Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اقتصادی استاندارگفت: من بارها عنوان کردم، در پرداخت تسهیلات برای طرح‌ها اقتصادی بودن طرح بر اشتغال آن اولویت دارد زیرا اگر طرحی اقتصادی نباشد، اشتغال آن مداوم نخواهد بود.

علی رسولیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مصوبات ابلاغیه ارایه تسهیلات آماده است و شیوه‌نامه‌ای نیز برای آن تنظیم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ما منتظر آن هستیم که این شیوه‌نامه نیز ابلاغ شود.

وی عنوان کرد: قطعا در این شیوه‌نامه راه و روش‌هایی برای نظارت، کنترل و قرار گرفتن در مسیر درست برای این تسهیلات تدوین شده است. در حال حاضر برای تسهیلات خردی که پرداخت می‌شود، روشی خاص لحاظ شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی، تصریح کرد: در ارایه این تسهیلات خرد آموزش، مشاوره و بازاریابی نیز مد نظر قرار گرفته است. این موارد جزء الزاماتی است که برای پرداخت تسهیلات خرد باید در نظر گرفته شود.

رسولیان با اشاره به اینکه به طرح‌هایی باید تسهیلات پرداخت شود که بازار مناسبی داشته باشد، تاکید کرد: باید خود این مشاغل در یک سامانه مشخص آموزش، مشاوره و بازاریابی را مدیریت کنند و در نهایت مشخص ‌شود کالای آن‌ها در کجا به مصرف می‌رسد.

وی با بیان اینکه باید پرداخت تسهیلات را به درستی مدیریت کنیم، بیان کرد: ابتدا این پروژه‌های بزرگ است که نیازمند اعتبارات است و این پروژه‌ها نیازمند آموزش و مدیریت نیست زیرا افرادی که در پشت ماجرای این پروژه‌ها قرار گرفته‌اند، بسیار توانمند هستند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: بخش دیگر، پروژه‌های متوسط است که این‌ها اصطلاحا پروژه‌های بالای 60 درصد است؛ یعنی صاحبان سرمایه باید 60  درصد از سرمایه آن را را ایجاد کرده باشند.

وی افزود: من بارها عنوان کردم، در پرداخت تسهیلات برای طرح‌ها اقتصادی بودن طرح بر اشتغال آن اولویت دارد زیرا اگر طرحی اقتصادی نباشد، اشتغال آن مداوم نخواهد بود.

رسولیان خاطرنشان کرد: همچنین در پروژه‌های کوچک و خرد مانند مشاغل خانگی، باید یک پیشتیبان قوی وجود داشته باشد و افراد نیز باید به دقت آموزش داده و کنترل شوند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌المللی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه بهترین راه پرداخت تسهیلات به گونه‌ای که مطمئن باشد، ایجاد زنجیره‌های تولید است، اظهار کرد: یعنی کسی که توان محدودی دارد و می‌تواند به اشتغال خرد بپردازد، خود به تنهایی مواد اولیه خود را تامین نکند و بازار فروش را برای خود فراهم نکند، بلکه شرایط به گونه‌ای باشد که پشتیبان این نیازها را فراهم سازد.

وی ادامه داد: به عبارتی در ابتدای این زنجیره فردی قرار دارد که موارد مورد نیاز شاغل شغل خرد را در اختیار او قرار می‌دهد تا بتواند محصول خود را تولید و در نهایت فرد پشتیبان آن محصول را خریداری کرده و یا بازار را با شرایط مناسب برای فروش آن فراهم سازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی گفت: بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تسریع کرده و تلاش مضاعفی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی باید موانع و مشکلات را رفع و نسبت به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بسته شود.

رضازاده گفت: در شأن کشور ما نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شأن و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی ادامه داد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی باید تسهیل گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب پذیر کمک کنیم.

کد خبر 748133

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی