Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت از پذیرش 12 هزار و 386 مصدوم تا این لحظه خبر داد که ٨٣٧٠ نفر به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

ایران آنلاین /  ایرج حریرچی در نشست خبری هفتگی تشریح عملکرد وزارت بهداشت اظهار کرد: از مصدومان بستری شده داخل استان کرمانشاخ ٢١٨٨ نفر ترخیص شدند  و ٣٧٢ نفر هنوز بستری هستند. ۳۹۱ مصدوم نیز به خارج از این استان اعزام شدند و ١٣٧٢ مورد عمل جراحی در داخل استان کرمانشاه و در مجموع ١٥٥٠ جراحی انجام شد که نتایج خوبی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: تعداد فوتی‌ها در صحنه حادثه بیش از ٤٠٠ نَفَر گزارش و تعداد فوتی‌ها در بیمارستان‌ها و حین اعزام دو نفر اعلام شده است. تعداد قطع نخاع و قطع عضو  اندک و انگشت شمار است و جراحی‌های پیوند اعضا با موفقیت همراه بوده است.

حریرچی با بیان اینکه خبررسانی درباره بلایا و حوادث باید به طور صحیح مدیریت شود، اظهارکرد: اخبار اغراق شده و غیرواقعی موجب تشویش اذهان عمومی و تحریک احساسات و متشنج شدن جامعه می‌شود، لذا رسانه ها باید همگرایی داشته باشند. فضای مجازی می‌تواند فرصت خوبی برای انتشار اخبار صحیح و امیدبخش باشد، اما چنانچه مدیریت نشود، تبدیل به تهدید می‌شود.

وی افزود: در کشورهای دیگر، رسانه‌ها اجازه انتشار عکس مصدومان و فوت شدگان حادثه را ندارند بنابراین زمانی‌که حادثه‌ای رخ می دهد، نیازی به پمپاژ اخبار منفی نیست.

حریرچی در ادامه این نشست با اشاره به اطلاع رسانی نادرست در زلزله کرمانشاه تاکید کرد: ما باید در مدیریت اخبار بحران صحیح عمل کنیم. در زمان بحران اخبار، غم‌انگیز هستند و نباید صحنه‌های دلخراشی را پخش و توصیف کنیم برای مثال روز اول حادثه خبری مبنی بر فوت پدر و مادر دختری به نام مروه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. من بالای سر این بیمار در بیمارستان بیستون رفتم، اما هم مددکار و هم پدر این دختر آنجا بودند.

وی ادامه داد: خبرهای تایید نشده در فضای مجازی می‌تواند آفت شبکه‌های اجتماعی باشد. ما باید به نیازهای روانی و اجتماعی مردم پاسخ دهیم و حتما از مشاوره کارشناسان سلامت روان در این زمینه استفاده کنیم.

فاز حاد رسیدگی به بیماران زلزله کرمانشاه تمام شده است

حریرچی همچنین اعلام کرد طبق دستور وزیر بهداشت در حال حاضر فاز حاد رسیدگی به بیماران زلزله کرمانشاه به اتمام رسیده است، اما گاهی بیماران تا سال‌ها نیاز به کمک دارند. ما حتما کنار آنان خواهیم بود.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت با استفاده از سامانه سیب بلافاصله آمار مادران باردار و بیماران خاص منطقه را پیدا کرد و بر اساس این سامانه رسیدگی‌های لازم به آنان را انجام می‌دهد همچنین واکسیناسیون کزاز و دیفتری نیز در حال انجام است. سیستم بهورزی در روستاها و مراقبان سلامت در شهرها نیز در حال استقرار هستند. اقدامات روانپزشکی نیز توسط وزارت بهداشت و هلال احمر در حال انجام است.

کسی در بیمارستان‌های تخریب شده کرمانشاه آسیب ندید

حریرچی با اشاره به آسیب قابل توجه دو بیمارستان در زلزله کرمانشاه اظهار کرد: در هیچ کدام از بیمارستان‌ها به بیماران و کادر پزشکی و پرستاری آسیبی نرسیده است. ما از این بیمارستان‌ها بازدید و با برجسته‌ترین مشاوران برای ساخت و بازسازی بیمارستان‌ها صحبت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: طبق مواد ۳۲ و ۳۳ شرایط عمومی پیمان مسئولیت ایمنی ساختمان‌ها بر عهده پیمانکار است. عملیات اجرایی پیمانکار نیز باید تحت نظر مهندسان مشاور انجام شود. اگر مشاور نیز این عملیات را تایید کند از مسئولیت پیمانکار کم نمی‌شود. پیمانکاران و مهندسان مشاور نیز مورد تایید سازمان‌های مسئول هستند. در ساخت بعضی از بیمارستان‌ها وزارت بهداشت خود مجری است اما در بیمارستان اسلام آباد مجری، وزارت مسکن بود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۸۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است.   به گزارش ایرنا، فریبرز درویش افزود : این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.   وی اظهار کرد : این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.   این مسوول اظهار داشت : در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.   رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت : هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.   بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ...به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می دهد.   نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان های غربی مازندران به شمارمی آیند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه