Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سینما و تلویزیون: مجموعه‌های تلویزیونی همیشه خوراک خوبی برای بینندگان رسانه ملی است. خوراکی که با قلم فیلمنامه‌نویسان به نگارش در می‌آید و با نگاه موشکافانه کارگردان‌ها و تهیه‌کنندگان برای پخش از شبکه‌های تلویزیونی آماده می‌شود.

به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشکاه خبرنگاران جوان، امسال در سیمای جمهوری اسلامی ایران، تولیدات نمایشی افزایش پیدا کرده است و بیشتر کارگردانان مشغول ساخت سریال هستند که قرار است با پایان ماه محرم و صفر شاهد سریال های متنوعی باشیم که در ادامه میتوانید با آنها آشنا شوید:

 

سریال «لیسانسه‌ها»

فصل دوم سریال «لیسانسه‌ها» به تهیه‌کنندگی رضا جودی و کارگردانی سروش صحت از 4 آذرماه ساعت 20:45 به روی آنتن می رود، این روزها مراحل صداگذاری و موسیقی خود را می‌گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل اول این مجموعه سال گذشته روی آنتن رفت و تصویربرداری فصل دوم سریال «لیسانسه‌ها» در لوکیشن‌های مختلفی انجام شده است.

در خلاصه داستان سریال «لیسانسه‌ها» آمده است:حبیب وضع مالی مناسبی دارد؛ ولی به علت ضعف در برقراری روابط اجتماعی هنوز نتوانسته همسری انتخاب کند. مسعود در آستانه ازدواج است؛ ولی مشکلات زیادی او را از آغاز زندگی مشترک دور می‌کند. مازیار فرزند خانواده‌ای پرتنش و گرفتار است و فکر مهاجرت در سر دارد؛ حبیب و مازیار و مسعود سه رفیق لیسانسه هستند.

بازیگران سریال «لیسانسه‌ها» عبارتند از:

امیرحسین رستمی، هوتن شکیبا، امیر کاظمی، متین ستوده، رویا میرعلمی، کاظم سیاحی، سیاوش چراغی‌پور، عزت‌الله مهرآوران، افشین سنگ چاپ، تبسم هاشمی، مریم سرمدی، پریسا مقتدی، فرخنده فرمانی‌زاده، فرید اخباری، مهدی ربیعی، نیلوفر هوشمند، مرتضی علی‌آبادی، هنرمند خردسال: عرفان برزین، با هنرمندی: بهنام تشکر، بیژن بنفشه‌خواه، مهران رجبی، آتنه فقیه نصیری، سوگل قلاتیان.

 

سریال «سایه بان»

قصه سریال «سایه بان» برادران محمودی با تکیه بر زندگی قشر کارگر، روابط، بیم ها و امیدهای آنها طراحی شده است.

هستی مهدوی و محمدرضا غفاری پس از چند سال غیبت در تلویزیون با سریال «سایه بان» برادران محمودی به تلویزیون می آیند. گروه سازنده سریال «سایه بان» کار تصویر برداری خود را در تهران و در یک کارگاه تولید مبل شروع کرده اند از ابتدای امسال پیش تولید رسمی این سریال شروع شده است.

محسن چاوشی قطعه «مریض حالی» را برای سریال «سایه‌بان» برادران محمودی خوانده است. این سریال قرار است از چهارم آذرماه ساعت 21:30 روی آنتن شبکه دو سیما برود.

بازیگران: امین تارخ، هستی مهدوی، محمدرضا غفاری، مجتبی پیرزاده، محمد ولی زادگان، رویا جاویدنیا، کاوه خداشناس، افسانه کمالی، حسام محمودی، علیرضا جعفری، سینا مهراد، افشین اخلاقی، زهرا بهروزمنش با حضور پریوش نظریه، رویا تیموریان، بهزاد فراهانی و علی اوسیوند با هنرمندی کامران تفتی و با حضور آناهیتا افشار.

در خلاصه داستان آمده است «سایه بان» قصه زندگی امروز ما و شماست. دو رفیق که در منطقه ای کارگر نشین بزرگ شده اند، تا پای جان تلاش می کنند تا با امید چراغ خانه هایشان را روشن نگه دارند. ایستاده اند در برابر سرنوشت سرکش. عشق و ایمان، خون می شود در رگهایشان تا از پا نیفتند و دلخوش بمانند به رحمت خدا و فرداهای بهتر اما زخمی در راه است زخمی که سنگ محکیست برای رفاقت دیرینه شان…

 

سریال «روزهای بهتر»

۱۵ آبان ماه تصویربرداری اپیزود پایانی مجموعه تلویزیونی «روزهای بهتر» با نام «شاهد» به کارگردانی محمد کرمانشاهی به اتمام رسید. قرار است در روزهای آینده ساعت 22:15 از شبکه یک روی آنتن برود.

در خلاصه داستان این اپیزود آمده است: شاهد تصویری حقیقی از زندگیست، تصویری از ثمره اعتماد یا بی اعتمادی به وعده خداوند...

سیاوش طهمورث، سید مهرداد ضیایی، مرتضی کاظمی، افشین سنگ چاپ، ایمان صفا، کریم امینی، حشمت آرمیده، شیوا طاهری، ایلیا کیوان، سهند جاهدی، فرحناز منافی ظاهر، بهروز پیروزیان، آنا کیهانی، ایران مسعودی، سارا عابدی و ندا خلیق از بازیگران این اپیزود هستند.

مجموعه تلویزیونی «روزهای بهتر» کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما که از جمعه تا چهارشنبه هر شب حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از این شبکه پخش می شود.

 

سریال «محکومین»

با توجه به مدت زمان طولانی تصویربرداری، گروه کارگردانی را به دو بخش با سرپرستی حسین قناعت و سید جمال سید حاتمی تقسیم شده است و تصویربرداری قسمت های پایانی باقی مانده است.

همزمان با تصویربرداری، موسیقی، تدوین و مراحل صداگذاری در حال انجام است و روند تولید تا پایان آذرماه زمان خواهد برد.مجموعه تلویزیونی «محکومین» با آغاز فصل زمستان به روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود .

سریال «محکومین» درخصوص مجازات جایگزین و یا بحث احکام تعلیقی است که هر بدهکاری، بدهکار حرفه‌ای نیست و یا برحسب اتفاق درگیر مشکلات قضایی شده است.این سریال تلاش می‌کند با پرداختن به قصه‌های مختلف این افراد، فرهنگ مجازات جایگزین را مطرح کند؛ چرا که خیلی از قُضات و ارگان‌ها، تمایل نشان نمی‌دهند.

مجموعه تلویزیونی «محکومین» به تهیه‌کنندگی بهروز مفید که در 30 قسمت 45 دقیقه ای کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است .

 

سریال در جستجوی آرامش

این روزها سریال در جستجوی آرامش به کارگردانی سعید سلطانی از شبکه پنج سیما پخش می شود.

داریوش فرهنگ، جمشید مشایخی، پژمان بازغی، فرشته سرابندی، حدیث میرامینی، کمند امیرسلیمانی، محمد متوسلانی و عطا ا... عمرانی از بازیگران این سریال هستند.

البته قرار است در شبکه پنج سریال های «بچه مهندس» با تهیه‌کنندگی سعید سعدی و کارگردانی علی غفاری، «هیات مدیره» با تهیه‌کنندگی مهران رسام و کارگردانی مازیار میری، «زندگی از نو» با تهیه‌کنندگی مهدی شفیعی و کارگردانی علی‌محمد قاسمی، «گرانباری» با تهیه‌کنندگی هومن کبیری و کارگردانی احسان عبدی‌پور و «سارقین روح» با تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی احمد معظمی و فرهاد نجفی ساخته شود.

همچنین سریال های «بازگشت»، «پاییز تنهایی»، «روزهای خوش»، “چهره به چهره”، «حکم»، «لاک قرمز» و «شبگرد» را نیز در مرحله نگارش دارد و دو مجموعه «کارگاه شماره ۴۸»، «سپیده» از این دست آثار هستند که متن‌هایش تمام شده است.

دو مجموعه تلویزیونی «از یادها رفته» با تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان و کارگردانی بهرام بهرامیان و «پاهای بی‌قرار» با تهیه‌کنندگی ایرج محمدی و کارگردانی منوچهر هادی در مرحله تولید و تصویربرداری است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟

مرکز آمار در آخرین گزارش خود اقدام به انتشار نرخ بیکاری زمستان ۱۴۰۲ کرده است. شواهد آماری حاکی از آن است که در زمستان ۱۴۰۲ از مجموع ۲۶ میلیون و ۴۶۲ هزار و ۵۴۰ فرد ۱۵ ساله و بیشتری که تمایل به کار داشته و با این هدف به جست‌وجوی شغل پرداخته‌اند، ۲ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۹۵۴ نفر بیکار مانده‌اند.

روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: بر این اساس نرخ بیکاری در زمستان سال گذشته به ۸.۶درصد رسیده است. این رقم در مقایسه با زمستان ۱۴۰۱ کاهش ۱.۱ واحد درصدی را تجربه کرده است. اما نکته مهم‌تر، روند رو به کاهش بیکاری «جوانان» است. البته تعریف «جوانان» در گزارش مرکز آمار، جمعیت ۱۵ تا ۲۴ سال جویای کار است.

مرکز آمار نسبت میان این دسته از جمعیت به کل جمعیت فعال را «جمعیت جوان» محسوب می‌کند. همان‌طور که در نمودار پیوست این گزارش دیده می‌شود نرخ بیکاری جوانان از سال ۹۵ تا سال گذشته روندی رو به کاهش داشته است، به ‌طوری که از ۲۸.۱درصد در زمستان ۱۳۹۵ به ۲۲.۵درصد در زمستان ۱۴۰۲ رسیده است. البته برخی تحلیلگران بازار کار، افت نرخ بیکاری جوانان را به دلیل بیشتر شدن جمعیت غیرفعال در بازار کار عنوان می‌کنند، ضمن اینکه در نمودار پیوست نیز مشخص است که نرخ بیکاری جوانان در زمستان سال گذشته دوباره رو به افزایش گذاشته، اما باید توجه داشت که بازار کار در ایران عمدتا یک «بازار فصلی» محسوب می‌شود و برای مقایسه بهتر، عموما آمارهای بیکاری با آمار فصل مشابه مقایسه می‌شود. فصلی بودن بازار کار به این معناست که شاخص‌های آن تحت‌تاثیر تغییرات فصلی قرار می‌گیرد، زیرا رونق و افول بسیاری از مشاغل وابسته به فصل‌های سال است. به ‌طور مثال در فصل تابستان که رونق برداشت محصولات کشاورزی و باغداری است، معمولا نرخ بیکاری در بخش کشاورزی کاهش پیدا می‌کند. از آن سو در فصل زمستان که عمده فعالیت‌های بخش خدمات با رکود مواجه شود، نرخ بیکاری نیز در این بخش بالاتر می‌رود، بنابراین ابتدا باید پذیرفت که اشتغال در ایران یک موضوع «فصلی» است و بعد از آن به بررسی تحولات آن پرداخت. اما فارغ از اینکه در زمستان سال گذشته، ‌نرخ بیکاری جوانان ۱۴ تا ۲۴ ساله رو به افزایش گذاشته، اما بررسی روند سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که نرخ بیکاری جوانان در این مدت از ۲۸.۱درصد به ۲۲.۵درصد رسیده و طی یک بازه ۷ ساله، ۵.۶ واحد درصد افت کرده است. بنابراین می‌توان گفت بیکاری این قشر در سال‌های اخیر کاهش یافته است.

روندها رو به کاهش است

افت نرخ بیکاری در جوانان ۱۵ تا ۲۴ سال را از طرفی می‌توان به علت نیاز بازار کار به نیروی جوان و حرکت مشاغل به سمت فضای نو و تناسب بیشتر آنها با مهارت‌های به‌روزتر دانست. از طرف دیگر اما این موضوع را نیز باید درنظر گرفت که کاهش نرخ بیکاری لزوما به معنای اشتغال بیشتر نیست، زیرا نرخ بیکاری به معنای تعداد جمعیت بیکار در جمعیت فعال در بازار کار است و منظور از جمعیت فعال در بازار کار افرادی است که شاغل یا در جست‌وجوی شغل هستند، بنابراین می‌توان گفت فردی که از شمار بیکاران خارج شده یا شاغل شده ‌یا به ‌طور کلی از بازار کار خارج شده است.

خروج از بازار کار در سن جوانی نیز دلایل متفاوتی می‌تواند داشته باشد؛ تمایل به مهاجرت، دستمزدهای پایین و شرایط کاری نامناسب و علاقه به ادامه تحصیل را می‌توان از دلایل این امر ذکر کرد.

تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری در ۲۱ استان

نرخ بیکاری یکی از شاخص‌های مهم بازار کار است که نشان می‌دهد از مجموع افراد ۱۵ ساله و بیشتری که تمایل به کار کردن داشته و در این راستا اقدام به جست‌وجوی شغلی کرده‌اند، چه تعداد موفق به یافتن کار نشده و ناکام مانده‌اند. در زمستان ۱۴۰۲، نرخ بیکاری در ۱۵ استان کشور بیشتر از میانگین کل کشور بوده است.

استان «کرمانشاه» با ثبت نرخ بیکاری ۱۷.۴درصدی، بیشترین سطح این رقم را در بازه زمانی بررسی شده داشته است. این رقم نشان می‌دهد که در استان کرمانشاه از هر ۱۰ فرد جویای کار تقریبا دو نفر موفق به پیدا کردن یک کار شده‌اند. در این فهرست پس از کرمانشاه، استان‌های «کردستان»، «اردبیل»، «لرستان»، «خوزستان»، «سیستان و بلوچستان»، «گلستان»، «خراسان شمالی»، «هرمزگان» و «کرمان» با نرخ بیکاری بیشتر از ۱۰درصد قرار گرفته‌اند. در باقی استان‌های کشور این رقم کمتر از ۱۰درصد گزارش شده است. «خراسان جنوبی» با کسب نرخ بیکاری ۵درصدی و «قزوین» با قرارگیری بر پله ۴.۷درصدی کمترین نرخ بیکاری را در آخرین فصل از سال گذشته تجربه کرده‌اند.

نرخ بیکاری ۲۰ استان پایین آمد

مقایسه تغییرات نرخ بیکاری ۳۱ استان کشور در زمستان سال گذشته با زمستان سال ۱۴۰۱ حاکی از همسو شدن روند تغییرات نرخ بیکاری در ۲۰ استان کشور با تغییر نرخ بیکاری کل کشور است. به بیان دقیق‌تر در زمستان سال گذشته نرخ بیکاری ۲۰ استان کشور در مقایسه با زمستان ۱۴۰۱ کمتر شده است. همچنین این نرخ در استان اصفهان بدون تغییر مانده است. استان خراسان شمالی با ثبت افزایش
۳ واحد درصدی بیشترین افزایش و استان کردستان با سقوط ۶.۲ واحد درصدی بیشترین کاهش را نسبت به دیگر استان‌ها به ثبت رسانده‌اند.

نرخ بیکاری ۱۴۰۲ در نقطه ۸.۱درصد ایستاد

البته برای تجزیه و تحلیل بهتر از وضعیت بازار کار در سال ۱۴۰۲ باید منتظر گزارش‌های مفصل مرکز آمار بود، اما به نظر می‌رسد که در سال گذشته، بازار کار نسبت به سال‌های پیشین خود روند مناسب‌تری را طی کرده است. وب‌سایت اکوایران از شاخص‌های عمده بازار کار در این سال برآورد کرده که نرخ مشارکت به ۴۱.۳درصد رسیده است. به بیان دیگر ۴۱.۳درصد از جمعیت بالای ۱۵ سال کشور در تلاش برای یافتن شغل هستند که یا به نتیجه رسیده و شاغل شده‌اند یا اینکه هنوز شغل مدنظر خود را پیدا نکرده و بیکارند. ازسوی دیگر ۵۸.۷درصد از جمعیت بالای ۱۵ سال کشور از یافتن شغل ناامید شده‌اند و در جمعیت غیرفعال قرار گرفته‌اند. جمعیت فعال از افرادی تشکیل شده که به دنبال کار هستند، حال ممکن است در این جمعیت برخی شاغل و برخی بیکار باشند. درنتیجه می‌توان گفت جمعیت فعال از دو دسته جمعیت شاغل و بیکار تشکیل شده است. نسبت جمعیت بیکار به جمعیت فعال، نرخ بیکاری را ساخته و نسبت جمعیت شاغل به جمعیت فعال نرخ اشتغال در کشور را می‌سازد.

دیگر خبرها

  • ۳ فیلم در راه اکران
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود