهیلات استفاده کند. متقاضی در این طرح در سال ابتدایی ماهیانه مبلغ ۴۵۰ هزار تومن واریز می‌کند و هر سال باید این مبلغ را ۲۶ درصد افزایش دهد تا در پایان سال دهم بتواند از تسهیلات ۸۰میلیون تومانی استفاده کند. مدت زمان لازم جهت تکمیل موجودی در این طرح ۵تا ۱۰ سال و دوره ی بازپرداخت تسهیلات نیز ۶۰ ماهه است.

گویا این تسهیلات منافاتی با تسهیلات ازدواج دیگر بانک‌ها نداشته و متقاضیان می‌توانند از این وام‌ها به صورت همزمان استفاده کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۹۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم