Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@02:26:31 GMT

رییس مرکز بهداشت کرمانشاه: نگران اپیدمی "وبا" هستیم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۷۱۰۴

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با ابراز نارضایتی از وضعیت بهداشت مناطق زلزله‌زده گفت: زباله‌ها در مناطق زلزله‌زده به خوبی جمع‌آوری نمی‌‎شود و فاضلاب نیز به شکل بهداشتی دفع نمی‌گردد و این امر می‌واند اپیدمی وبا را به دنبال داشته باشد. آفتاب‌‌نیوز : دکتر ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی تیم‌های بهداشت در مناطق زلزله زده استان، گفت: تیم‌های سیار بهداشتی، روزانه به روستاها و نقاط شهری در مناطق زلزله زده مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این تیم ها متشکل از پزشک، ماما، کارشناس بیماری‌ها و کارشناس بهداشت است.
شکیبا تصریح کرد: این تیم‌ها تجهیزات مختلف از جمله دارو، شیرخشک و لوازم بهداشتی را همراه داشته و بر حسب نیاز در میان خانوارهای نیازمند توزیع می کنند.
شکیبا افزود: کارشناسان بهداشت محیط ، بحث سلامت آب و غذا و نیز نحوه دفع زباله‌ها را رصد کرده و کارشناسان بیماری‌ها نیز پیشگیری از بروز و اپیدمی بیماری‌ها را برعهده دارند.
واکسیناسیون 8000 نفر در مناطق زلزله زده
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به انجام واکسیناسیون تمام افرادی که در زلزله آسیب دیدند، گفت: تمام افرادی که در زلزله آسیب دیده و حتی خراش دیده‌اند، واکسیناسیون "توام" برای آنها انجام می‌شود.
وی افزود: واکسن توام دو واکسن دیفتری و کزاز است که بحث واکسیناسیون کزاز با توجه به وجود آوار در اطراف افراد مصدوم، برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است.
شکیبا از واکسیناسیون حدود هشت هزار نفر طی روزهای گذشته خبر داد  و اظهار کرد: بحث واکسیناسیون همچنان ادامه دارد.
نگران اپیدمی وبا هستیم/ کمبود "سرویس بهداشتی" در منطقه
وی با بیان این‌که اپیدمی بیماری خاصی در منطقه گزارش نشده است، گفت: نگرانی که ما داریم بحث زباله‌های شهر است که راه آب‌ها را گرفته و در اطراف چادرها پراکنده است.
وی افزود: این زباله‌ها می‌توانند اپیدمی بیماری‌های مختلف از جمله وبا را رقم بزنند.
شکیبا به وضعیت سرویس‌های بهداشتی مناطق زلزله زده اشاره کرد و افزود: متاسفانه سرویس‌های بهداشتی  به تعداد کافی در منطقه وجود ندارد و دفع فاضلاب به شیوه بهداشتی انجام نمی‌شود.
وی افزود: با توجه به وضعیت فعلی فاضلاب، بارندگی هفته آینده می‌تواند منجر به اپیدمی وبا در منطقه شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان این‌که مکان مناسبی برای استحمام وجود ندارد، گفت: مردم استحمام مناسبی ندارند و این امر امکان بروز مشکلات پوستی را فراهم می‌آورد.
احتمال اپیدمی آنفلوآنزا وجود دارد/ خطر خفگی با مونوکسید کربن در چادرها
شکیبا افزود: از طرفی با توجه به آغاز بارندگی‌ها و سرمای هوا احتمال اپیدمی آنفلوآنزا نیز وجود دارد و باید در این زمینه راهکاری اندیشیده شده و به سرعت وسایل گرمایشی در اختیار مردم زلزله زده قرار داده شود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نگرانی دیگر در منطقه را بحث خفگی با گاز منوکسیدکربن عنوان کرد و افزود: افرادی که در چادرها اسکان دارند باید دقت داشته باشند که هنگام خواب گوشه‌ای از چادر را باز  بگذارند.
شکیبا از برپایی چند خانه بهداشت و پایگاه بهداشتی در مناطق زلزله زده خبر داد و اظهار کرد: تا پایان این هفته نظام شبکه بهداشت متشکل از خانه‌های بهداشت و پایگاه بهداشت در مناطق زلزله زده راه‌اندازی می‌شود و ظرف چند  روز آینده بهداشت این مناطق به وضعیت عادی برمی‌گردد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۷۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد

نماینده شهرستان فرخشهر در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: استقرار ادارات با توجه به تفکیک این شهرستان از شهرستان شهرکرد باید در دستور کار قرار گیرد.

روح‌الله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: اخذ ماده ۲۳ برای احداث فرهنگسرا و سالن ورزشی دو هزار نفری شهر فرخشهر و استقرار ادارات با توجه به تفکیک این شهرستان از شهرستان شهرکرد باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه محور فرخشهر به کیار، مشکلاتی را برای اهالی به همراه دارد، افزود: اجرای چهارخطه این جاده آغاز شد، اما سرعت پیشرفت پروژه کم شده است که انتظار می‌رود موانع مرتفع و محور فرخشهر به کیار هرچه سریع‌تر تکمیل شود، همچنین اصلاح راه‌های روستایی و نقاط حادثه‌خیز باید در دستور کار قرار گیرد.

نماینده شهرستان فرخشهر در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به نوسازی ساختمان مرکز بهداشت شماره دو شهر فرخشهر و روستای دستگرد امامزاده تصریح کرد: وضعیت مراکز بهداشت و درمان شهرستان فرخشهر بسیار تأسف‌بار و ساختمان‌های مراکز بسیار فرسوده است.

عباسی خاطرنشان کرد: تعهدات خیران در احداث مرکز بهداشت روستای دستگرد امامزاده انجام اما هنوز اقدامی از سوی مرکز بهداشت صورت نگرفته است.

کد خبر 751338

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری