Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:10:05 GMT

میزان مصرف چای تا 10 سال آینده به 120هزار تن می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۲۷۱۰

میزان مصرف چای تا 10 سال آینده به 120هزار تن می‌رسد

معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: تا ده سال آینده میزان مصرف چای به 120هزار تن می‌رسد.

به گزارش ایسنا، خردادپور گفت: ضریب خود اتکایی چای کشور را در قالب دو برنامه پنج ساله توسعه با تکیه بر افزایش محصول در واحد سطح، احیای باغات متروکه، به‌زراعی، تغذیه و هرس مناسب بوته‌های چای و تجهیز باغات به آبیاری مدرن می توان تا ۵۰ درصد ارتقا بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این ضریب در سال گذشته ۲۷ درصد بوده که امسال به دلیل وقوع خشکسالی به ۲۲ درصد کاهش یافته است.

معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور ادامه داد: میزان مصرف فعلی چای در ایران را ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و ادامه داد: این حجم تا ۱۰سال آینده با توجه به افزایش جمعیت در مملکت به ۱۲۰ هزار تن در سال خواهد رسید.

خردادپور خاطرنشان ‌کرد:با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود طی دو برنامه توسعه پنج ساله ششم و هفتم توسعه ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود.

معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور تصریح کرد: دستیابی به این عدد دور از انتظار نیست، چرا بیش از ۷۵ هزار تن چای طی سنوات گذشته در کشور تولید شده است.

وی ضمن اشاره به این جمله که معضل چای سنواتی با احیای سازمان چای طی سال ۱۳۸۹ در کشور منتفی شده است، گفت: خوشبختانه از زمان احیای مجدد این سازمان تاکنون هیچ گونه محصولی در انبارها دپو نشده است.

معاون بازار یابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور افزود: با توجه به تولید چای کیفی در مملکت، این محصول دیگر روی دست کشاورزان و کارخانه داران نمی‌ماند، تا مشمول چای سنواتی شود.

وی از تولید ۲۴ هزار و ۳۰۰ تن چای خشک طی سال جاری در کشور خبر داد و تصریح کرد: از این میزان تولید تاکنون ۴۰ درصد به فروش رفته و ۶۰ درصد بقیه نیز تا شش ماه آینده به بازار مصرف عرضه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات