Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@04:35:10 GMT

سریع‌ترین گوشی جهان رسما معرفی شد +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۹۰۰۸۰

سریع‌ترین گوشی جهان رسما معرفی شد +تصاویر

گوشی وان پلاس ۵T سرانجام به طور رسمی معرفی شد. این گوشی دقیقا همان مشخصاتی را دارد که در شایعه‌ها شنید بودیم: حاشیه‌های بسیار کم، صفحه‌نمایش ۶ اینچی و یک سیستم دوربین دوتایی جدید در پشت گوشی که می‌تواند در نور کم عکس‌های بهتری بگیرد.

از نظر مابقی مشخصات این گوشی جدید دقیقا مشابه مدل قبلی یعنی وان پلاس ۵ است: بدنه‌ی یکپارچه‌ی آلومینیومی با پشت سندبلاست شده، رنگ مشکی و انحنای بسیار ارگونومیک بدنه که باریک‌تر از چیزی که هست به نظر می‌رسد و در دست بسیار راحت جا می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وان پلاس برای رنگ این گوشی نام «مشکی نیمه‌شب» (Midnight Blck) را انتخاب کرده. در حال حاضر این گوشی تنها با همین رنگ تولید می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دیجی مگ، از نظر اندازه وان پلاس ۵T تقریبا هم‌اندازه با وان پلاس ۵ است. مدل جدید تنها اندکی بلند‌تر و اندکی عریض‌تر است، ولی اختلاف بین آن‌ها واقعا جزئی است. دکمه هوم از جلوی مدل جدید حذف شده است. این دکمه به پشت گوشی منتقل شده و این بار گرد است. البته هنوز از جنس سرامیک ساخته شده و به همین دلیل به راحتی خش برنمی‌دارد. حسگر اثر انگشت هم هنوز می‌تواند قفل گوشی را در کمتر از ۰.۲ ثانیه باز کند. با توجه به حذف دکمه هوم در این مدل از کلیدهای مجازی استفاده شده است که اندکی از فضای صفحه‌نمایش را اشغال می‌کنند.

صفحه‌نمایش جدید وان پلاس ۵T مهم‌ترین بخش این نمایش است. صفحه‌نمایشی ۶.۰۱ اینچی از نوع OLED که ۸۰.۵ درصد از فضای جلوی گوشی را می‌پوشاند. حاشیه‌ها در بالا و پایین بسیار باریک هستند و در دو سمت صفحه‌نمایش تقریبا به طور کامل حذف شده‌اند. این صفحه‌نمایش همچنین از نسبت ابعاد جدید ۱۸ به ۹ استفاده می‌کند و رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۱۶۰ پیکسل دارد.

وان پلاس برای صفحه‌نمایش این گوشی چند حالت رنگی مختلف در نظر گرفته که می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید: استاندارد sRBG برای رنگ‌ها متعادل‌تر، فضای رنگی DCI-P3 برای رنگ‌های درخشان‌تر و غلیظ‌تر و یک حالت تعاملی به نام Sunlight که در آن صفحه‌نمایش روشنایی و کنتراست تصویر را در فضای خارجی به صورت خودکار برای رسیدن به بهترین خوانایی تنظیم می‌کند.

دوربین

تغییر بزرگ بعدی وان پلاس ۵T به دوربین آن مربوط است. وان پلاس ۵ اولین گوشی این شرکت بود که به دوربین دوتایی مجهز شد. دوربینی که از ترکیب یک لنز واید و یک لنز تله‌فتو تشکیل شده بود. این ترکیب در وان پلاس ۵T  تغییر کرده است. دوربین اصلی وان پلاس ۵T همان دوربین وایدی است که در مدل قبلی هم استفاده شده بود، ولی این بار دوربین تله‌فتو جای خودش را به یک دوربین با لنز مشابه معادل ۲۷ میلی‌متری داده که از سنسوری با رزولوشن ۲۰ مگاپیکسل استفاده می‌کند و می‌تواند برای کاهش نویز در نور کم، هر ۴ پیکسل را برای تشکیل یک پیکسل با هم ترکیب کند. هر دوی این دوربین‌ها از دیافراگم باز f1/7 استفاده می‌کنند. وان پلاس می‌گوید این گوشی در نور کم به صورت خودکار از دوربین دوم استفاده خواهد کرد.

البته هنوز حالت پرتره، یعنی حالتی که پس‌زمینه‌ی عکس را تار می‌کند و سوژه را در فوکوس کامل قرار می‌دهد، در وان پلاس ۵T وجود دارد. این حالت همچنین می‌تواند از دوربین دوم برای کاهش نویز عکس‌های پرتره بهره ببرد.

وان پلاس ۵T همچنین اولین گوشی این کمپانی است که از باز کردن قفل توسط چهره پشتیبانی می‌کند. این ویژگی با استفاده از دوربین سلفی چهره‌ی شما را اسکن می‌کند و به دنبال ۱۰۰ ویژگی متمایزکننده می‌گردد. شیوه‌ی وان پلاس به هیچ وجه به امنیت اسکن سه‌بعدی آیفون ۱۰ نیست، ولی در هر حال گزینه‌ای جدید است که شاید دوست داشته باشید از آن استفاده کنید. البته ابتدا باید صفحه‌نمایش وان پلاس ۵T را روشن کنید و تنها پس از آن است که می‌توانید از این روش برای باز کردن قفل استفاده کنید.

سایر ویژگی‌های جدید وان پلاس ۵T هم به تغییرات و بهبودهای جزئی در رابط کاربری OxygenOS مانند امکان استفاده از دو کپی یک اپلیکیشن، گالری تصاویر جدید و تنظمیات آیکن‌ها برمی‌گردد.‌

زمان عرضه و قیمت

وان پلاس ۵T از روز ۳۰ آبان (۲۱ نوامبر) در امریکا عرضه خواهد شد. این گوشی همچنین در بیشتر کشورهای اروپایی، کانادا، چین و هند هم عرضه می‌شود. قیمت این گوشی اندکی نسبت به مدل قبل بالا رفته است. مدل پایه‌ی ۶۴ گیگابایتی وان پلاس ۵T با قیمت ۵۰۰ دلار عرضه می‌شود در حالی که قیمت مدل مشابه وان پلاس ۵ مبلغ ۴۸۰ دلار در نظر گرفته شده بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟

به گزارش صدای ایران از ایسنا، موضوع برقی کردن خط آهن در ایران علیرغم اینکه سال‌ها مطرح شده، اما هنوز اجرا نشده است و طول خط برقی ریلی ایران کمتر از ۲۰۰ کیلومتر مربوط به مسیر جلفا - تبریز و تبریز - آذرشهر است. پس از آن دولت‌ها وعده‌های مختلفی برای اجرای راه آهن برقی به ویژه در مسیر پرتردد و با استراتژیک تهران - مشهد دادند، اما این قطار برقی هنوز به حرکت درنیامده و به مقصد نرسیده است.

در این راستا دولت سیزدهم برنامه‌هایی دارد و مهرداد بذرپاش - وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم - در روز‌های پایانی ۱۴۰۱ وعده داد که عملیات قطار سریع‌السیر مسیر تهران - مشهد از ۱۴۰۲ آغاز می‌شود.

همچنین چندی پیش سید ابراهیم رئیسی - رئیس جمهور - نیز در جلسه‌ای، آخرین وضعیت مهمترین پروژه‌های ریلی و تزانزیتی کشور و راهکار‌های تسریع در اجرا و تسهیل تامین مالی این طرح‌ها را بررسی کرد و با تاکید بر اهمیت احداث خط ریلی سریع‌السیر مشهد - تهران با توجه به نیاز رو به افزایش برای گسترش امکانات حمل و نقلی در این مسیر و ضرورت تسهیل و ارتقای ایمنی تردد زائران علی‌ابن موسی‌الرضا (ع) بر تسریع در اجرای مطالعات و تمهید مقدمات زیرساختی اجرای این پروژه تأکید کرد.

در همین راستا، ایسنا در سلسله مطالبی به موضوع قطار‌های برقی و بررسی آنها در سایر کشور‌های جهان می‌پردازد.

در گزارش قبلی انواع قطار‌های برقی چین معرفی و پیش از آن نیز درباره اولین راه‌آهن برقی و مسیر ریل برقی جهان صحبت شد و به نقش این قطار‌ها در کاهش میزان انتشار گاز‌های گلخانه‌ای اشاره کردیم، در گزارش دوم فهرستی از سریع‌ترین قطار‌های مغناطیسی جهان معرفی شد و در گزارش سوم علت محبوبیت قطار‌های سریع‌السیر در چین را بررسی کردیم و در این گزارش سریع‌السیر قطار‌های جهان در سال میلادی ۲۰۲۴ معرفی می‌شوند.

در عصری که سرعت و کارایی بر قلمرو حمل‌ونقل غالب است، قطار‌های سریع‌السیر روشی را که افراد در مسافت‌های وسیع طی می‌کنند را متحول کرده است. با ورود به سال ۲۰۲۴، تلاش برای سیستم‌های ریلی سریع‌تر و پیشرفته‌تر همچنان مرز‌های نوآوری را پیش می‌برد و در اینجا فهرستی از قطار‌های برتر جهان معرفی شدند که فناوری پیشرفته و سرعت بی‌نظیر را به نمایش می‌گذارند.

سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴

در سال ۲۰۲۴، سریع‌ترین قطار‌های جهان مظهر فناوری پیشرفته و حمل‌ونقل سریع هستند. این مهندسی شگفت‌انگیز به رهبری ماگلو شانگهای چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت به نمایش گذاشته شده است و بازتعریف خطوط ریلی پرسرعت با هارمونی CRH ۳۸۰ A با سرعت ۳۸۰ کیلومتر بر ساعت از نزدیک دنبال سپس ایتالیا، ژاپن و سایرین فهرست را تکمیل می‌کنند، این قطار‌ها اوج حمل‌ونقل مدرن را به نمایش گذاشته‌اند.

سریعترین قطار جهان - شانگهای مگلو

شانگهای مگلو در چین با سرعت خیره‌کننده ۴۶۰ کیلومتر در ساعت (۲۸۶ مایل در ساعت) به جلو حرکت می‌کند و جایگاه خود را به‌عنوان برترین شگفتی فناوری شناور مغناطیسی به رخ می‌کشد. در حالی که این قطار به‌عنوان قطار سنتی طبقه‌بندی نمی‌شود، اما الکترومغناطیس آن را قادر ساخته است تا به زیبایی سر بخورد و محدودیت‌های اصطکاک را نادیده بگیرد و استانداردی را برای حمل و نقل با سرعت بالا در سال ۲۰۲۴ تعیین کند.

دومین قطار سریع جهان-هارمونی سی آر اچ

هارمونی (CRH ۳۸۰ A) در اکتبر ۲۰۱۰ به بهرهبرداری رسید و از پکن تا شانگهای حرکت می‌کند و خدمات روزانه را در مسیر ووهان به گوانگژو ارائه می‌دهد. قطار‌های گلوله‌ای CR Harmony و CR Fuxing چین با سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت (۲۱۷ مایل در ساعت) در بین مناظر حرکت و جایگاه دومین قطار سریع در سراسر جهان را تضمین می‌کنند. این قطار‌ها که انقلاب راه‌آهن پرسرعت چین را رهبری می‌کنند، به‌طور یکپارچه شهر‌ها را به هم متصل و استاندارد‌های جدیدی را برای حمل‌ونقل سریع تعیین می‌کنند و با سرعت و کارایی قابل توجه خود، تجسم تسلط چین در فناوری مدرن راه‌آهن هستند.

سومین قطار پرسرعت جهان-ای جی وی ایتالو

این مورد، اولین قطار در سری‌ای جی وی است که در آوریل ۲۰۱۲ خدمت‌رسانی آن آغاز شد و حداکثر سرعت عملیاتی آن ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت است. این قطار مجهز به سیستم کششی است که در آوریل ۲۰۰۷ رکورد سرعت ۵۷۴.۸ کیلومتر بر ساعت را شکست. همچنین مدرن‌ترین قطار اروپا محسوب می‌شود توسط آلستوم ساخته شده است. این قطار با استاندارد همکاری مشترک اروپا (TSI) که شامل ایمنی، قابلیت اطمینان و در دسترس بودن، بهداشت، حفاظت از محیط زیست و سازگاری فنی است، مطابقت دارد.




چهارمین قطار پرسرعت جهان- زیمنس‌ای وی اس ۱۰۳‌ای وی اس ۱۰۳ در اسپانیا، سریع‌ترین قطار سریع‌السیر نوع خود در جهان است. این قطار در طول سفر‌های آزمایشی خود در اسپانیا به سرعت فوق العاده حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت و دارای سرعت عملیاتی ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است. توسط راه‌آهن ملی اسپانیا سفارش داده شده است و در خط بارسلونا-مادرید کار می‌کند. این قطار در جولای ۲۰۰۵ تحویل داده شد و در ژوئن ۲۰۰۷ شروع به کار کرد.

پنجمین قطار پرسرعت جهان-تالگو ۳۵۰

تالگو ۳۵۰ که در ابتدا با نام RENFE AVE کلاس ۱۰ وارد خدمت شد، در طول اجرای آزمایشی خود به حداکثر سرعت ۳۶۵ کیلومتر در ساعت دست یافت. حداکثر سرعت عملیاتی این قطار ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت است و از سال ۲۰۰۵ در اسپانیا کار می‌کند. در حال حاضر بیش از ۴۶ قطار از این سری در حال کار هستند.

ششمین قطار پرسرعت جهان-سری E ۵ شینکانسن هایابوسا

قطار‌های سری E ۵ شینکانسن هایابوسا که در مارس ۲۰۱۱ با حداکثر سرعت اولیه ۳۰۰ کیلومتر، خدمت‌رسانی را آغاز کردند، اکنون در خط توهوکو شینکانسن با حداکثر سرعت عملیاتی ۳۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند. قطاری که در حال حاضر سریع‌ترین قطار در ژاپن است، در طول آزمایش به سرعت حدود ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دست یافت. این قطار توسط صنایع سنگین کاوازاکی (KHI) و هیتاچی ساخته شده است، در حالی که شرکت راه‌آهن شرق ژاپن (JR East) اپراتور آن است.

هفتمین قطار پرسرعت جهان-آلستوم یورودوپلکس

آلستوم یورودوپلکس ساخت آلستوم سومین نسل تی جی وی دوپلکس است که در دسامبر ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. قطار‌های این سری تنها دوبلکس هستند. قطار‌های این سری تنها قطار‌های پرسرعت دوطبقه و قادر به حرکت در شبکه‌های اروپایی با سرعت ۳۲۰ کیلومتر بر ساعت هستند. قطار‌های یورودوپلکس برای کار در شبکه‌های ریلی فرانسه، آلمان، سوئیس و لوکزامبورگ طراحی شده‌اند. آنها مجهز به سیستم‌های کششی هستند که با جریان‌های الکتریکی مختلف که در سراسر اروپا استفاده می‌شوند، سازگار شده‌اند.

هشتمین قطار پرسرعت جهان-تی جی وی دوپلکس

تی جی وی دوپلکس از سال ۱۹۹۶-۲۰۰۴ تولید شد و حداکثر سرعت قطار‌ها از ۳۰۰ تا ۳۲۰ کیلومتر در ساعت است. این قطار اولین نسل سوم قطار ۲ طبقه/دوپلکس آلستوم است. فضایی برای ۵۱۲ مسافر در قسمت بالایی و پایینی خود فراهم می‌کند. این قطار از جنس آلومینیوم برای کاهش وزن ساخته شده است.

نهمین قطار پرسرعت جهان-قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰

قطار‌های فرچروسا سری‌ای تی آر ۵۰۰ در سال ۲۰۰۸ کار خود را آغاز کردند. این قطار‌ها برای حداکثر سرعت ۳۶۰ کیلومتر در ساعت طراحی شده‌اند و در حال حاضر با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در خطوط پرسرعت حرکت می‌کنند.

دهمین قطار پرسرعت جهان-تی اچ اس ار ۷۰۰ تی

این قطار در خط پرسرعت بین تایپه و کائوسیونگ در تایوان حرکت می‌کند و در ژانویه ۲۰۰۷ با قطار سریع‌السیر تایوان وارد سیستم حمل‌ونقل شد و سرعت آن ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت و زمان سفر بین دو شهر را از چهار ساعت به ۹۰ دقیقه کاهش می‌دهد و توسط کاوازاکی، هیتاچی و نیپون شاریو ساخته شده است.


دیگر خبرها

  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung