Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@19:07:49 GMT

احتمال وقوع سیلاب در مناطق زلزله‌زده

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۸۰۵۲

احتمال وقوع سیلاب در مناطق زلزله‌زده

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه بارشی جدیدی از یکشنبه وارد کشور می‌شود و نیمه غربی را در برمی‌گیرد، گفت: بارشها تا روز چهارشنبه در ۱۶ استان کشور می‌بارد؛ مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه نیز با بارش باران و سیلاب مواجه می‌شوند.

امین‌حسین نقشینه درباره وضعیت جوی روزهای آینده کشور اظهار کرد: امروز و فردا جوی پایدار در غالب نقاط کشور حکم‌فرما خواهد بود و شهرهای صنعتی و پرجمعیت با افزایش غلظت آلاینده مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: از روز یکشنبه، روند افزایش دما در استانهای حاشیه‌ای دریای خزر پیش‌بینی می‌شود که هوای نسبتاً گرم در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه نیز در این مناطق از کشور حاکم خواهد بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه از عصر روز یکشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد کشورمان خواهد شد، افزود: با ورود این سامانه بارشی ابتدا نیمه غربی کشور، زاگرس مرکزی، مرکز و سپس شمال کشور تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

به گفته نقشینه، شدت بارشها بیشتر در نقاطی از نیمه غربی کشور و زاگرس مرکزی خواهد بود که بارشها در ارتفاعات با برف و در سایر نقاط با رگبار و کاهش نسبی دما همراه است.

وی افزود: این سامانه بارشی تا روز چهارشنبه با شدت بیشتری استانهای نیمه غربی، زاگرس مرکزی و البرز مرکزی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: بارشها به همراه کاهش نسبی دما در اواخر وقت روز یکشنبه و دوشنبه به ترتیب آذربایجانها، اردبیل، زنجان، کرمانشاه، کردستان، ایلام و لرستان را در برمی‌گیرد.

نقشینه ادامه داد: بارشها در روز سه‌شنبه نیز در آذربایجانها، اردبیل، زنجان، کردستان، کهگیلویه و بویر‌احمد، همدان، چهارمحال بختیاری، مرکزی، تهران، البرز، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان و بوشهر به‌وقوع می‌پیوندد.

وی درباره بارشهای روز چهارشنبه اظهار کرد: بارشها در روز چهارشنبه نیز به‌صورت شدید در نقاط غربی و ذکر شده رخ می‌دهد؛ طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه احتمال آبگرفتگی معابر و سیلاب محلی برای استانهای نیمه غربی همانند کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد داده می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: بارشها در نقاط سردسیر و ارتفاعات به‌صورت برف خواهد بود و لغزندگی در جاده‌های کوهستانی نیز به‌وقوع می‌پیوندد.

نقشینه درباره وضعیت جوی مناطق زلزله‌زده در استان کرمانشاه گفت: سامانه بارشی که از عصر فردا یکشنبه وارد کشورمان می‌شود بخشهای عمده‌ای از مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این وضعیت تا روز چهارشنبه ادامه می‌یابد ضمن اینکه احتمال آبگرفتگی معابر و سیلاب محلی نیز در این استان دور از انتظار نخواهد بود.

وی همچنین به افزایش سرعت وزش باد در بخشهایی از کشور عراق اشاره کرد و گفت: به دلیل این افزایش سرعت باد و ورود آن به بخشهایی از جنوب غرب، احتمال پدیده گردوخاک در نقاط جنوب غربی کشور برای روزهای یکشنبه و دوشنبه داده می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی کشور، شهرکرد با 6 درجه زیر صفر را سردترین و بندرعباس با 30 درجه بالای صفر را گرمترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز به 17 درجه بالای صفر رسید که در روزهای آتی تغییرات دمایی محسوسی رخ نخواهد داد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از فردا احتمال رگبار و رعدوبرق در مناطق شمال، شرق و ارتفاعات خوزستان و وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای در اغلب نقاط استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در دیگر مناطق خوزستان احتمال بارش‌های نقطه‌ای دور از انتظار نیست، افزود: همچنین از روز یکشنبه تا سه‌شنبه احتمال بارش‌های پراکنده و وزش بادهای متوسط و تندبادهای لحظه‌ای در برخی از نقاط استان وجود خواهد داشت.

سبزه زاری اظهار کرد: تا روز یکشنبه روند افزایش دما در خوزستان پیش بینی می‌شود و تا اواسط هفته آینده استقرار جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان خواهد شد.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اضافه کرد: از روز چهارشنبه هفته آینده سامانه بارشی جدیدی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی گفت: در شبانه روز گذشته اهواز با ۳۸.۳ و ایذه با ۱۳.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند؛ همچنین در همین مدت نیز دمای هوای اهواز به حداکثر ۳۸.۳ و حداقل ۲۱.۷ درجه سانتیگراد رسیده است.

کد خبر 6089013

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • فعالیت سامانه بارشی فعال در خوزستان از چهارشنبه
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • شنبه و یکشنبه در این مناطق کشور باران می بارد | سامانه بارشی جدید از روز سه‌شنبه وارد می شود