Web Analytics Made Easy - Statcounter

کار آفرین نمونه با تلاش و استفاده از شیوه‌های علمی به روز در کار تولید مرغ توانسته یکی از برترین ها در کار خود شود و سالیانه 20 هزار تن گوشت مرغ تولید کند.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، سید عزیز حسینی کارآفرین نمونه در صنعت طیور نقطه شروع موفقیت خود را از رویدادی ناگوار می داند.

سید عزیز میگوید: در سال 1368 حدود 3 تن مرغی را که برای اولین بار برای پرورش خریداری کرده بود در آتش سوزی در منزل پدرش از دست میدهد اما وی این رویداد را نقطه عطف و شروع کارم خود میداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید سعید حسینی از اراده و پشتکار برادرش میگوید که هرگز ناامید نشده و همواره به فکر پیشرفت کاری خود و خانواده اش بوده است.

مرغداری کوچک سوخته سید عزیز حالا تبدیل به چرخه بزرگی از تولید در صنعت طیور شده است.

به گفته وی سالانه 25 درصد نهاده های دامی از دشت حاصلخیز این منطقه تامین می شود و در ذرت خشک کنی داخل سیلوها دپو می شود که این خود کاهش 25 درصدی وابستگی ما به نهاده های دامی را میسر کرده است.

حسینی گفت: نهاده های تامینی یکی از بزرگترین محصولاتی است که ارز را از کشور خارج می کنند و امیدواریم به جایی برسیم که در راستای اقتصاد مقاومتی، در صنعت طیور کاملاً خودکفا شویم.

آلی مدیر آزمایشگاه میگوید: از آنجا که شعار این شرکت تحویل محصول سالم از مزرعه تا سفره است تمام مراحل تولید با دقت انجام می شود.

خبات صبوعی مسئول کارخانه خوراک طیور میگوید:  در این کارخانه سالانه 50 هزار تن خوراک طیور تولید می شود.

سید عزیز میگوید: این زنجیره یکپارچه تولید به ظرفیت 235 هزار قطعه تخم مرغ نطفه دار و حدودا 22 میلیون قطعه جوجه یکروزه را دارد.

به گفته وی هم اکنون  500 نفر از قبیل دکتر و مهندس و تکنیسین و کارگر ساده در این زنجیره تولید مشغول به فعالیت هستند.

سید روژیار حسینی فرزند سید عزیز که به عنوان مدیر فروش در این زنجیره مشغول به فعالیت است میگوید: دراین شرکت ماهانه 2 میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید و 5/1 میلیون قطعه وارد بازارهای داخلی و 500 هزار قطعه به کشورهای آذربایجان، ارمنستان، عراق صادر می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه آقای عزیز حسینی یکی از کارآفرینان و تولید کنندگان نمونه در سطح کشور است افزود: وی دارای زنجیره تولیدی از قبیل کارخانه خوراک دام و طیور، مرغ مادر گوشتی، جوجه کشی، کشتارگاه و مرغداری‌های گوشتی است.

قریشی گفت: حوزه فعالیت این کارآفرین نمونه در شهرستان های میاندوآب، شاهین دژ، مهاباد و تکاب است.

واحد مرغداری گوشتی مهاباد هم به عنوان یکی از حلقه های این زنجیره سالانه توان تولید 200 هزار قطعه مرغ رو دارد.

سید عزیز میگوید: برای شروع کار سرمایه اش اندک بود و چون پروانه مرغداری نداشته، به نام برخی از دوستان که پروانه رسمی فعالیت داشتند، سهیمه دانه ای را تامین و بعد از پرورش، گوشت آنها را به سهمیه 230 ریال به ازای هر کیلو می فروخت و پس انداز خوبی را از این کار داشته است.

اما حالا گام های بلند سید عزیز در راه تولید و زندگی برداشته می شود گام های از جنس باور و همراهی

نویسنده: سارا راهب

 

دانلود دانلود  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی