Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران استانداری کرمانشاه گفت: اسکان موقت در مناطق روستایی به پایان رسیده و بنیاد مسکن کار آواربرداری سنگین را آغاز کرده است. مدیرکل گاز رسانی شرکت ملی گاز و مدیل کل مدیریت بحران وزارت نیرو نیز از عاددی شدن وضعیت گاز، برق و آب در مناطق زلزله زده خبر دادند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نیک کردار معاون عمران استانداری کرمانشاه نیز در گفتگوی تلفنی گفت: اسکان زلزله زدگان در مناطق روستایی به پایان رسیده است، در شهر سرپل ذهاب هم کار اسکان تقریبا به اتمام رسیده است اما جاهایی نیاز به ترمیم دارد و تا فردا شب کار اسکان موقت به طور کامل به پایان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در بعضی نقاط باید پلاستیک در اختیار آنها قرار گیرد تا در صورت بارندگی از چادرهای آنها محافظت شود. 
نیک کردار از هموطنان تقاضا کرد: هیتر به مناطق زلزله زده ارسال کنند که بهتر از چراغ های نفت سوز و در چادرها فابل استفاده هستند. کابل برق نا نزدیک چادرها برده شده تا هموطنان زلزله زده بتوانند از برق در داخل چادرها نیز استفاده کنند.  معاون عمران استانداری کرمانشاه افزود: اکنون آواربرداری سنگین از جانب بنیاد مسکن سامان آغاز شده است و کارهای کارشناسی انجام شده است و منازل قابل بازسازی و تعمیر با علامت آبی و غیر قابل بازسازی و با علامت قرمز مشخص می شوند و انشاالله با بنیاد مسکن هماهنگ و ارزیابی می شوند.    نیک کردار درباره ساماندهی دفترچه های خدمت گفت: امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران که با ریاست محترم استان تشکیل شد از نمونه کار هلال احمر استقبال شد. این دفترچه ها روال کمک رسانی را عزتمند و هماهنگ تر می کند و قرار است برای شهرستان سرپل ذهاب توزیع شود.    سعید مومنی مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز گفت: در زلزله کرمانشاه 7 شهرستان و 188 روستا تحت تاثیر زلزله قرار گرفتند. اولین اقدام بعد از زلزله قبل از مدیریت بحران سریعا نسبت با قطع گاز اقدام شد تا نشت گاز موجب آتش سوزی و انفجار و حوادث ثانویه نشود. اولین کمیته بحران با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز و اعضای ستاد بحران تشکیل و تقسیم بندی کارها انجام شد.  او افزود: شبکه های گاز رسانی نزدیک به 2000 کیلومتر بود و تعداد مشترکین بالغ بر 92 هزار و 46 هزار انشعاب در مسیر داشتیم که خوشبختانه بعد از زلزله هیچ گونه نشت گازی نداشتیم و این نشان می دهد شبکه های گازی از استاندارد اجرایی بالایی برخوردار است.  مدیر کل گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: به خاطر تخریب و آوار باید گاز را قطع می کردیم. در مرحله بعد از بحران باید گاز را به حالت عادی بر می گردانیم که تیم های ما از چهار استان معین همدان، اصفهان، مرکزی و تهران وارد کار شدند تا آسیب ها را برطرف کنند. عملیات وصل گاز در سه شهر قصرشیرین، ثلاث باباجانی و جوانرود به اضافه روستاهای این شهرها با رعایت نکات ایمنی انجام شد. در شهر سرپل ذهاب که اسیب ها بیشتر بود دقت بیشتری برای وصل گاز لازم بود و فقط ده کیلومتر در شهرک شهید شیرودی به خاطر آوار زیادی که  در کوچه ها و معابر وجود دارد گاز وصل نشده است.
 مومنی افزود: مشکلی از لحاظ فشار گاز نداریم. در ورودی شهرها ایستگاه تقلیل فشار داریم که فشار بالای را به فشار متناسب با شبکه تبدیل و تقلیل پیدا می کند بنابراین منازلی که قابل سکونت هستند می توانند استفاده کنند.  مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز گفت: نگرانی عمده ما از المک های منازل است که امکان نشت داشت و بعد از طی مرحله بحران باید سریعا شرایط را به مرحله عادی برگردانیم. او تاکید کرد: وصل گاز باید با رعایت کامل نکات ایمنی انجام شود و بعضی المک ها به تعمیر نیاز دارند و در داخل خانه نیز باید کلیه نکات ایمنی چک شود و توسط کارشناس، گاز منازل وصل شود. او افزود: منازلی که قرار است افراد ساکن شوند باید اطلاع رسانی شود تا با کارشناسی و تایید نکات ایمنی گاز وصل شود. 
جعفرزاده مدیر کل مدیریت بحران وزارت نیرو در ارتباط تلفنی گفت: خوشبختانه با حضور اکیپ های عملیاتی مشکل آب و برق برطرف شده است. با همت دوستان نقاطی که کمپ هلال احمر احداث شده است انشعاب برقی داده می شود تا برای وسایل گرمایشی و روشنایی استفاده شود.  جعفرزاده درباره کیفیت آب گفت: آبی که در اختیار مشترکین قرار می گیرد استاندارد لازم را دارد اما در برخی نقاط کدر بودن آب را داریم که  آب را تصفیه می کنیم و سعی ما بر این است که در مواقعی که آب استاندارد نیست ، آب را قطع کنیم و در شرایط بهبود آب وصل شود.
  دانلود

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و گفت : با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگرد‌ها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگرد‌ها از خارج از مرز‌ها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگرد‌ها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محور‌های کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محور‌های استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سال‌های گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحد‌هایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحد‌های تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استان‌های برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآورد‌های انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آب‌های سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحد‌های مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحد‌های مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحد‌های خود ترغیب شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان