Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛«طاهر اسدپور» رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: طرح ملی «الگوی تلاوت» براساس تفاهم‌نامه امضا شده میان دو وزارتخانه آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی و در 12 استان کشور اجرا می شود و با توجه به اینکه استان آذربایجان غربی نیز بعنوان قطب قرآنی کشور مطرح است ، این استان نیز برای اجرای طرح ملی اگوی تلاوت انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد شبکه قاری پروری در سطح کشور را از ویژگی های این طرح دانست و افزود: هدف اصلی این طرح کشف و پرورش استعدادهای قرآنی بمنظور تربیت چهره های نخبه و مطرح در زمینه قرائت قرآن کریم می باشد.

وی عنوان کرد: این طرح ویژه دانش‌آموزان 8 تا 14 سال می باشد و پس از تعیین سطح در چهار سطح مقدماتی، عمومی، پیشرفته و عالی اجرا خواهد شد. دارالقرآن‌ها باید کلاس‌های آموزشی این طرح را به تعداد حداقل ده نفر اجرا کنند و اگر غیر از این باشد اجرای آن منتفی خواهد شد.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌ کل آموزش و پرورش استان گفت: براساس آیین‌نامه طرح ملی الگوی تلاوت، دانش‌آموزان با حضور در مراکز دارالقرآن فرازی ۱۵ دقیقه‌ای را به صورت تقلیدی از ۴ استاد قرائت قرآن عبدالباسط، شحات، صدیق منشاوی و مصطفی اسماعیل قرائت می‌کنند. این مرحله می‌تواند تا ده بار به تکرار بینجامد تا زمانی که دانش‌آموزان بتوانند به خوبی از این قرائت‌ها تقلید کنند پس از آن اگر دانش‌آموز موفق به تقلید مطلوب از این قرائت‌ها نشد مربی دارالقرآن باید قاری دیگری را به او معرفی کند.

اسدپور افزود: براساس شیوه‌نامه این طرح با اولویت دانش‌آموزان پسر اجرا می شود اما اجرای این طرح در دارالقرآن های ویژه دانش آموزان دختر نیز بلامانع است.

وی با بیان اینکه این طرح در دارالقرآنهای نواحی دوگانه ارومیه، خوی، میاندوآب، نقده، شاهین دژ و تکاب از ترم دوم آموزشی امسال آغاز می شود، افزود: در پایان دوره سطح عالی طرح به گونه‌ای طراحی شده که دانش‌آموز تبدیل به یک قاری بین‌المللی شود.

اسدپور اجرای طرح ختم سوره یاسین، طرح حفظ موضوعی قرآن کریم، برگزاری مسابقات قرآنی و طرح قصه گویی قرآنی با همکاری کانون پرورشی فکری را از طرح های اولویت دار دارالقرآنها آموزش و پرورش استان عنوان کرد.

انتهای پیام/ح

اجرای طرح ملی «الگوی تلاوت» برای دانش‌آموزان دار القرآن های آذربایجان غربی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)