Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص اقدامات وزارت بهداشت درباره جلوگیری از بیماری‌های عفونی گفت: مسئولان ارشد این وزارت خانه در منطقه حضور دارند و از سوی دیگر هماهنگی بین ما و وزارت نیرو انجام شده تا پیشگیری‌های لازم در شهرها صورت بگیرد.
سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی؛ درباره شیوع بیماری‌های عفونی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه گفت: مسئولین ارشد وزارت بهداشت در حوزه بیماری‌های غیرواگیر به سرپرستی آقای دکتر گویا از روز اول در منطقه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کار این عزیزان تازه آغاز شده و تا دو الی سه هفته دیگر نیز در این منطقه هستند.
وزیر بهداشت درباره خدمات رسانی به روستاهای آسیب دیده عنوان کرد:خوشبختانه ما در روستاها، بهورزان، خانه‌ها و شبکه‌های بهداشت را داریم اما با توجه به این که افراد خودشان آسیب‌دیده هستند و دارای تاملات روحی‌اند؛ قرار است بهورزان استان‌های مجاور  جایگزین آنان شوند بنابراین  جای نگرانی نیست.
وی در خصوص شهرها نیز عنوان کرد: برای این که شاهد بیماری‌های جدی نباشیم هماهنگی بین ما و وزارت نیرو انجام شده تا پیشگیری‌های لازم صورت بگیرد.
وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که حیوانات و احشام آسیب‌دیده و مرده ای از زلزله برجای مانده است آیا با سازمان دامپزشکی تعاملی در این زمینه داشته‌اید یا خیر گفت: راستش را بخواهید هنوز فرصت نکرده‌ایم با سازمان دامپزشکی در این زمینه صحبتی داشته باشیم، من نمی‌دانم این عزیزان در منطقه حضور دارند یا خیر، امیدوارم اگر نیستند حتما حضور پیدا کنند.
وی افزود: بخش امور دام وزارت جهاد کشاورزی باید نسبت به این مساله ورود پیدا کند و  آن چیزی که به ما مربوط می‌شود بحث‌های بهداشتی است.
وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: ما باید  به کمک وزارت کشور، ارگان‌ها، ارتش، سپاه و بنیاد مستضعفان کارهای دفن سم‌پاشی را انجام دهیم.
قاضی‌زاده هاشمی در خصوص تیم‌های دامپزشکی که در منطقه به صورت خودجوش حضور دارند، گفت: کار بسیار خوبی انجام داده‌اند و این اقدام پسندیده ای است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن