Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهرام صادقی با تشریح وضعیت مناطق زلزله‌زده اظهار داشت: در همان نخستین ساعات وقوع زلزله قرارگاه پشتیبانی از مردم زلزله‌زده کرمانشاه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان تشکیل‌شده و ستادهای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در سطح شهرستان‌ها دایر شد.

وی با اشاره به آمادگی اقشار بسیج همدان برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان افزود: تاکنون نزدیک به 60 کامیون، 25 وانت‌بار  و نیسان کمک‌های مردمی شامل مواد غذایی، جیره خشک، نان، آب‌معدنی، لباس گرم، وسایل گرمایشی و غیره توسط سپاه همدان به منطقه ارسال‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج سازندگی همدان بابیان اینکه تاکنون بخشی از کمک‌ها به‌صورت نقدی جمع‌آوری‌شده تا در ساخت‌وساز منازل مسکونی مورد استفاده قرار گیرد بیان کرد: در حال حاضر گروه‌های بسیج جامعه پزشکی در منطقه مستقرشده و از طریق بهداری‌ها   به مردم آسیب‌دیده خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: گروه‌های فنی مهندسی سپاه انصارالحسین(ع) نیز در منطقه مستقرشده و در حال ارزیابی از منطقه و میزان خسارات وارد به منازل مسکونی هستند تا پس از برگزاری جلسه هماهنگی، اقدام به بازسازی و یا ساخت منازل جدید برای زلزله‌زدگان کنند.

صادقی ابراز کرد: در حال حاضر از سوی بسیج سازندگی کشور بازسازی 32 روستا در منطقه ازگله که محل مأموریتی تیپ 32 انصارالحسین(ع) نیز هست به ما واگذارشده است.

وی با اشاره به‌احتمال بارش باران در روزهای آینده عنوان کرد: در حال توزیع کانکس بین زلزله‌زدگان هستیم و چون با محدودیت در این عرصه روبه‌رو هستیم با توزیع پلاستیک و نایلون و پوشاندن چادرها با آنها باید مانع از نفوذ آب به داخل آنها شویم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه نصب چادر الزاماتی دارد که باید به افراد آسیب دیده آموزش داده شود گفت: در حال حاضر برخی از منازل مسکونی آسیب جدی ندیده‌اند اما به دلیل وجود پس‌لرزه‌هایی که در منطقه رخ می‌دهد مردم از سکوت در آن‌ها پرهیز دارند.

وی از آغاز عملیات ساخت‌وساز منازل زلزله‌زدگان با همکاری بنیاد مسکن در روزهای آینده خبر داد و اظهار داشت: اینکه می‌گویند بیشترین آسیب‌ها و ویرانی‌ها مربوط به مسکن مهر هست غلط است چرا که با بررسی‌های میدانی ما معلوم شد بیشترین آسیب را خانه‌های قدیمی و یا خانه‌هایی که با خشت و گل ساخته شدند بودند دیده‌اند.

صادقی عنوان کرد: ما تجربه کار در بین زلزله‌زدگان آذربایجان در سال 91 را داریم و می‌دانیم که با توجه به حجم بالای آسیب‌ها و مردمی که در واقعه اخیر آواره شده‌اند حتی یک روز را هم نباید در این منطقه از دست بدهیم.

وی از آمادگی 100 گروه جهادی همدان برای اعزام به منطقه خبر داد و تصریح کرد: فعلاً در حال توزیع کمک‌های مردمی در بین زلزله‌زدگان هستیم  و به‌محض مشخص شدن مأموریت‌ها و مسئولیت‌ها برای بازسازی، گروه‌های جهادی ما وارد منطقه می‌شوند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: در حال حاضر مردم آسیب‌دیده بیش از هر چیز به وسایل گرمایشی، جیره خشک، مواد غذایی، لوازم بهداشتی ویژه بانوان و کودکان و همچنین روکش‌های پلاستیکی برای پوشاندن چادرها نیاز دارند.

وی با قدردانی از حضور باشکوه مردم در کمک‌رسانی به مردمی زلزله‌زده تأکید کرد: این اتفاق بیش از گذشته زمینه را برای ایجاد همبستگی ملی ایجاد کرده است و امیدواریم با هدایت‌های درست کمک‌های مردمی، از ظرفیت به وجود آمده به‌درستی استفاده شود.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۴۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد