Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:22:27 GMT

350 هزار بیمار سرطانی در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۸۲۵۰

350 هزار بیمار سرطانی در کشور وجود دارد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ دکتر محمدهادی ایازی روز شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران در مشهد افزود: در حال حاضر سرطان در برخی از استان های کشور به عنوان دومین عامل مرگ و میر و در برخی دیگر سومین عامل مرگ محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: سرطان از بیماری‌هایی است که علاوه بر تبعات روحی، روانی و اجتماعی هزینه‌های زیادی را بر حوزه سلامت کشور تحمیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه هم اینک 72 سازمان مردم نهاد و خیریه سرطان در سطح کشور فعالیت دارند، اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موفق به راه اندازی نخستین شبکه سازمان های مردم نهاد و خیریه های سرطان در کشور از سال 1395 تاکنون شده است.

وی با بیان اینکه موسسه سرطان 'نسترن' مشهد یکی از نهادهای مردمی پیشگیری از سرطان در سطح کشور است، اظهار کرد: سومین سمپوزیوم پیشگیری از سرطان توسط موسسه نسترن هشتم تا دهم آذر ماه امسال با حضور یک هزار و400 شرکت کننده و محقق داخلی و خارجی به میزبانی مشهد برگزار خواهد شد.

دکتر ایازی که رئیس سومین دوره سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن معرفی شده گفت: پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان، مدیریت و درمان هدفمند سرطان، تغذیه و مکمل های دارویی و نقش آنها در پیشگیری از سرطان، مطالعات پایه و میان رشته‌ای سرطان از جمله محورهای این همایش به شمار می رود.

وی ادامه داد: تاکنون بیشتر سازمان های مردم نهاد حوزه سرطان در بخش درمان و شیمی درمانی فعلا بوده‌اند، اما اکنون اقدامات پیشگیرانه نیز مورد توجه این نهادها از جمله موسسه پیشگیری از سرطان نسترن قرار گرفته است.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت در ادامه گفت: در حال حاضر میزان ابتلا به سرطان در کشور ما نسبت به سایر کشورهای توسعه یافته کمتر است، ولی با افزایش جمعیت سالمندی و امید به زندگی، شیوع این بیماری در کشور یک تهدید محسوب می شود.

وی با تاکید بر اصلاح سبک زندگی برای پیشگیری از سرطان خاطرنشان کرد: اکنون بیش از 80 درصد مرگ و میرها در کشور ناشی از بیماری‌های غیرواگیر است که بخش عمده آن با اصلاح رفتار مردم برطرف می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون 30 درصد مردم ایران چاق هستند و بالغ بر 50 درصد اضافه وزن دارند.

وی در بخشی دیگری از سخنانش پیرامون حمایت های وزارت بهداشت از بیماران سرطانی گفت: برای بیماری های سخت درمان مانند سرطان فقط بخش عمده‌ای از هزینه ها پرداخت خواهد شد و حمایت 100 درصدی صورت نمی گیرد که تقویت بیمه ای در این زمینه ضروری است.

* 11 میلیون حاشیه نشین در کشور وجود دارد

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشی از سخنانش گفت: هم اکنون 11 میلیون حاشیه نشین در کشور وجود دارد که یک میلیون آنها ساکن مشهد هستند.

ایازی افزود: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت تلاش بر این بود که تمام افراد حاشیه نشین در کشور را زیر پوشش خدماتی و بهداشتی قرار دهیم.

وی رسیدگی به حاشیه شهر مشهد را یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت دانست و گفت: 14 مرکز پلی کلینیک بهداشت و درمانی در حاشیه شهر مشهد راه اندازی شده است.

وی راه اندازی کانون‌های اجتماع محور سلامت، مشارکت‌های بین بخشی، مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی، فعال کردن دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، راه اندازی ستاد کنترل و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی و راه اندازی مراکز فرهنگ سلامت را از برنامه‌های در دست اقدام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت برشمرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیماران بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی از مشکلات نوبت دهی الکترونیک گلایه داشتند این در حالی است که رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بخشی از بیمارستان‌های تامین اجتماعی نتوانستند اتصال لازم را به لحاظ زیر ساخت سامانه‌ای فراهم کنند و این موضوع باید زودتر رسیدگی شود. با این حال مسئولان سازمان تامین اجتماعی اعلام کردند در تلاش هستند مشکلات اتصال به سامانه نوبت دهی الکترونیک وزارت بهداشت را بر طرف کنند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان