Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@17:14:16 GMT

تولید بیش از ۸میلیون تُن گندم در کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۵۵۹۴

تولید بیش از ۸میلیون تُن گندم در کشور

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: امسال ۸ میلیون و ۸۷۴ هزار تن گندم به ارزش ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از گندم‌کاران کشور خریداری شد که باید گفت همچنان در تولید گندم خودکفا هستیم.

یزدان سیف، در مورد آخرین آمار تولید گندم در سال زراعی 95-96 خاطرنشان کرد: خرید تضمینی گندم از اسفند سال 95 آغاز و توسط 1400 مرکز خرید از کشاورزان تحویل گرفته شد که طبق آخرین آمار 8 میلیون و 874 هزار تن گندم به ارزش 11 هزار و 600 میلیارد تومان خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی با اشاره به اینکه مطالبات گندم‌کاران طی چند روز گذشته به طور کامل تسویه شد، تصریح کرد: خوشبختانه از نظر نگهداری و ذخیره‌سازی گندم در شرایط مطلوب هم مشکلی نداریم، تا حدی که 13 میلیون تن ظرفیت استاندارد سیلوهای ما است که با احتساب انبارهای روباز و مکانیزه ظرفیت به 18 میلیون و 11 هزار تن هم می‌رسد.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه امسال نیز مرز خودکفایی گندم را رد کرده‌ایم، تصریح کرد: بیشترین حجم تولید گندم مربوط به استان خوزستان با یک میلیون و 350 هزار تن، استان گلستان یک میلیون و 105 هزار تن، فارس 900 هزار تن، کرمانشاه 646 هزار تن و استان کردستان با 525 هزار تن به ترتیب مقام‌های اول تا پنجم در تولید گندم در سال زراعی 95-96 را در کشور داشته است.

طی دو سال گذشته با یک وقفه 10 ساله مجدداً در کشور به خودکفایی در تولید گندم در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دست یافته‌ایم که این مهم با کاهش سطح زیر کشت گندم آبی و افزایش عملکرد رخ داده است. گندم به عنوان یکی از کالاهای استراتژیک و قوت غالب کشور محسوب می‌شود که در صورت نداشتن استراتژی ذخیره‌سازی و تولید کشورهای ابرتولیدکننده گندم از جمله روسیه و آمریکا به راحتی می‌توانند با سیاست جنگ اقتصادی با هر کشوری بازی کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • رشد تولید گندم در استان یزد
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان