Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی از سناتورهای کنگره در نامه‌ای از وزیر خارجه آمریکا خواستند تا محدودیت‌های رسیدن کمک‌های شهروندان ایرانی مقیم آمریکا به زلزله‌زدگان کرمانشاه را لغو کند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «برنی سندرز»، «الیزابت وارن»، «اَل فرانکن»، «توماس کارپر» و «دایان فینستین» از سناتورهای آمریکا در نامه‌ای به «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا خواستند که مانع رسیدن کمک‌های جمع‌آوری شده ایرانیان مقیم آمریکا برای زلزله‌زدگان کرمانشاه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این نامه که روز ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان ماه) نوشته شده بود، آمده: «ما امروز در خصوص زمین‌لرزه اخیری می‌نویسیم که روز ۱۲ نوامبر، ایران را هدف قرار داد. جدیدترین گزارشات از کشته شدن ۵۰۰ نفر و زخمی شدن هزاران نفر دیگر حاکی است و این زمین‌لرزه را به یکی از مرگبارترین زلزله‌های سال تبدیل کرده است. ما از شما می‌خواهیم به طور موقت از محدودیت‌های کنونی که مانع رسیدن کمک‌های امدادی می‌شود، صرفنظر کنید تا تحویل این کمک‌ها تسریع بخشیده شود».

این سناتورهای آمریکا در ادامه نوشتند: «در حالیکه این زمین‌لرزه هم ایران و هم عراق را تحت تأثیر قرار داده است، اکثر تلفات در بخش ایران است. بعد از زمین‌لرزه ۲۰۰۳ و ۲۰۱۲، آمریکا با پیشنهاد کمک به مردم ایران و دادن مجوز برای کمک‌های مالی شخصی، شفقت و حسن نیت خود را نشان داد».

در بخشی از این نامه خطاب به دولت ترامپ نوشته شد: «دولت‌های جرج بوش و باراک اوباما هر دو به طور موقت از تحریم‌ها چشم‌پوشی کردند و دفتر دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا مجوزهای کلی برای تسهیل امدادرسانی به زلزله‌زدگان صادر کرد».

این نامه سناتور‌ها به تلاش‌های دولت‌های پیشین برای کمک به زلزله‌زدگان اشاره کرد و نوشت: «در دولت بوش، مجوز دفتر دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا، به مردم آمریکا اجازه داد که پول نقد به سازمانهای غیردولتی، آمریکایی و غیرآمریکایی بدهند و در تلاش‌های امدادرسانی به ایران کمک کنند. در عین حال، دفتر دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا همچنین با سازمانهای امدادی برای شفاف‌سازی در خصوص قوانین اهدای غذا و دارو و همچنین آندسته از مؤسسات ایرانی که می‌توانستند کمک‌های امدادی را دریافت کنند، وارد همکاری شدند و محدودیت‌های بانکداری را تسهیل کردند تا دریافت کمک‌های امدادی در ایران به موقع صورت گیرد».

این سناتور‌ها با اشاره به این موارد خطاب به تیلرسون نوشتند: «آنطور که فهمیدیم که مجوز عمومی دفتر دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا که در سال ۲۰۱۳ صادر شد، به آمریکا و سازمانهای غیردولتی اجازه کمک به ایران را داد، هم‌اکنون از شما می‌خواهیم شرایط را برای شهروندان آمریکایی به منظور مشارکت و همکاری با سازمانهای غیردولتی که مستقر در آمریکا نیستند و در حال حاضر کمک‌های امدادی به قربانیان زلزله در ایران ارائه می‌دهند، آسان‌تر کنند».

در بخش پایانی این نامه اینگونه آورده شده است: «علیرغم چندین دهه دشمنی و نبود روابط دیپلماتیک رسمی، آمریکا به طور مداوم به مردم ایران در زمان نیاز، پیشنهاد کمک داده است. این بار نیز نباید متفاوت از قبل باشد. ما از شما می‌خواهیم که به وزارت خارجه دستور دهید که به تلاش‌های امدادی کمک کنند و چنین تلاش‌هایی را با دفتر دارایی‌های خارجی خزانه‌داری آمریکا و دیگر سازمانهای مربوطه هماهنگ کنند تا هرچه سریعتر کمک‌های امدادی (به مردم زلزله زده ایران) برسد».

این سناتور‌ها در پایان از وزیرخارجه آمریکا تشکر کردند و از وی خواستند که به موقع به درخواست آن‌ها که در نامه مطرح شد، پاسخ دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آب‌گرفتگی از ۴ تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۶۲۲۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۲۱۲ تیم عملیاتی، شامل ۸۳۸ امدادگر، در ۹۲ عملیات شرکت کردند، ۴۸۹ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۳۰۱ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۹۸ دستگاه چادر، ۹۴۴ تخته پتو، ۴۴۳ تخته موکت، ۳۷۶۱ کیلوگرم نایلون، ۳۴۹ بسته غذایی، ۱۱۹۶ قوطی کنسروجات، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • زلزله در میان مقامات اسراییلی