Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@00:18:05 GMT

حدود 15 کودک در زلزله اخیر تک سرپرست شده اند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۵۸۳۴۴

حدود 15 کودک در زلزله اخیر تک سرپرست شده اند

محمد نفریه، مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: تعداد کودکانی که در زلزله اخیر یکی از والدین خود را از دست داده اند، کمتر از ۱۵ نفر است.

ایران آنلاین / محمد نفریه مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: تعداد کودکانی که در جریان وقوع زلزله در استان کرمانشاه، یکی از والدین خود را از دست داده‌اند کمتر از ۱۵ کودک است و در حال حاضر تمام این کودکان نزد خانواده‌های خود نگهداری می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کودکانی که یکی از والدین خود را از دست داده‌اند، توسط پدر یا مادر نگهداری شده و یا اگر والدین کودک آسیب دیده و بستری باشند، تا اتمام ساماندهی اولیه زلزله‌زدگان، توسط اقوام درجه یک و با نظارت مستمر سازمان بهزیستی نگهداری می شوند.

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: تاکنون کودکی که در زلزله اخیر کرمانشاه و شهرهای همجوار آن، هر دو والد خود شامل پدر و مادر را از دست داده باشد و بی‌سرپرست شده باشد، مشاهده نشده است.

استقرار تیم‌های روان‌شناسی و مددکاری بهزیستی در مناطق زلزله زده

نفریه تصریح کرد: تیم‌های روان‌شناسی و مددکاری سازمان بهزیستی کشور، بلافاصله پس از وقوع زلزله در این مناطق مستقر شدند و وضعیت کودکانی را که هر یک به نحوی در زلزله دچار آسیب دیدگی شده اند را به طور مستمر رصد می‌کنند و از جمله اولویت‌های کاری سازمان بهزیستی کشور، ساماندهی کودکان آسیب دیده در جریان زلزله است.

وی یادآور شد: پس از بررسی های بیشتر، اگر کودکی نیاز به نگهداری در مراکز شبه خانواده و یا سایر زیر مجموعه‌های های نگهداری از کودکان بی سرپرست داشته باشد، به بهزیستی استان های معین یعنی کردستان و خوزستان(استان هایی که در زمان وقوع بحران، وظیفه امدادرسانی در جهت کاهش مشکلات را برعهده دارند) سپرده می‌شود.

افزایش تعداد مهدهای کودک در مناطق زلزله زده غرب کشور

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان ادامه داد: به دلیل اینکه عوارض وقوع حوادثی چون زلزله تا مدت ها بر روح و روان افراد و به ویژه والدین باقی می ماند، تعداد مهدهای کودک در مناطق زلزله زده ظرف روزهای آینده افزایش می‌یابد.

نفریه اظهار کرد: مهدهای کودک و مراکز دوستدار کودک در مناطق زلزله زده، در نگهداری از کودکان و تهیه برنامه های مناسب برای آن‌ها فعالیت می کنند و ‌‌‌‌‌‌‌تا مدت ها پس از این حادثه، کار خود را ادامه داده و خدمات ویژه ای را به کودکان آسیب دیده ارائه می ‌‌‌‌‌‌دهند.

وی تاکید کرد: کودکانی که به هر نحوی در جریان وقوع زلزله آسیب دیده باشند، تحت پوشش انواع حمایت های سازمان بهزیستی کشور قرار می گیرند و هیچ کودکی به حال خود رها نمی‌شود./ باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،     مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان