Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@23:44:58 GMT

چگونه سیا علیه ایران سندسازی می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۷۹۱۴

چگونه سیا علیه ایران سندسازی می‌کند؟

خبرگزاری میزان- یک وب‌سایت آمریکایی در تحلیلی، اقدام اخیر «سیا» برای متهم‌کردن ایران به ارتباط با القاعده را سندسازی این نهاد آمریکایی علیه ایران دانسته است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، یک وب‌سایت آمریکایی در تحلیلی اقدام اخیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در انتشار اسنادی جهت متهم کردن ایران به ارتباط با القاعده را سندسازی این نهاد آمریکایی برای توجیه تغییر حکومت در ایران دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اشاره وبگاه «سالن» به اقدام «مایک پامپئو»، رئیس سازمان سیا در انتشار اسنادی دست‌چین‌شده و گزینشی از حمله سال ۲۰۱۱ به پناهگاه «اسامه بن‌لادن»، سرکرده القاعده در منطقه «ابوت‌آباد» پاکستان است.

«سالن» نوشته سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا برای انتشار این اسناد با یک سازمان نومحافظه‌کار و تندروی ضدایرانی موسوم به «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» (FDD) همکاری کرده تا تلاش کند ایران را به گروه القاعده ارتباط بدهد.

وب‌سایت آمریکایی به‌نقل از «ند پرایس»، تحلیلگر اطلاعاتی سابق سیا نوشته این اقدام دولت ترامپ ممکن است بخشی از تلاشی گسترده‌تر برای توجیه تغییر حکومت ایران باشد.

ترامپ از زمان روی کار آمدن به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا سیاست‌های خصمانه خود علیه ایران را آشکار کرده و وعده داده آمریکا را از توافق هسته‌ای ایران خارج کند.

از طرف دیگر، عربستان سعودی هم تحت حمایت ترامپ لفاظی‌هایش علیه ایران را تشدید کرده است. ریاض به نام مقابله با ایران و حزب‌الله، سعد الحریری، نخست‌وزیر لبنان را وادار به استعفا از سمتش کرده است.
سالن می‌نویسد: «رئیس‌جمهور ترامپ از دخالت ستیزه‌جویانه عربستان سعودی تمجید کرده و در همان حال تهران را دقیقاً به انجام کاری متهم کرده که ریاض در حال انجام آن است».

در ادامه این گزارش با اشاره به جنجال‌آفرینی‌های «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» علیه ایران با استناد به اسناد موسوم به «ابوت‌آباد»، آمده است: «این سازمان آمریکایی سال‌ها حامی اقدامات ستیزه‌جویانه آمریکا علیه ایران از جمله توسل به گزینه‌های نظامی بوده است».

مطابق این گزارش، «بنیاد دفاع از دموکراسی که در گذشته توسط شلدون آدلسون، از نزدیکان ترامپ و بنیامین نتانیاهو تأمین مالی می‌شد، سردمدار تلاش‌ها برای تضعیف توافق هسته‌ای ایران بوده است».

به‌نوشته «سالن»، «ندپرایس» در حساب کاربری‌اش در توئیتر با انتشار یک رشته توئیت آشکار کرده که اسناد «ابوت‌آباد» نه حاوی نکته تازه‌ای درباره حمله به پناهگاه «اسامه بن لادن» است و نه با رویکردی واقعیت‌محور منتشر شده‌اند.

پرایس نوشت: «در ماه ژانویه، مدیر اطلاعات ملی آمریکا که رهبری تلاش‌های برای انتشار علنی اسناد ابوت‌آباد را به‌عهده داشت سند‌هایی را منتشر کرد که به‌گفته وی آخرین مجموعه از اسناد بن‌لادن بودند».

به‌نوشته این مقام سابق سیا، نظارت بر علنی کردن این اسناد را مقام‌های کهنه‌کار اطلاعاتی به‌عهده داشتند که بعد از انتشار آن‌ها در ماه ژانویه اعلام کردند اکنون تمامی موضوعاتی که برای دانستن درباره آن‌ها علاقه عمومی وجود داشته، در دسترس قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه نوشت: «اما با روی کار آمدن مایک پامپئو به‌عنوان رئیس سیا، اتفاق جالب توجهی افتاد. آن‌طور که به من گفته شد، او مجدداً شروع به بررسی این اسناد کرد».

پرایس اضافه کرد: «او با انجام این کار، مأمورانی از بخش‌های مهم را وارد کار کرد تا میلیون‌ها سند را مورد تأمل ــ و تأمل دوباره قرار دهند».

مقام سابق آمریکایی در توئیتی دیگر به توضیح درباره دلایلی پرداخته که نشان می‌دهد انتشار اسناد جدید توسط سیا و با هدف پرونده‌سازی ناشیانه علیه ایران انجام شده است.

او نوشت: «چطور می‌توانیم مطمئن شویم این اقدام را سیا انجام داده؟ به‌خلاف اسناد قبلاً منتشرشده، این اسناد روی وب‌سایت سیا قرار گرفتند، نه سایت مدیر اطلاعات ملی آمریکا».

«چرا او این کار را انجام می‌دهد؟ ظاهراً ایشان فکر می‌کنند انتشار این اسناد، ایران را به القاعده مرتبط می‌کند. او در همایش گروه محافظه‌کار، FDD که مخالف توافق هسته‌ای ایران است، به‌طور مفصل درباره این موضوع صحبت کرد».

پرایس همچنین نوشته است: «با در نظر گرفتن اینکه اسناد تازه‌منتشرشده چیز تازه‌ای که قبلاً نمی‌دانستیم به ما نمی‌گویند، فریبکاری‌ها آشکار هستند. چیزی که روشن نیست، انگیزه‌های چهره افراطی دولت ترامپ، پامپئو علیه ایران است».

«اما این اقدامات نشان می‌دهند که او در حال بازگشت به سیاست‌های دولت بوش است: تأکید بر ارتباط با تروریسم برای منطق‌سازی در خصوص تغییر حکومت».

منبع:تسنیم   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۷۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس
  • تهران قدیم | تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل/ عکس
  • تصاویری از مستندات جدید خبرگزاری قوه قضائیه درباره نیکا شاکرمی
  • انتشار مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل