Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اقتصادی استاندارگفت: من بارها عنوان کردم، در پرداخت تسهیلات برای طرح‌ها اقتصادی بودن طرح بر اشتغال آن اولویت دارد زیرا اگر طرحی اقتصادی نباشد، اشتغال آن مداوم نخواهد بود.

علی رسولیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مصوبات ابلاغیه ارایه تسهیلات آماده است و شیوه‌نامه‌ای نیز برای آن تنظیم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ما منتظر آن هستیم که این شیوه‌نامه نیز ابلاغ شود.

وی عنوان کرد: قطعا در این شیوه‌نامه راه و روش‌هایی برای نظارت، کنترل و قرار گرفتن در مسیر درست برای این تسهیلات تدوین شده است. در حال حاضر برای تسهیلات خردی که پرداخت می‌شود، روشی خاص لحاظ شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی، تصریح کرد: در ارایه این تسهیلات خرد آموزش، مشاوره و بازاریابی نیز مد نظر قرار گرفته است. این موارد جزء الزاماتی است که برای پرداخت تسهیلات خرد باید در نظر گرفته شود.

رسولیان با اشاره به اینکه به طرح‌هایی باید تسهیلات پرداخت شود که بازار مناسبی داشته باشد، تاکید کرد: باید خود این مشاغل در یک سامانه مشخص آموزش، مشاوره و بازاریابی را مدیریت کنند و در نهایت مشخص ‌شود کالای آن‌ها در کجا به مصرف می‌رسد.

وی با بیان اینکه باید پرداخت تسهیلات را به درستی مدیریت کنیم، بیان کرد: ابتدا این پروژه‌های بزرگ است که نیازمند اعتبارات است و این پروژه‌ها نیازمند آموزش و مدیریت نیست زیرا افرادی که در پشت ماجرای این پروژه‌ها قرار گرفته‌اند، بسیار توانمند هستند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: بخش دیگر، پروژه‌های متوسط است که این‌ها اصطلاحا پروژه‌های بالای 60 درصد است؛ یعنی صاحبان سرمایه باید 60  درصد از سرمایه آن را را ایجاد کرده باشند.

وی افزود: من بارها عنوان کردم، در پرداخت تسهیلات برای طرح‌ها اقتصادی بودن طرح بر اشتغال آن اولویت دارد زیرا اگر طرحی اقتصادی نباشد، اشتغال آن مداوم نخواهد بود.

رسولیان خاطرنشان کرد: همچنین در پروژه‌های کوچک و خرد مانند مشاغل خانگی، باید یک پیشتیبان قوی وجود داشته باشد و افراد نیز باید به دقت آموزش داده و کنترل شوند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه بهترین راه پرداخت تسهیلات به گونه‌ای که مطمئن باشد، ایجاد زنجیره‌های تولید است، اظهار کرد: یعنی کسی که توان محدودی دارد و می‌تواند به اشتغال خرد بپردازد، خود به تنهایی مواد اولیه خود را تامین نکند و بازار فروش را برای خود فراهم نکند، بلکه شرایط به گونه‌ای باشد که پشتیبان این نیازها را فراهم سازد.

وی ادامه داد: به عبارتی در ابتدای این زنجیره فردی قرار دارد که موارد مورد نیاز شاغل شغل خرد را در اختیار او قرار می‌دهد تا بتواند محصول خود را تولید و در نهایت فرد پشتیبان آن محصول را خریداری کرده و یا بازار را با شرایط مناسب برای فروش آن فراهم سازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

یر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

روش دریافت وام های کسب و کار

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند.

پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد.

اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند