Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@05:42:15 GMT

نرخ تورم بخش برق در تابستان کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۸۰۰۶

نرخ تورم بخش برق در تابستان کاهش یافت

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ مرکز آمار ایران با انتشار گزارش شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در فصل تابستان ١٣٩٦ (بر مبنای سال پایه ١٣٩٠) اعلام کرد: شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣١,٦٦ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٢.٧٠)، ٧.٣٠ درصد افزایش و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٣٢.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٢٢)، ٠.٤٢ درصد کاهش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص کل بخش برق در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٢.٥٢ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٣.٦٨- درصد)، افزایش داشته است.
 
شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات اوج­ بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٢٧,٨٩ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١١٨.٠٣)، ٨.٣٥ درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٢٦.٦١)، ١.٠١ درصد افزایش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص بخش برق در ساعات اوج­ بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٣.١٤ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٤.٢٨- درصد)، افزایش داشته است.
 
همچنین شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات میان‌بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣٠,٥٣ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٣.٣٣)، ٥.٨٤ درصد و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٢٨.٨٧)، ١.٢٨ درصد افزایش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص بخش برق در ساعات میان­ بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ١.٨٥ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٣.٢٢- درصد)، افزایش داشته است.
 
شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات کم‌بار در فصل تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ١٣٧,٩٠ رسید که نسبت به شاخص فصل قبل (١٢٥.٤٤)، ٩.٩٣ درصد افزایش و شاخص فصل مشابه سال قبل (١٤٥.٥٩)، ٥.٢٨ درصد کاهش داشته است. درصد تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده بخش برق در ساعات کم­بار در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٥ (نرخ تورم سالانه)، ٣.٤٧ درصد کاهش داشته که نسبت به همین اطلاع در فصل بهار سال ١٣٩٦ (٤.٢٠- درصد)، افزایش داشته است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۸۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • دلیل کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر چیست؟ همتی پاسخ داد
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳