Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت:جهاد کشاورزی استان باید کشت‌های متناسب با هر اقلیم را مدیریت کند.

سید حمید کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به منابع آبی که در استان محدود و مشخص است کشاورزانی داریم که از طریق این موضوع امرار معاش می‌کنند و چنانچه دولت برنامه‌ریزی برای کشت متناسب با هر اقلیمی نداشته باشد مردم مجبورند جهت درآمد به سمت کشت‌های آبدوست مانند برنج، هندوانه و ذرت بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به اقلیم هر منطقه‌ای دولت باید یک برنامه تدوین کند و در لرستان باید برنامه‌هایی متناسب با اقلیم و محدودیت منابع آبی برنامه‌ریزی تا کشاورزان امرار معاش کنند و مشکل آبی هم پیدا نکنند و همچنین منابع آبی پایین‌دست با مشکل مواجه نشوند.

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: جهاد کشاورزی استان باید کشت‌های متناسب با هر اقلیم را مدیریت کند.

وی گفت: جهاد کشاورزی باید کشت گیاهان متناسب با اقلیم بالادست رودخانه کشکان و ویسیان به مردم معرفی کند تا کشاورزان با کمبود آب مواجه نشوند.

کاظمی درباره احداث سد معشوره بیان کرد: احداث این سد خوب است به شرطی که حقابه پایین‌دست مشخص و شفاف شود و در برنامه آبی استان آورده شود که آیا این سد محدودیت ایجاد می‌کند یا نه آب بیشتر می‌شود.

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: وزارت نیرو باید این مسأله را شفاف بیان کند تا مردم به یک سکینه و آرامش برسند، متأسفانه چون مبهم بوده در مردم نگرانی ایجاد کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟