Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:46:08 GMT

65 درصد جمعیت خراسان رضوی با تنش آبی دست به گریبانند

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۷۷۰۳

65 درصد جمعیت خراسان رضوی با تنش آبی دست به گریبانند

گناباد- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: به دلیل خشکسالی های چند سال اخیر هم اکنون 29 شهرستان با 65 درصد جمعیت استان، با تنش آبی دست به گریبانند.

به گزارش ایرنا حسین اسماعیلیان روز شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات آب و فاضلاب شهرستان گناباد افزود: تابستان امسال را با اجرای طرح های اضطراری تامین آب، جلب مشارکت مردم و مصرف بهینه آب، بدون جیره بندی و قطعی آب پشت سر گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: خشکسالی و افت سفره های آب زیرزمینی علاوه بر کمیت، کیفیت آب را نیز در سطح استان کاهش داده و با چالش بسیار جدی مواجه کرده است.
وی با اشاره به اینکه با ادامه وضعیت موجود و کمبود بارندگی سال آینده هم 30 شهرستان استان خراسان رضوی با کمبود و تنش آبی مواجه خواهند بود، گفت: برنامه ریزی برای کاهش این مشکلات از مهرماه امسال آغاز شده است.
وی ادامه داد: طرح جداسازی آب شرب و بهداشتی در شهرهای جنگل و بجستان اجرا شده و مطالعات اجرایی برای پنج شهر دیگر استان نیز در دست اجرا است.
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی گفت: کیفیت آب گناباد در حد استاندارد است اما طعم آب با توجه به شوری آن مورد رضایت مردم نیست.
اسماعیلیان با بیان اینکه جداسازی آب شرب گناباد و بیدخت نیاز به 45 کیلومتر لوله گذاری با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال دارد، گفت: مرحله نخست اجرای این طرح با اعتبار پنج میلیارد ریال بزودی آغاز می شود که با توجه به بحث پدافند غیرعامل و خط طولانی انتقال آب گناباد اجرای این طرح یک ضرورت است.
فرماندار گناباد نیز گفت: با توجه به کاهش کیفیت آب شرب گناباد و نبود منابع جدید برای آب باکیفیت، بررسی طرح جداسازی آب شرب و ایجاد 55 جایگاه برداشت آب از ابتدای پارسال در این شهر آغاز شده است.
محمدعلی نبی پور با بیان اینکه ساخت هر جایگاه حدود 150 میلیون ریال اعتبار نیاز دارد، گفت: دولت در اجرای طرح های آبرسانی نیازمند حمایت خیرین و واقفان است.
وی مشارکت و همیاری شوراها و مردم را به عنوان عامل سرعت بخش در اجرای این پروژه مهم دانست و افزود: در برخی مناطق از جمله قصبه شهر به دلیل تامین بخشی از اعتبارات توسط اوقاف اجرای آن با سرعت بیشتری انجام می شود.
24 هزار مشترک در شهرهای گناباد، بیدخت و کاخک زیر پوشش خدمات اداره آب و فاضلاب شهری قرار دارند.
75 درصد آب مورد نیاز مردم مناطق شهری گناباد از فاصله 120 کیلومتری با پمپاژهای متعدد و از فاصله پایین دست با ارتفاع 700 متری در منطقه کیبرکوه با مشکلات بسیار تامین و در اختیار مشترکان قرار می گیرد و 30 درصد بقیه از دیگر منابع آب این شهر تامین می شود.
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
7545/2095/5132

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: تمامی شهرستان‌های استان در ۴ مرحله بصورت فصلی ارزیابی می‌شوند که شهرستان نیشابور در سه فصل رتبه اول و در یک فصل رتبه دوم و در مجموع رتبه اول ارزیابی عملکرد  را بدست آورده است.

علی مبارکی افزود: شاخص‌ها ارزیابی در حوزه‌های کاری زراعت، باغبانی، حفظ نباتات، مکانیزاسیون، امور دام و طیور، آب و خاک، روابط عمومی، ترویج و آموزش کشاورزی، امور اراضی، امور آبزی پروری، امور اداری و مالی، برنامه ریزی و امور اقتصادی و. انجام شده است.

وی گفت: مهمترین مولفه اجرای این طرح مبتنی بر اصل رقابت است که از نتایج اجرای آن توسعه نظارت‌ها بر عملکرد واحد‌های شهرستانی ونیز اجرای این طرح باعث آگاهی مدیران محترم شهرستان‌ها از وضعیت واحد‌های تحت پوشش خود در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان و استفاده در تصمیم گیری‌های مدیریتی خواهد شد که با بررسی جزء به جزء نتایج آنالیز شده، خواهند توانست نسبت به تقویت و بازنگری عملکرد واحد‌های ضعیف‌تر و نیز تشویق واحد‌های موفّق اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاههای صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی