Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولی ملکی عضو ناظر مجلس در شورای رقابت در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به واردات انبوه خودرو به کشور گفت: شرکت‌های بزرگ خودروسازی باید در کشور مقصد طرف قرارداد، دفاتر معتبر داشته باشند تا خدمات پس از فروش را به خریداران ارائه کنند.

وی با تاکید بر اینکه واردات خودرو بدون خدمات پس از فروش باعث زیان مصرف کننده خواهد شد، تصریح کرد: قرار نیست عده‌ای با واردات خودرو سود کلانی ببرند و خریداران بدون خدمات پس از فروش بمانند و سرشان بی‌کلاه بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مشکین شهر در مجلس همچنین در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چگونه تعدادی خودرو به صورت غیرقانونی وارد کشور می‌شوند، بیان داشت: این امکان وجود دارد که برخی خودروها به صورت موردی و انگشت شمار و بدون خدمات پس از فروش وارد کشور شوند اما برای واردات با تعداد بالا باید خدمات پس از فروش وجود داشته باشد.

ملکی ادامه داد: قهرمانان و برخی شخصیتهای خاص شاید به صورت موردی خودرویی وارد کنند که تعداد آنها نمی تواند بیش از 10 مورد باشد اما اگر فردی بتواند در تعداد بالا خودرویی را بدون تعریف در قانون وارد کند، حتما فسادی در دستگاه‌های متولی رخ داده است.

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت ضمن انتقاد از واردات بی‌ضابطه خودرو گفت: واردات خودرو تابع ضوابط  خاص خود است، بدین معنا که واردکننده باید با داشتن مجوزهای لازم خودرو را وارد و توزیع کند. اینکه افرادی بخواهند خودرو بدون خدمات پس از فروش وارد کنند به صورت طبیعی هنگام عرضه در بازار با مشکل رو به رو خواهند شد. 

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه خودروهای زیادی بدون ضابطه وارد کشور می‌شود، خریداران باید مراقب باشند که گول این افراد را نخورند و هنگام خرید دقت کنند که خودروی آنها خدمات پس از فروش داشته باشد.

نماینده مردم مشکین شهر ضمن تاکید بر خرید خودرو از نمایندگی‌های معتبر اظهار کرد: وقتی خودرویی نمایندگی معتبر دارد چه دلیلی دارد که مردم از بخش‌های متفرقه خودرو بخرند و یک باره متوجه عواقب آن بشوند.

ملکی با اشاره به اینکه به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت بنا دارد به واردکنندگان خودرو متفرقه اجازه واردات خودرو بدهد، گفت: با وزارت صنعت تماس گرفتم و تاکید کردم که این کار درستی نیست.

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت خطاب به وزارت صنعت معدن و تجارت تاکید کرد: وقتی نمایندگی های رسمی خودرو را کنار می گذارید و بازار خودرو را به افراد متفرقه می سپارید، کار به هرج و مرج کشیده می شود و این وسط سر مردم بی کلاه می ماند.

وی گفت: این درست است که خودروهای خارجی سالها کار می کنند و دیر خراب می شوند، اما وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که اصولی رفتار کند و مجوز واردات خودرو را تنها به نمایندگی های مجاز بدهد تا مردم متضرر نشوند.

عضو کمیسیون صنایع خاطرنشان کرد: تنها جایی که پاسخگوی خودروهای خارجی است، نمایندگی های مجاز هستند و آدم عاقل طوری رفتار می کند که برای آینده مشکل نداشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خالی فروشی» حواله خودرو

یک مقام مسوول در بنیاد شهید و امورایثارگران اخبار معامله حواله خودرو وارداتی ایثارگران را تکذیب و تاکید کرد که نه حواله‌ای صادر شده و نه خودرویی از این مسیر وارد کشور شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در اسفندماه سال گذشته آگهی مربوط به خرید و فروش حواله جانبازان و ایثارگران با قیمت‌های میلیاردی در بسیاری از پلتفرم‌های معاملات خودرو، حاشیه ساز شد.

خودرو‌هایی که واردات آن‌ها برای جانبازان و ایثارگران مجاز اعلام شده بود شامل بنز، بی ام و، تویوتا، نیسان و ... می‌شد.

محصولات خارجی که ورود آن برای وارد کنندگان عادی غیرمجاز اعلام شده بود.

طبق آیین نامه ابلاغ شده، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد مجاز به واردات تا سقف قیمت ۲۵ هزار یورو و جانبازان ۷۰ درصد تا سقف قیمت ۳۰ هزار یورو می‌توانند خودرو وارد کنند.

جانبازان ۷۰ درصد ویژه (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع) نیز تا سقف قیمت ۳۵ هزار یورو مجاز به واردات هستند.

در لیست جانبازان ۷۰ درصد خودرو‌های بنز و بی ام و و دیگر محصولات لوکس دیده می‌شود.

حواله واردات خودرو به جانبازان در اصل استفاده از امتیازی است که فروش آن برای صاحب حواله با سود زیادی همراه است.

بدین ترتیب در اواخر اسفندماه حواله جانبازان با قیمت‌های میلیاردی آگهی می‌شد این در شرایطی است که حالا به نظر می‌رسد در پلتفرم‌های آگهی خودرو "خالی فروشی" شده است

چرا که به گفته یک مقام مسول در بنیاد شهید اصلا حواله‌ای صادر نشده که بخواهد مورد معامله قرار گیرد.

بر این اساس تمام آگهی‌های معامله حواله نیز در سال جاری از پلتفرم‌های آگهی دهنده حذف شده است.

دیگر خبرها

  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی