Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل های زیست محیطی شرق مازندران به قطع شمشادهای پارک جنگلی مهربان رود توسط شهرداری رستمکلا شهرستان بهشهر اعتراض کردند.

پوریا رضایی یکی از فعالان زیست محیطی شرق مازندران در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طبق گزارش های رسیده 8 آبان ماه جاری حدود 200 اصله درخت شمشاد که تعداد زیادی از آن ها بیش از 100 سال قدمت داشتند توسط  شهرداری رستمکلا شهرستان بهشهر در پارک جنگلی مهربان رود قطع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود 200 اصله شمشاد در عرصه ای حدود 1500 متر مربع به عرض 6 متر به بهانه جاده سازی در حاشیه مهربان رود قطع شد در حالی که یک جاده در مجاورت عرصه مورد بحث در جنگل کهن مهربان رود رستمکلا وجود دارد و در نتیجه عرصه مذکور اکنون به طور کلی فاقد هرگونه درخت شده است.

این فعال زیست محیطی خاطرنشان کرد: شمشاد از درختان کمیاب و گونه نادر حمایت شده است. قطع گونه‌های رو به انقراض، احساسات تشکل های زیست محیطی بهشهر، نکا و رستمکلا را جریحه دار کرد که موجب شد روز گذشته جمعه 26 آبان ماه جاری اقدام به تجمع در محل قطع درختان حاشیه مهربان رود جنگل رستمکلا کنند و اعتراض خود را نسبت به قطع این درختان به مسئولان نشان دهند.

رضایی گفت: شمشاد از گونه های در معرض خطر انقراض و از گیاهان آندمیک ایران در جنگل های هیرکانی بوده و به عنوان یک ذخیره با ارزش ژننتیکی جهانی مورد حمایت است که با توجه به اهمیت این گونه؛ قطع گسترده آن در جنگل های بهشهر با سهل انگاری و تخلف برخی مسئولان صورت گرفته است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی مازندران در بهشهر برگزار شد
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی