Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست شورای حل اختلاف و معاون قضایی رییس کل دادگستری استان مازندران ازساماندهی و اجرای برنامه های جدید درشورای حل اختلاف استان خبر داد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران حجت الاسلام و المسلمین سید خلیل اسماعیل نژاد سرپرست شورای حل اختلاف استان مازندران در خصوص اجرای برنامه‌های خود در آغاز تصدی این سمت، گفت: ساماندهی کارشناسان در شورای حل اختلاف، پرونده‌های بایگانی راکد، تعدیل در ورود و خروج افراد واعضاء شورا و همچنین چگونگی حضور اعضاء در شعب شورای حل اختلاف بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست شورای حل اختلاف استان مازندران با توجه به ضرورت بازرسی از مشکلات وامکانات وهمچنین نحوه رسیدگی اعضای شورا به پروند‌ها و نحوه‌ی برخورد با مراجعین اظهار کرد: در این خصوص با برنامه‌های تعیین شده با حضور اینجانب وهیئت بازرسی شورا از تمامی حوزه‌های شورای حل اختلاف استان به ترتیب از حوزه‌های قضایی استان ازجمله بابل، آمل و ساری، بازدید شروع و در حال انجام است.

وی همچنین اظهار کرد: در بازرسی از حوزه‌های شورای حل اختلاف استان، ضمن ابلاغ و گفتگو با رییس حوزه‌های قضایی، قضات و همچنین کارکنان شورای حل اختلاف از سیاست‌های ترسیمی و تنظیمی جدید شورای حل اختلاف از جمله بحث انتخاب کارشناسان که مستمسکی برای افراد خاص از جمله دلالان و اشخاصی که برای بدست آوردن اموال و سود بیشتر، اقداماتی داشتند تذکرات و اقدام قانونی انجام می‌شود.

اسماعیل نژاد در ادامه افزود: در خصوص انتخاب کارشناسان اقداماتی انجام و در این زمینه برنامه‌ها با ترسیم و تنظیم قالب خاص برای انتخاب کارشناسان و نحوه ارجاع به کارشناسی انجام گرفته که از این پس قضات شورای حل اختلاف و اعضاء برای انتخاب کارشناس از این فرمت استفاده، که با این روش ازانتخاب کارشناسان تکراری جلوگیری شود.

این مقام قضایی در مورد پرونده‌های بایگانی راکد در شورای حل اختلاف اظهار داشت: امحای پرونده‌های بایگانی راکد از دیگر برنامه‌های این ستاد می‌باشد، که در این زمینه اقداماتی انجام وبه کل حوزه‌های قضایی ابلاغ شد، بطوری که با بکار گیری کاربران مجرب و ترجیحاً از مجموعه شورا انتخاب و عملیات فرم گذاری و تفکیک بر اساس جدول و دستورالعمل ساماندهی که برای تمام حوزه‌ها ارسال شده است انجام و پس از تایید مرجع قضایی لاشه‌های پرونده و ثبت اطلاعات مرکزی به مرکز استان ارسال گردد.



اسماعیل نژاد در ادامه افزود: با هماهنگی انجام گرفته با معاونت فناوری واطلاعات دادگستری استان وبرحسب افزایش گنجایش سرور دادگستری استان، شورای حل اختلاف هم بتواند اطلاعات خود را به عنوان ثبت اطلاعات مرکزی انجام دهد.

در پایان معاون قضایی رییس کل و سرپرست شورای حل اختلاف استان یاد آور شد: مسئولین سابق شورای حل اختلاف زحمات فراوان کشیده و گام‌های موثری در پیشبرد اهداف شورا برداشتند اما علیرغم آن، بخش‌هایی از شورا نیازمند به تقویت و چابک‌سازی و تحول اساسی است که اساسی‌ترین آن حضور به هنگام منابع انسانی خصوصا اعضا شورای حل اختلاف است که اولا اعضای سه نفره و حداقل دو نفر آن تکمیل و حضور ۵ روزه آنان در محل کار لازم و عدم تاخیر در ورود و خروج محل کار ضرورت دارد.

وی گفت: میزان و فراوانی پرونده‌ها رابطه مستقیم با تعداد شعبات و نیرو‌های عمل کننده و سپس ساعات حضور و روز‌های فعالیت آن‌ها دارد و چنانچه هر یک از حلقه های گفته شده ناقص عمل کند یا مفقود شود بر کل حرکت شورا نقص وارد می‌کند، امیدواریم با ساماندهی در این بخش بتوانیم تامین رضایت مراجعین و مردم گام موثری برداریم.

    انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • جذب ۵ قاضی و ۲۴ کارمند در دادگستری فلاورجان
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد