Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت تولید روزانه کارخانه سیمان سپوی دهدشت یک هزار و 200 تن و سالانه 400 هزار تن سیمان سفید است و زمینه اشتغالزایی این طرح به‌صورت مستقیم 20 نفر و غیر مستقیم نزدیک به 600 نفر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه، نبود کارخانجات و صنایع بزرگ در شهرستان 132 هزار نفری کهگیلویه با وجود پتانسیل‌های بالای اشتغال و کارآفرینی، بیکاری را به عنوان اساسی‌ترین معضل و دغدغه جوانان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"بیکاری ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی است" این جمله همواره در سخنان مسئولان و از تریبون های مختلف نقل می شود اما شعار لفظی بیش نیست ؛چرا که در عمل هیچ اقدام قابل توجهی برای ریشه کنی و یا به حداقل رساندن این معضل در شهرستان محروم 132هزار نفری کهگیلویه صورت نگرفته است.

 در راستای اشتغالزایی و با هدف بکارگیری درصدی از جوانان جویای کار پروژه هایی در نظر گرفته شد اما کلنگ بسیاری از این پروزه های امیدبخش به مذاق زمین خوش نیامده است.

کارخانه سیمان دهدشت پرده دیگری از پروزه های به کما رفته این شهرستان سالهاست در سایه بی توجهی و سوی مدیریتی به حال اولیه خود رها شده است.

آخرین باری که برای مشاهده تغییرات و بررسی وضع موجود کارخانه سیمان سپوی دهدشت سری به محل کارخانه زدیم با در بسته و زنگ زده این کارخانه مواجه شدیم و شاهدر کاشت هندوانه به جای تولید سیمان در آن بودیم.

این کارخانه با گذشت نزدیک به یک دهه از کلنگ زنی درحالی در ابتدای راه عملیات مانده بود که قرار بود ظرف دو سال به بهره برداری برسد.

اما این روزها باز تلاش نماینده کهگیلویه بزرگ و مسئولین شهرستانی و استانی ساخت این کارخانه در مرحله جدیدی قرار گرفته است و بار دیگر جوانان بیکار شهرستان کهگیلویه امیدوار به راه اندازی این کارخانه شده اند.

فاز نخست پروژه سیمان سپو دهدشت 36 ماهه به بهره برداری خواهد رسید

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد درباره شرایط این کارخانه اظهار کرد: فاز نخست این طرح، تولید سیمان سفید خواهد بود.


داریوش دیودیده، سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای این طرح را 2 هزار و 300 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی تصریح کرد: بخش ارزی طرح سیمان سپو دهدشت 90 میلیون یورو است که قرار داد آن منعقد شده است.
دیودیده با بیان اینکه براساس برنامه زمان بندی فاز نخست این طرح 36 ماهه به بهره برداری خواهد رسید گفت: بعد از اجرای فاز نخست تولید کربنات کلسیم از منابع آهکی این طرح در اولویت خواهد بود.

کارخانه سیمان سپو سبب رونق دهدشت می شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد درباره وضعیت این پروژه گفت: کارخانه سیمان سپوی کهگیلویه یکی از طرحهای مهمی صنعتی استان است که در صورت بهره برداری، سبب رونق اقتصاد شهر دهدشت و روستاهای اطراف آن می شود.

علی محمد احمدی اظهار داشت: با توجه به نزدیکی به کشورهای حاشیه خلیج فارس بهره برداری از این طرح می‌تواند ارزآوری خوبی داشته باشد. 
وی بیان کرد: نیاز است پیمانکار با جدیت بیشتر نسبت به روند اجرایی این طرح تلاش بیشتری داشته باشد.

اختصاص 20 میلیارد تومان برای تسریع در ساخت سیمان سپو دهدشت 
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت این کارخانه افزود: از 100 تن میلگرد برای تسریع در روند اجرایی کارخانه سیمان سپو به این طرح حمل شده است. 
عدل هاشمی پور افزود: طی یک هفته آینده نیز بیش از 400 تن آهن آلات به کارگاه سیمان سپو حمل خواهد شد. 
وی اظهار کرد: مبلغ پیمانکار برای اجرا 200 میلیارد ریال است که طی یک هفته آینده عملیات اجرایی کارهای ساختمانی آغاز خواهد شد.


ظرفیت تولید روزانه این کارخانه یک هزار و 200 تن و سالانه 400 هزار تن سیمان سفید است و زمینه اشتغالزایی این طرح به‌صورت مستقیم 20 نفر و غیر مستقیم نزدیک به 600 نفر است. 
کارخانه سیمان سپو در دشت 6 هزار هکتاری کلاچو در فاصله ۸ کیلومتری شهر دهدشت قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، احسان سابقی نیا به تشریح اقدامات این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش رو در حوزه فناوری و دانش‌بنیان اشاره و اظهار کرد: این شرکت به عنوان اولین و تنها سرمایه‌گذار خطرپذیر در شرق کشور، از ابتدای تاسیس تاکنون در ۱۱ پروژه سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی بیان کرد: اولویت شرکت در سال ۱۴۰۲ به ارتقا وضعیت سرمایه‌گذاری‌های گذشته اختصاص یافت که بدین منظور برای شرکت‌هایی که فرآیند استقرارشان کامل شده بود، به بازارسازی برای تجاری شدن فعالیت آن‌ها پرداختیم و برای شرکت‌هایی هم که در مرحله قبل از بهره‌برداری قرار داشتند، با انجام اقدامات حمایتی شاهد شروع تولید در مجموعه‌های مذکور بودیم.

وی میزان افزایش تولید در شرکت‌های سرمایه‌پذیر را حداقل دو برابر عنوان کرد و افزود: با حمایت و کمک شرکت صنایع پیشرفته رضوی، عمده شرکت‌های سرمایه‌گذاری شده وارد مرحله تولید شدند که همراه با افزایش میزان اشتغالزایی در آن‌ها بود.

سابقی نیا سرمایه‌گذاری خطرپذیر در فناوری‌های پیشرفته را ماموریت اصلی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری همچنین در راستای اولویت‌های اساسی کشور و زنجیره ارزش آستان قدس رضوی، نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید اقدام خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به فلسفه برگزاری رویداد دعوت تصریح کرد: در دو سال گذشته شرکت صنایع پیشرفته رضوی با هدف برقراری ارتباط میان فناوران و سرمایه‌گذاران، سلسله رویدادهایی را با حضور این دو گروه برگزار کرد که در سال ۱۴۰۲ شاهد دومین رویداد دعوت با محوریت حوزه سلامت و درمان بودیم.

وی ادامه داد: از بین ۷۰ طرح واصله به دبیرخانه رویداد دعوت و پس از بررسی‌ها و داوری‌های اولیه صورت گرفته، ۱۲ طرح به مرحله داوری نهایی راه پیدا کرد و در نهایت سه طرح انتخاب شد. این اقدام در سال ۱۴۰۳ نیز مد نظر است و در حال بررسی‌های اولیه هستیم.

سابقی نیا افزود: در بستر رویداد دعوت دو، از یک شرکت دانش‌بنیان فعال که در حوزه توانبخشی توانسته بود با بهره‌گیری از علم و نیروی خلاق خود ربات کمک حرکتی برای معلولین با ضایعه نخاعی را طراحی و تولید کند تقدیر و از محصول آن رونمایی شد.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اشاره به تشکیل انجمن‌ها و اتاق خدمت توسط این شرکت در سال گذشته اظهار کرد: با ایجاد اتاق‌های خدمت در حوزه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌هایی که با مشکلات متعددی در حوزه‌های مختلف قضایی، گمرک، بازرسی، جذب سرمایه‌گذار خارجی و... روبرو هستند، می‌توانند در این اتاق خدمت حضور یابند و مشکلات خود را مطرح و مشاوره لازم را دریافت کنند. علاوه ‌براین می‌توان ارتباط بین شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران را برقرار کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته همچنین نشست‌های مختلفی به میزبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حضور مسئولان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد تا این شرکت‌ها بتوانند سوالات خود را در حوزه‌های مختلف نظیر بازار، صادرات و... راحت و بی واسطه با مسئولان در میان بگذارند.

سابقی‌نیا از برقراری ارتباط میان شرکت صنایع پیشرفته رضوی با مجموعه دانشگاه‌های استان خراسان رضوی خبر داد و افزود: چتر حمایتی این شرکت در حوزه دانشگاهی باز است و در تلاش هستیم از طریق برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها، گام‌های بزرگی را در حوزه زنجیره ارزش آستان قدس رضوی با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان برداریم.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • شلیک به اسرائیل، شلیک به آمریکا است
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال