Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، در ملاقات رییس پلیس بین الملل ناجا و همراهان و نمایندگان دفتر ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه با معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری بر ضرورت هماهنگی و همکاری های مشترک پلیس بین الملل ناجا و معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری تأکید شد.
در این دیدار دکتر محمود عباسی- معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری با اشاره به اینکه مدیریت انتقال محکومان از سال ۱۳۹۱ با تفویض ریاست محترم قوه قضائیه به عهده وزارت دادگستری است و با تصویب قانون حدود وظایف و اختیارات وزارت دادگستری در سال ۱۳۹۴، همه اختیارات مربوط به مذاکره، پاراف، امضا و اجرای معاهدات حقوقی و قضایی اعم از معاهده استرداد مجرمان، انتقال محکومان، معاضدت حقوقی و قضایی در امور مدنی، کیفری و تجاری و سایر معاهدات نظیر استرداد اموال به وزارت دادگستری محول گردیده تأکید کرد: با تصویب قانون مزبور مبادله زندانیان سرعت بیشتری به خود گرفته بگونه ای که در دو سال اخیر حدود ۱۱۱۷ نفر مبادله زندانیان داشته ایم که از این تعداد ۴۷۰ نفر مربوط به تحویل زندانیان ایرانی و ۶۴۷ نفر نیز مربوط به انتقال زندانیان سایر کشورها بوده است و در زمینه مذاکره، پاراف و امضای معاهدات در دو سال گذشته بیش از دو برابر تاریخ امضای معاهدات رشد داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کارگروه انتقال محکومان با اشاره به ضرورت مبادله زندانیان در چارچوب معاهدات منعقده یا معامله متقابل که امری مهم و مبتنی بر موازین حقوق بشر و حقوق بشر دوستانه بین المللی است و موجب تسهیل دسترسی خانواده های زندانیان به محکومان می گردد بهره گیری از توان و ظرفیت های بالقوه و بالفصل پلیس بین الملل ناجا در زمینه استرداد مجرمان و انتقال محکومان را ضرورتی اجتناب ناپذیر توصیف کرد و با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل پلیس بین الملل ناجا با وزارت دادگستری بویژه در موارد اضطراری که اطلاعاتی بین پلیس بین الملل کشورها در زمینه های استرداد مجرمان با انتقال محکومان مبادله می گردد پلیس بین الملل را بازوی توانمند نظام در عرصه بین المللی توصیف کرد که می تواند نقش و تأثیر بسزایی در فرایند استرداد و انتقال محکومان ایفا نماید.
در این دیدار سردار رضوانی رئیس پلیس بین الملل ناجا ضمن ارائه گزارش مبسوطی از فعالیت های پلیس بین المللی ناجا در سطح ملی و در عرصه بین المللی بر نقش برجسته پلیس بین الملل به عنوان ضابط قضایی در عرصه های بین-المللی اشاره کرد و تعامل خوب اینترپل کشورمان با ۱۹۲ کشور و پیگیری پلیس بین الملل برخی کشورها نظیر ترکیه و قطر در زمینه انتقال محکومان اتباع خارجی ابراز امیدواری کرد که همکاری پلیس بین الملل با معاونت حقوق بشر و امور بین الملل در سطح گسترده تری افزایش یابد. در این نشست که سرهنگ عباسی از پلیس بین الملل، آقایان فهیم و جهنده از اداره کل ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه، علیپور- معاون دفتر همکاری های بین المللی و عبداللهی اصل مشاور معاونت امور بین الملل وزارت دادگستری حضور داشتند ابعاد مختلف همکاری های دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

روابط عمومی وزارت دادگستری

705

ضابط قضایی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری نقش مهم پلیس بین الملل استرداد مجرمان و انتقال محکومان وزارت امور خارجه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از جابجایی ۴۰ هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و فولاد مبارکه سپاهان با این ناوگان خبر داد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران وحومه؛ هادی زند درباره میزان جابجایی مسافر توسط شبکه مترو تهران و حومه در این مسابقه گفت: ایستگاه ورزشگاه آزادی در خط پنج مترو چهارشنبه ۱۲اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مجموع رفت و برگشت پذیرای ۴۰هزارو ۳۰۰تماشاگر فوتبال بود.

وی افزود: در ساعات قبل از شروع بازی ۱۷هزار نفر با مترو به مجموعه ورزشی آزادی انتقال داده شدند و بعد از پایان این مسابقه نیز ۲۳هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران به این ایستگاه مراجعه و از طریق مترو به ایستگاه تهران (صادقیه) و ایستگاه گلشهر منتقل شدند.

زند خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال مسافری و به منظور رفاه بیشتر تماشاگران و مسافران علاوه بر قطار‌های برنامه ریزی شده ۴ حرکت فوق‌العاده نیز اعزام شد.

دیگر خبرها

  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • آیین ملی گل‌غلتان در خانه تاریخی آل یاسین کاشان
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی به کشور
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی