Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب با بیان اینکه قرار نیست جمنا تشکیلاتی در عرض دیگر تشکبلات اصولگرا باشد در مورد بازگشت ناطق نوری به جبهه اصولگرایان گفت: آقای ناطق نوری به تدریج کنار کشید و نیروهای اصولگرا هم نمی توانستند معطل بمانند.

به گزارش گروه سیاسی خبرآنلاین،"بودن یا نبودن" این مسئله امروز اصولگرایان درمورد جمنا یا همان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی است؛ بخشی از تحلیل های سیاسی برا این عقیده است که جمنا نمی تواند محوریت وحدت قرار بگیرد و جریان راست باید بار دیگر جامعتین را محور قرار دهد از سوی دیگر جامعه نو اصولگرایی که قائل به گذار از جامعه سنتی اصولگرایان هستند می خواهند جایگاه جمنا تثبیت و به جای جامعتین نقش آفرینی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین است که وقتی صحبت از انحلال جمنا پیش می آید سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد و از اعضای شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با کنایه به حرکت های حدادعادل و ولایتی در انتخابات سال ۹۲ به خبرانلاین می گوید جمنا برای یک هماهنگی مداوم به وجود آمد و قرار نیست در عرض تشکل های دیگر قرار بگیرد.

حسینی درباره بازگشت ناطق نوری نیز گفت: او خودش از سال ۸۴ از جامعه اصولگرایان کنار کشید و اصولگرایان نمی توانستند معطل بمانند. 

مشروح گفتگوی خبرآنلاین با این عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب را در ادامه بخوایند؛


                                                                                      ***

آقای باهنرچندی پیش اظهار نظری داشتند که اصوگرایان باید کاری کنند که  مجلس یازدهم و ریاست جمهوری سیزدهم را از آن خود کنند به نظر شما  راهکار اصولگرایان و جمنا برای این منظور چیست؟

یکی از اهداف تشکل های سیاسی و احزاب سیاسی این است که بتوانند در انتخابات موفق باشند؛ در انتخابات اخیر ریاست جمهوری جبهه مردمی نتوانست به آن هدف اصلی خود دست پیدا کند؛ طبیعی است که بتواند بلافاصله برای آسیب شناسی و ارزیابی نقاط قوت و ضعف و اولویت هایی که باید برای چهارسال آینده در نظر گرفته شود جلساتی شکل دهد.

یکی از ضعف هایی  که اصولگرایان در گذشته داشتند این بود که بعد از انتخابات دچار یک رخوت و رکود می شدند و کاری انجام نمی شد در حالی که وضعیت کشور ایجاب می کرد دائما شرایط تحلیل شود و در این راستا اطلاع رسانی مداوم صورت بگیرد؛ اینگونه نیست که سه ماه به انتخابات مانده پمپاژ اطلاعات شود و دیدگاه هایی را به مردم تحمیل کرد؛ بنابراین باید به مرور زمان  اعلام موضع شود تا افراد قانع شوند که همراهی کنند و باور کنند که یک مجموعه ای می تواند در خدمت مردم باشد که  بیشتر و بهتر از دیگر مجموعه ها می تواند انجام وظیفه کند.

در حال حاضر ما نیاز داریم یک کار جدی صورت بگیرد که در این مسیر هم ساختارها اصلاح و هم برای جذب نیروها تدابیری اندیشیده شود و امیدوارم این کار صورت بگیرد.

زمانی که اصولگرایان به این نتیجه برسد که جمنا باید منحل شود آیا جمنا به این موضوع تن می دهد؟

در گذشته وقتی ساز و کاری در نظر گرفته می شد می گفتند مقطعی است؛ برای مثال یک جمعی با عنوان 5+6 یا 7+ ... تشکیل می شد که مقطعی بود اما در این دوره بنابراین بود که یک حرکت دائمی صورت بگیرد و محدود به انتخابات نشود؛  بله انتخابات مهم است و اولویت دارد اما همه کار جبهه مردمی محدود به انتخابات نیست؛ لذا قرار است این موضوع استمرار داشته باشد و همه نیز این موضوع را پذیرفته اند البته لازمه آن این است که یک بار دیگر با همه شخصیت های موثر،احزاب و تشکل ها رایزنی شود تا آنها این همراهی را داشته باشند قرار نیست جمنا تشکیلاتی در عرض دیگر تشکیلات اصولگرا باشد بلکه قرار است یک هماهنگی ایجاد کند و در عین حال که از جامعه مدرسین و جامعه روحانیت بهره می گیرد و به نوعی در جریان هستند و نظارتشان را مطرح می کنند نظرات بدنه اجتماعی جامعه را هم با حرکت های فراگیری که شکل می گیرد انجام شود.

گفته می شود صحبت هایی میان جریان اصولگرا با آقای ناطق نوری در حال انجام است آیا جمنا هم قرار است وارد بحث و گفت و گو با آقای ناظق شود تا او نیز به این جریان برگردد؟

تا کنون صحبت خاصی در این جلسات نداشتیم و بحثی هم در این رابطه نشده. ممکن است برخی  افراد با نظرات شخصی اقداماتی انجام داده باشند.

اساسا فکر می کنید اصولگرایان به حضور ناطق نوری برای محوریت قرار گرفتن او نیاز دارند ؟

اصولگرایان هیچ گاه به دنبال کنار زدن آقای ناطق نوری نبودند و همواره ایشان را به عنوان یک شخصیت موثر قبول داشتند اما خود ایشان از یک مقطعی کنار کشیدند و گرنه ایشان در راس هماهنگی های نیروهای انقلاب بودند تا سال 84 و حتی مدتی بعد از آن این همراهی را داشتند اما از آن سال خود آقای ناطق نوری به تدریج کنار کشید و خب ناچار نیروهای اصولگرا نمی توانستند معطل بمانند بلکه می بایست با افراد دیگر کار را به پایان می بردند. 

 

29216

 

کلید واژه‌ها : جبهه مردمی نیروهای انقلاب(جمنا) - سیدمحمد حسینی - علی اکبر ناطق نوری -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران

به گزارش همشهری آنلاین، مجید متقی‌فر با تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در ۲۱ اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

وی افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

متقی‌فر افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی_اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، یادآور شد: آنچه از منظومه فکری امامین انقلاب بر می‌آید، این است که در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاک‌ها و شاخص‌ها مهم است و صرف وابستگی به حزب و گروه و یا قبیله سیاسی نمی‌تواند ملاک عمل قرار گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را به ترتیب زیر اعلام کرد:

۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

کد خبر 848926 منبع: ایسنا برچسب‌ها انقلاب‌ اسلامی‌ ایران انتخابات خبر ویژه

دیگر خبرها

  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت